Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Smart Tv'de Tarayıcıdan Film İzlenir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

smart tv'miz yok. film, netflix gibi ihtiyaçlar için laptopu lcd televizyona bağlıyorduk, bazen netflix, bazen 720pizle gibi sitelerden film açıyorduk, gayet iyi izliyorduk. fakat laptop eskidi, ağır kalıyor artık online film izlemek için. şimdi smart tv mi alsak, yeni bir laptop mu alsak diye düşünüyoruz. smart tv'lerde netflix youtube vs var onu biliyorum da, tarayıcıdan film izleme olanağı var mı ? mesela smart tv ile 720pizle sitesinden film izleyebilir miyiz ?

bir sorum daha var, akıllı tv'ye trt izle gibi aplikasyonlar yüklenebilir mi, eba izlemek için ? playstore ve aplikasyon yükleme olayı oluyor mu smart tv'lerde ?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 11 Ağustos 2021; 22:39:41 >

• Smart TV'ler de o tür yerlerin kullanılması pek önerilmiyor çünkü akıllı TV virüsleri olabiliyor ve bulaşabiliyormuş. O sebeple uzak durun deniyor. Bir de smart tv'ler browser üzerinden videoları açmayabiliyor. Mesela dizibox diye bir site var. En bilinen dizi izleme sitelerinden biridir. Smart TV den girince diziyi oynat yapınca videolar oynamıyor. Benim Netflix de izlediğim bir dizi var. O dizinin 8.sezonu Netflix de yoktu o sebeple oradan izlemek istedim videolar açılmadı. Laptop dan girince videolar çalışıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Smart TV'ler de o tür yerlerin kullanılması pek önerilmiyor çünkü akıllı TV virüsleri olabiliyor ve bulaşabiliyormuş. O sebeple uzak durun deniyor. Bir de smart tv'ler browser üzerinden videoları açmayabiliyor. Mesela dizibox diye bir site var. En bilinen dizi izleme sitelerinden biridir. Smart TV den girince diziyi oynat yapınca videolar oynamıyor. Benim Netflix de izlediğim bir dizi var. O dizinin 8.sezonu Netflix de yoktu o sebeple oradan izlemek istedim videolar açılmadı. Laptop dan girince videolar çalışıyordu.

teşekkürler hocam. ben de birkaç yerde o şekilde okudum, yani tarayıcıdan film izleme olayı sıkıntılı olabiliyormuş. her film sitesi açılmıyormuş tarayıcı ile. neyse yeni bir laptop bakalım o zaman

• illegal yöntemler virüse davetiye çıkartmaktır

• Ne akıllı TV ne de box sahibiyim fakat android tv boxlar bu işi yapmıyor mu? 500 TLye gayet tatmin edici performansı olan bir alet alınabiliyor bildiğim kadarıyla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 de ip tv izlenebilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.