Şimdi Ara

Turkanime.Tv Android Uygulaması Yayında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
8.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    turkanime.tv üzerin'de sevdiğiniz animeler takip ettikleriniz artık android markette
    uygulamamızı indirip animelerinizi kaldığınız yerde yoldan araba da sehatte tatilde izleyebilirsiniz..
    anime izle,türkanime izle,türkçe anime izle,anime izleme,anime izle indir,türk anime tv
    @ariza27 çalışması..

Android İçin İndir :https://play.google.com/store/apps/details?id=org.rifat.turkanime

Turkanime.Tv Android Uygulaması Yayında.. Turkanime.Tv Android Uygulaması Yayında..
     Turkanime.Tv Android Uygulaması Yayında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RıfatÖzkan -- 12 Ağustos 2014; 23:30:32 >

• Bir bakalım bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Bir bakalım bakalım...

yorumlarınızı bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RıfatÖzkan

quote:

Bir bakalım bakalım...

Alıntıları Göster
    LG G2 de tam ekran olmuyor, sağda softkeys duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egehanß

merhaba s4 s3 de denedik :S aslında tablet üzerindede denemek yaptık bazı playerlar malesef sorun cıkarabılıyor vk.ru da tam ekran yapmayı deneyın telefon ekran döndürmeyi acın bu şekilde tam ekran olacaktır..
  • quote:

quote:

merhaba s4 s3 de denedik :S aslında tablet üzerindede denemek yaptık bazı playerlar malesef sorun cıkarabılıyor vk.ru da tam ekran yapmayı deneyın telefon ekran döndürmeyi acın bu şekilde tam ekran olacaktır..

s3 s4 te zaten fiziksel tuş olduğu için tam ekran olur her türlü. vk dahil hepsinde sonuç aynı, tam ekran yaptığında yandaki tuşlar kaybolmuyor. Uygulamada kullandığınız browserdan kaynaklanıyor büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egehanß -- 12 Ağustos 2014; 23:58:25 >
  • quote:

quote:

Bir bakalım bakalım...

Alıntıları Göster
    Öncelikle beğendiğim tarafını yazayım sitenin tüm içeriği cepte yani bir kaç seri ile sınırlandırılmamış ana sitenizde ne varsa ulaşmak mümkün telefonum Discovery hiç bir sıkıntı olmadan gayet iyi şekilde çalışıyor neredeyse hiç yer kaplamıyor menü geçişlerinde sıkıntı yok. mevcut animelerin yeni çıkanların çok izlenenlerin hemen kullanıcı ile buluşturmak için kendi başlıkları gayet verimli.
    Beğenmediğim olarak değerlendirmeyeyimde aslında olmasını istediklerim şeklinde yazayım
    1- Mevcut menü sistemi güzel fakat Anime isimlerinin biraz daha büyük olması ve mevcut iconlarının biraz daha büyütülmesi taraftarıyım
    2- ya bu garip gelicek belki ama biraz matem havası var arkaplan girişteki Natsu'nun bulunduğu duvar kağıdı bile olsa daha canlı olurdu sanki biraz daha renk daha canlı birşey olsa fena olmazdı insanlar üzerinde renklerin etkisi büyüktür buda bir öneri :)

Şuan Android sistemde sizinki dahil toplam 3 yerli var sanırım ( başka varsada henüz karşılaşmadım ) cepten izlemek isteyenler için öneririm başarılı bir çalışma olmuş.

