Bildirim
Apple TV den IPTV izleniyor mu?
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Siptv ya da İptv smarters pro uygulamalarından İptv izleyebilirsiniz xstream codes api bölümünden gerekli bilgileri girip Apple TV üzerinden rahatça izleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki iptv fiyatları ne yıllık mı aylık mı ?quote:
Orijinalden alıntı: seyhmus21
Siptv ya da İptv smarters pro uygulamalarından İptv izleyebilirsiniz xstream codes api bölümünden gerekli bilgileri girip Apple TV üzerinden rahatça izleniyor
Zahmetli değil dimi iptv açmak?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İptv olarak nero İptv önerebilirim 3-6 aylık istiyorsan yıllık seçeneği de var hiç zahmeti yok adamlara bi şekilde ödeme yap sana kullanıcı adı şifre link verirler uygulamaya giriş yapıp istediğini gibi izlersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulama olarak GSE Iptv öneririm.
Iptv olarak birkaç yerden deneme sürümü alıp denemelisin. İnternet hızına iss servis sağlayıcına göre değişir.
m3u uzantılı olarak aldığınız linki Gse Iptv üzerinden giriyorsunuz. Sonra da izliyorsunuz. Ben bu programı 4 yıldır kullanıyorum. -
Bende gse iptv kullaniyorum gercekten guzel bir program. Yanliz sizin bilginiz var mi acaba birden fazla favori listesi olusturma var mi? Birde favori listesini kanal siralamasini kumadandan duzenleme yapabiliyormuyuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Maalesef tek favori kanalı var. Sıralamayı eklediğiniz sırada yapıyor. Sonradan değiştirme olmuyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- app store"dan uygulama indiremiyorum fatura bilgisi istiyor
- iphone kapalıyken alarm çalar mı
- iphone 15 ısınma sorunu
- apple adaptör orjinallik sorgulama
- iphone pil sağlığı 80 altına düşerse garanti
- pro max ne demek
- iphone 17 tasarım
- iphone 17 slim
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- iphone 16 duvar kağıdı 4k
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X