Şimdi Ara

1000tl sistem onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün once logitech z-5500 sistemim arazalandı

max 1000tl ye agirlik müzik üzarine kullancağım bir ses sistemi tavisye edermisiniz hi-fi sistemler olabilir ama pc ile birlikte kullacagim hepsini ( filmde izliyorum)

• Edifier S550 + Playvision hdA-51A ikilisi olabilir. Müzik ön planda diyosun, 2.1 sistemlere sıcak bakar mısın?

http://forum.donanimhaber.com/m_45435905/tm.htm
  • teşekkür ettim ama bende ses karti olark creative audigy 2 zs var yine bu Playvision hdA-51A almam gerekirmi

2+1 sistemlerde olabilir
  • Aslında gerek yok Playvision'a, alete dijital bağlantı seçeneğini getirmek için kullanılıyor. Filmlerde faydası dokunur, ama 2.1 öneririm müzik için. Zaten film de izleniyor sonuçta onunla da :) S730 daha iyi bir seçim.

http://www.sanalmarketim.com/urun/cd72a43df2f3654cd0f573a877dddd56/EDIFIER-S730-300-Watt-RMS-Uzaktan-Kumandali-2+1-Hoparlor
  • cok saol insallah 5500 den sonra hayal kırıklığına ugramam vatana gidip deneyim bi ara ilgine teşekkür ederim

1000tl hi fi sistem alinabilirmi peki bilgin varmi
  • İnan bu zamana kadar neden almamışım diye hayal kırıkığı yaşayabilirsin :D

Hi-Fi konusunda çok bilgim yok ama 1000 liraya bunun kadar derli toplu birşeyler alınabileceğini sanmıyorum. Hatalıysam daha çok bilgisi olanlar öneri yapacaktır elbette.
  • direk edifier s550 almanı öneririm.flmler 2.1 de hiç zevkli değil.salonda 47' ekran lcd var ama ses sistemi yok.odamda 26' lcd var ama s550 var ve filmleri odamda izliyorum:). sakın dijital bağlantıyı kafana takma.elimde olsa odamda filmleri izletebilsem s550 ile harika oluyor.ben playvision ı almıştım ama ablamın media playerı ile eski 5.1 sistemime bağladım öyle kullanıyorum.pc de dijitale hiç gerek yok.her zaman yazıyorum buraya.s550 + iyi bi ses kartı + klite codec pack ve beraberinde kurulan media player classic.bunlarla pcde film oyun müziğin keyfini doyasıya çıkarırsın.playvision ya da z5500 falan almana kesinlikle gerek yok.optik bağlantı sadece salon için gereklidir onun içinde z5500 ya da playvision alınmaz.giriş seviyesi hi-fi ya da ev sinema sistemi alınır oturulur:)

müzik elbette 2.1 de dinlenmesi iyidir ama film ve oyunlarda da 5.1 den mahrum kalmak bence saçma.film ve oyun kesinlikle 2.1 oynanmaz ama bence müzik 5.1 rahatlıkla dinlenebiliyor.hele benim gibi alışınca hepten 5.1 dinleniyor:).zaten dts flac vs vs müziklerde çoğaldı.bunlar içinde 5.1 şart.

o yüzden edifier s550 derim.alttaki imzamda konumda var oradanda inceleyebilirsin.kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem tavsiyesi (50000TL)
    2 yıl önce açıldı
    4000TL Sistem tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolsun galiba ağirlik s550 ye kaydi gibi bu edifer disinda baska marka yokmu yada neden logitech degil
  • z5500 ben hiç dinlemedim odama alıp, ancak satılan yerde dinlemiştim ve hiç beğenmemiştim.s550 yi araştırdım yabancı sitelerde çok övgü aldığını gördüm ve aldım.çokta memnun kaldım müzik için harika bi sistem.ama z5500 ile s550 arasında çokta sağlıklı bi karşılaştırma yapamam tabiiki.ancak ikisinide alıp kullanmış olmam gerekir.

fakat şöylede bi durum var z5500 le ilgili.z5500, hayranlarının bile kabul ettiği şekliyle müzik için uygun olmadığı biçok yerde dile getiriliyor.buradanda bi çıkarım yapılabilir en azından.ve logitech in hemen bütün ses sistemlerinde bunun var olduğu söyleniyor.mid sürücülerinin olmaması ve hop ların ahşap değil plastik olmasıda diğer dezavantajları.

