s750 7.1 müzik ve film tadını anlatması bir hayli zor saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: rbilgin
peki simdilik av receiver+2 kule speaaker ve sub alsam olmazmi gerisini ilerleyen zamanlarda tamamlarım cünkü sonucta agirlik müzik olacaksa stereo sistemler daha iyi bildiğim kadarıyla
öncelik müzik ise dediğiniz gibi 2 tane kule ve a/v receiver çok iyi olur, 2. el olarak bütçenize uygun temiz parçalar bulabilirsiniz
Arkadasım bence z5500 alma birdaha kaliteli bi hi-fi stereo ses sistemi al ses kalitesi daha güzel olur ...
bendede 5+1 var film izliyosun iyi güzel ama hiçbizaman sinemadaki efektleri göremiyosun arkalardan çok nadir ses geliyo hiçbi işe yaramıyor en güzeli kaliteli bi 2+1 alman 600-700 civarı
z-5500 kötülemek gibi olmasin ama sonucta 6 sene kulladim kendimde bir elektronikci olarak içini merak ettim baktim (arizali oldugu için ) ama malesef kulladiği elektronik mazlemeler cok kötü kulladıgı amfi entegresi piyasada tanesi 5 tl degerinde :(
neyse bugun media markt gitti personel bana
harman kardon avr156+hkts9 onerdi 1699 tl ve yamaha set rx-v367+ns-p60+ns-50+yst-sw030 önerdi 1899 tl birde sony av reciver+canton diye bir marka modeli bilmiyon 1200tl önerdi
fiyatlar yükseldi dogal olarak ama indireme girerse ilke tercihim ne olmali (ufak soru jamo nasil bir markadır )
quote:
z-5500 kötülemek gibi olmasin ama sonucta 6 sene kulladim kendimde bir elektronikci olarak içini merak ettim baktim (arizali oldugu için ) ama malesef kulladiği elektronik mazlemeler cok kötü kulladıgı amfi entegresi piyasada tanesi 5 tl degerinde :(
harman kardon avr156+hkts9 onerdi 1699 tl ve yamaha set rx-v367+ns-p60+ns-50+yst-sw030 önerdi 1899 tl birde sony av reciver+canton diye bir marka modeli bilmiyon 1200tl önerdi
fiyatlar yükseldi dogal olarak ama indireme girerse ilke tercihim ne olmali (ufak soru jamo nasil bir markadır )
ben bu harman kardon un aynı modelini sölemiştim size bi önceki mesajımda.harman kardon cinemax 3d diye geçiyor.
"ama tabii biraz daha paran varsa 1500-2000 lira aralığında giriş seviyesi hi-fi sistem bulabilirsin, daha da kaliteli olur o ayrı:)mesela media mark da 1699 ytl ye harman kardon cinemax 3d diye bi hi-fi sistem var giriş seviyesi.onuda araştırmak lazım.hoş ben pc için yinede edifier derim.harman kardonu anca salon için önerirdim ki kendi salonum için düşünüyorum.kolay gelsin. "
bende bunu almayı düşünüyorum.özellikle kule hopları olması hoşua gitti.bide yamahaya bakmam lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Sarisakal
quote:
ve yamaha set rx-v367+ns-p60+ns-50+yst-sw030 önerdi 1899 tl birde sony av reciver+canton diye bir marka modeli bilmiyon 1200tl önerdi
ben bu harman kardon un aynı modelini sölemiştim size bi önceki mesajımda.harman kardon cinemax 3d diye geçiyor.
"ama tabii biraz daha paran varsa 1500-2000 lira aralığında giriş seviyesi hi-fi sistem bulabilirsin, daha da kaliteli olur o ayrı:)mesela media mark da 1699 ytl ye harman kardon cinemax 3d diye bi hi-fi sistem var giriş seviyesi.onuda araştırmak lazım.hoş ben pc için yinede edifier derim.harman kardonu anca salon için önerirdim ki kendi salonum için düşünüyorum.kolay gelsin. "
bende bunu almayı düşünüyorum.özellikle kule hopları olması hoşua gitti.bide yamahaya bakmam lazım.
harman kordon + yamaha + jamo+ klipsch bir saticiya edifier yada logitech dedim mi adam küfür etmişim gibi bakiyor :) mercedesle renoyu karsilastirmak gibi bişey diyor ayrica bu dedigim sistemlerin hepsi pc ye baglanabiliyor
ayrica harman kordon avr-156+hkts9 alcaksan formlari iyi arastir sistemde sorun oladugu yaziyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sarisakal
quote:
ve yamaha set rx-v367+ns-p60+ns-50+yst-sw030 önerdi 1899 tl birde sony av reciver+canton diye bir marka modeli bilmiyon 1200tl önerdi
harman kordon + yamaha + jamo+ klipsch bir saticiya edifier yada logitech dedim mi adam küfür etmişim gibi bakiyor :) mercedesle renoyu karsilastirmak gibi bişey diyor ayrica bu dedigim sistemlerin hepsi pc ye baglanabiliyor
ayrica harman kordon avr-156+hkts9 alcaksan formlari iyi arastir sistemde sorun oladugu yaziyor
iyide edifier da logitech de multimedya ses sistemidir.esas amaçları pc dir.bu saydığın harman kordon + yamaha + jamo+ klipsch ler hi-fi sistemlerdir.bence mercedesle reno değil, elmayla armut karşılaştırması daha doğru olur.
her ses sistemi pc ye bağlanır zaten bağlanamaz diye bişey yok.ama önemli olan yukardahi hi-fi sistemlerin av receiverlarını nereye koyacaksın.bazılarının hopları çok büyük oluyor onları nereye koyacaksın, bazılarının subları devasa oluyo, nereye yerleştireceksin.hemen hepsinin ses kuvveti dehşet oluyor.5 m2 odada nasıl dinleyeceksin, 100 olan sesi 10 a kadar açabileceksen ne anlamı kalır bu sistemlerin vs vs vs vs gibi hi-fi sistemlerin pc iççin alınmasının tartışılabileceği biçok etken olabiliyor gördüğün gibi.o yüzden multimedya sistemleri var zaten piyasada. emin ol benim odamdaki edifier s550 nin en son sesi boostla beraber 56. geçen gün sadece 30 ile müzik dinledim alt komşu 30 saniyede yukarı çıktı.20 den fazla açamıyorum.
dediğim gibi elmayala armutları karıştırmayalım.hi-fi ses sistemleri ler elma ise, multimedya ses sistemleri armuttur.emin ol edifier da benim beğenmediğim logitech de pc ler için hayli yeterlididr benim görüşüme göre.
ben harman kardonu salonum için alacağım mesela, pc için asla düşünmem.
kolay gelsin.
jamoda iyidir, wharfedale lerde çok iydir, 2. el uygun fiyata kalite kuleler bulursun iyicene araştır derim
meteor mizik diye bi yer buldum izmirde oraya gidip bakicam bi,de ürün yelpazesi genis görnüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme