Şimdi Ara

Apple TV den IPTV izleniyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soruma cevap bulamadım kusura bakmayın 2020 yılında bu konuyu açtığım için, apple tv de iptv satın alınıp açılıyor mu?

Yoksa sadece youtube netflix vs için mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Siptv ya da İptv smarters pro uygulamalarından İptv izleyebilirsiniz xstream codes api bölümünden gerekli bilgileri girip Apple TV üzerinden rahatça izleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhmus21

Siptv ya da İptv smarters pro uygulamalarından İptv izleyebilirsiniz xstream codes api bölümünden gerekli bilgileri girip Apple TV üzerinden rahatça izleniyor
    Peki iptv fiyatları ne yıllık mı aylık mı ?

Zahmetli değil dimi iptv açmak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptv olarak nero İptv önerebilirim 3-6 aylık istiyorsan yıllık seçeneği de var hiç zahmeti yok adamlara bi şekilde ödeme yap sana kullanıcı adı şifre link verirler uygulamaya giriş yapıp istediğini gibi izlersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama olarak GSE Iptv öneririm.
    Iptv olarak birkaç yerden deneme sürümü alıp denemelisin. İnternet hızına iss servis sağlayıcına göre değişir.

m3u uzantılı olarak aldığınız linki Gse Iptv üzerinden giriyorsunuz. Sonra da izliyorsunuz. Ben bu programı 4 yıldır kullanıyorum.
  • otisabi44 kullanıcısına yanıt
    Bende gse iptv kullaniyorum gercekten guzel bir program. Yanliz sizin bilginiz var mi acaba birden fazla favori listesi olusturma var mi? Birde favori listesini kanal siralamasini kumadandan duzenleme yapabiliyormuyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef tek favori kanalı var. Sıralamayı eklediğiniz sırada yapıyor. Sonradan değiştirme olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.