ben ancal s550 hakkında yorum yapabilirim ve herkezede öneriyorum.konumdanda görebileceğin gibi ses sistemi çok kaliteli görünüşüde gayet şık.tiz-mid sürücüleri var ve sub dahil bütün kolonlar ahşap.bazı yerlerde çakma çin malı gibi şeyler okuyabilirsin ama bunlara aldırış etme, gayet kaliteli bi ses sistemi.ama tabii biraz daha paran varsa 1500-2000 lira aralığında giriş seviyesi hi-fi sistem bulabilirsin, daha da kaliteli olur o ayrı:)mesela media mark da 1699 ytl ye harman kardon cinemax 3d diye bi hi-fi sistem var giriş seviyesi.onuda araştırmak lazım.hoş ben pc için yinede edifier derim.harman kardonu anca salon için önerirdim ki kendi salonum için düşünüyorum.kolay gelsin.

• s550 oldukça iyi sistem. @Sarısakal' ın dediği gibi yabancı forumlarda baya bi övgü toplamış
  • ok saolun haftasonu denicem vatana gidip

başka onerisi olan varsa ekleyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbilgin -- 1 Mart 2012; 21:44:31 >
  • Jamo D365 alınır o paraya yanınada uygun bir amfi.Giriş seviyesi bir Hi-Fi olur.Giriş seviyesi dediğime bakma Jamo D365 üzerinde 40 cm Bass sürücüsü var seside Z906'dan 560 kat kalitelidir.Loudspeakers'tır kendileri.Z906'dan hem 560 kat kaliteli hemde daha şiddetli müzik dinlersin.Tabii amacın müzikse eğer değilse hiç bakma bile. :) Nasıl birşey olduğunu merak edersen şöyle birşey d365.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Jamo D365 alınır o paraya yanınada uygun bir amfi.Giriş seviyesi bir Hi-Fi olur.Giriş seviyesi dediğime bakma Jamo D365 üzerinde 40 cm Bass sürücüsü var seside Z906'dan 560 kat kalitelidir.Loudspeakers'tır kendileri.Z906'dan hem 560 kat kaliteli hemde daha şiddetli müzik dinlersin.Tabii amacın müzikse eğer değilse hiç bakma bile. :) Nasıl birşey olduğunu merak edersen şöyle birşey d365.

komşunuz falan yok herhalde :). bide o hopların üstündeki mönitöre acıdım ya.1 sene ömür biçiyorum.tamam gerçekten çok fena hoplar ama bence pc sistemi için gereksiz olur, devasa büyüklükte hoplar hiçbi pc kullanıcısının odalarına sığmaz, yerleşim sorunu yaşanır böle. edifier ın sub ına ben çok büyük diyorum odama zor sığdırdım.bunlar ancak böle bitişik yanyana durur odalarda.çok sağlıklı değil böle hopların yanyana durması.direk stereo dan monoya dönüşür ses.tabii bu benim görüşüm.güle güle kullanın kalitesi ve gücü tartışılmaz sadece pc için alınabilirliği tartışılır.kolay gelsin.

• Merhaba, 1000 tl ye A/V receiver+ 5.1 hoparlör sistemi çok rahat bulursunuz, anolog olarakda pc ye bağlarsınız, edifier veya logitech bunlara bakmayın bile.

saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

quote:

Jamo D365 alınır o paraya yanınada uygun bir amfi.Giriş seviyesi bir Hi-Fi olur.Giriş seviyesi dediğime bakma Jamo D365 üzerinde 40 cm Bass sürücüsü var seside Z906'dan 560 kat kalitelidir.Loudspeakers'tır kendileri.Z906'dan hem 560 kat kaliteli hemde daha şiddetli müzik dinlersin.Tabii amacın müzikse eğer değilse hiç bakma bile. :) Nasıl birşey olduğunu merak edersen şöyle birşey d365.

komşunuz falan yok herhalde :). bide o hopların üstündeki mönitöre acıdım ya.1 sene ömür biçiyorum.tamam gerçekten çok fena hoplar ama bence pc sistemi için gereksiz olur, devasa büyüklükte hoplar hiçbi pc kullanıcısının odalarına sığmaz, yerleşim sorunu yaşanır böle. edifier ın sub ına ben çok büyük diyorum odama zor sığdırdım.bunlar ancak böle bitişik yanyana durur odalarda.çok sağlıklı değil böle hopların yanyana durması.direk stereo dan monoya dönüşür ses.tabii bu benim görüşüm.güle güle kullanın kalitesi ve gücü tartışılmaz sadece pc için alınabilirliği tartışılır.kolay gelsin.