• quote:

quote:

quote:

s3 s4 te zaten fiziksel tuş olduğu için tam ekran olur her türlü. vk dahil hepsinde sonuç aynı, tam ekran yaptığında yandaki tuşlar kaybolmuyor. Uygulamada kullandığınız browserdan kaynaklanıyor büyük ihtimal.

merhaba inceliyeceğiz efendim duruma göre elimizden geleni yapacagız

• quote:

Öncelikle beğendiğim tarafını yazayım sitenin tüm içeriği cepte yani bir kaç seri ile sınırlandırılmamış ana sitenizde ne varsa ulaşmak mümkün telefonum Discovery hiç bir sıkıntı olmadan gayet iyi şekilde çalışıyor neredeyse hiç yer kaplamıyor menü geçişlerinde sıkıntı yok. mevcut animelerin yeni çıkanların çok izlenenlerin hemen kullanıcı ile buluşturmak için kendi başlıkları gayet verimli.
    Beğenmediğim olarak değerlendirmeyeyimde aslında olmasını istediklerim şeklinde yazayım
    1- Mevcut menü sistemi güzel fakat Anime isimlerinin biraz daha büyük olması ve mevcut iconlarının biraz daha büyütülmesi taraftarıyım
    2- ya bu garip gelicek belki ama biraz matem havası var arkaplan girişteki Natsu'nun bulunduğu duvar kağıdı bile olsa daha canlı olurdu sanki biraz daha renk daha canlı birşey olsa fena olmazdı insanlar üzerinde renklerin etkisi büyüktür buda bir öneri :)

Şuan Android sistemde sizinki dahil toplam 3 yerli var sanırım ( başka varsada henüz karşılaşmadım ) cepten izlemek isteyenler için öneririm başarılı bir çalışma olmuş.

teşekkürler yorumlarınız için :) şöyle anlatıyım bu uygulama turkanime.tv trafından geliştirilmedi tamamiyle gönüllü bir çalışma fakat bazı yerlere müdahale edemiyoruz bizim yaptıgımız ıslermler söyle
    giriş ekranı tarayıcı cekimi ve player da yerleşik player kullanımı :) malesef tasarıma müdaha edemiyoruz ona m.turkanime.tv müdaha edebilir bu bir hybird uygulamadır çok teşekkürler

• RıfatÖzkan kullanıcısına yanıt
    Sonuç itibari ile tasarım geliştirilebilir şuanda sizin konumunuz açıklamalarınız üzere ''Elçi'' olarak nitelendirilebilir bunu çift taraflı yaparsanız üzerinde çalışan ekibede kullanıcı talepleri gitmiş olur :) üzerinde emeği geçenlere saygılar.
  • RıfatÖzkan kullanıcısına yanıt
    türk anime tv bir hata nedeniyle indirilemedi.(403) diyor indiremiyorum tel note 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

türk anime tv bir hata nedeniyle indirilemedi.(403) diyor indiremiyorum tel note 3

merhaba büyük ihtimalel google play ile ilgili bi sorun geçicidir düzelir tekrar deneyiniz..
  • Wow çok iyi gerçekten de bekliyordum bunun olmasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Wow çok iyi gerçekten de bekliyordum bunun olmasını
    Bunu bekliyordum sonunda yapmışlar
  • Telefonun kendi oynaticisini kullanma ihtimali olsa super olur. Varmi boyle bi düşünceniz ?
  • Guzel olmus elinize saglik
  • Abi çok iyi bir uygulama çogzel bir uygulama ama niye Apple versiyonu yok
  • Ios içinde istiyoruz.
  • Şimdi indirdim gerçekten cok güzel olmuş note 3 le bile orjinal siteye girip izlemeye kalktıgımda sagdaki soldaki rekramlardan dolayı deli gibi kasma yapıyordu o sorun şimdi tamamen kalktı.artık yeni güncellemelerini bekliyoruz artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

Şimdi indirdim gerçekten cok güzel olmuş note 3 le bile orjinal siteye girip izlemeye kalktıgımda sagdaki soldaki rekramlardan dolayı deli gibi kasma yapıyordu o sorun şimdi tamamen kalktı.artık yeni güncellemelerini bekliyoruz artık :D
    Elinize sağlık güzel olmuş böyle bir uygulamanın eksikliği hissediliyordu gerçekten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.