Hocam ben kullandığım mevcut Z2300+Solo7c ikilisini satıp Cervin Vega CLS 215 ya da Jamo d365 alacaktım sonra power amfi eşliğinde pc bağlantısı yapıp ilerleyen zamanlardada iyi bir pre amfi alacaktım.Sonra param gitmesin dedim amcama söyledim.Gittik ikinci el Jamo d365 bulduk bir adette 200x2 RMS gücünde bir amfi.Kendisi bekar genelde beraber kalıyoruz sabah akşam bangır bangır. :) Ev müstakil fakat mahallenin başına kadar hayvan gibi ses gidiyor. :) İnanılmaz güzel eve dönüp Z2300 ve Solo7c'de müzik dinlemek pek istemiyorum açıkçası. :) Amcamın hop. ları bana hediye edeceği günü bekliyorum şuan. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbowr6

Merhaba, 1000 tl ye A/V receiver+ 5.1 hoparlör sistemi çok rahat bulursunuz, anolog olarakda pc ye bağlarsınız, edifier veya logitech bunlara bakmayın bile.

saygılar

önerin için saol ama keşke bana bide 1000 tl (biraz toleransi vardir ) lik bir sistem soyleseydin cok memnun olurdum marka model olarak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

quote:

Hocam ben kullandığım mevcut Z2300+Solo7c ikilisini satıp Cervin Vega CLS 215 ya da Jamo d365 alacaktım sonra power amfi eşliğinde pc bağlantısı yapıp ilerleyen zamanlardada iyi bir pre amfi alacaktım.Sonra param gitmesin dedim amcama söyledim.Gittik ikinci el Jamo d365 bulduk bir adette 200x2 RMS gücünde bir amfi.Kendisi bekar genelde beraber kalıyoruz sabah akşam bangır bangır. :) Ev müstakil fakat mahallenin başına kadar hayvan gibi ses gidiyor. :) İnanılmaz güzel eve dönüp Z2300 ve Solo7c'de müzik dinlemek pek istemiyorum açıkçası. :) Amcamın hop. ları bana hediye edeceği günü bekliyorum şuan. :)

yanlis anlama ama sistem cok eski model benziyor görüntü olatrak soyle daha yani model olursa iyi olur ve ailemle birlikte kaliyorum ayrica bu sistem ev icin cok büyk

• quote:

Orijinalden alıntı: rbilgin

quote:

Orijinalden alıntı: rainbowr6

Merhaba, 1000 tl ye A/V receiver+ 5.1 hoparlör sistemi çok rahat bulursunuz, anolog olarakda pc ye bağlarsınız, edifier veya logitech bunlara bakmayın bile.

saygılar

önerin için saol ama keşke bana bide 1000 tl (biraz toleransi vardir ) lik bir sistem soyleseydin cok memnun olurdum marka model olarak

1000 tl ye giriş seviyeside olsa av receiverlı 5.1 ses siistemi banada enteresan geldi.en ucuz avr receiver 500-600 tl değilmi yanlışmıyım.e geriye 500 tl kalıyor.daha 2 adet front hop, 2 adet rear hop, 1 adet center hop ve fiyat olarak en can yakanda 1 adet sub alınacak ve bunların hepsi 1000 liraya gelecek.buraya yazın bu sistemi gerçekten bende çok merak ettim.şu anda salonum için giriş seviyesi hi-fi araştırıyorum.1000 tl bana ilaç gibi gelir.tabii bu bi efsane değilse:))

• peki simdilik av receiver+2 kule speaaker ve sub alsam olmazmi gerisini ilerleyen zamanlarda tamamlarım cünkü sonucta agirlik müzik olacaksa stereo sistemler daha iyi bildiğim kadarıyla
  • focal dome 2.1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.