Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi (50000TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mühendislik ve mimari programları(özellikle render alırken) sorunsuz bir şekilde kullanabileceğim bir sistem ihtiyacım mevcut. Çok sık olmamakla beraber pubg, csgo tarzı oyunlar oynamaktayım. Monitor dahil olacak şekilde bir sistem toplamam mümkün mü? Bütçeyi çok aşmadan esneme yapabilirim. Kablosuz oyuncu kulaklığı ve mekanik keyboard( aşırı terleme mevcut olduğu için) tek belirleyebildiğim istekler.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• renderi alırken lumion veya vray veya hangi motoru kullanacaksınız.

• Daha çok vray

• rule2k R kullanıcısına yanıt

• Hocam çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için, ufak bir sorum takribi bütçelerle arkadaşlar 20-25k bandında ekran kartına ayırmışlar gaming harici spesifik bir sebebi var mıdır?

• Vray da CPU modda 13.nesil inteller fiat/perf.olarak çok güçlüler. 13700kf i özellkle bu yüzden seçtim.

Alıntı.Pugetsystems.com

Kalan bütçe için RTX 3070Ti uygundur. Zaten GPU modda VRAY kullansanız bile çok bariz bi fark yok. Eğer bi e.kartına 20-25 tl ayırırsanız bu bütçede diğer bileşenler ,özellkle işlemciden çok kaybedersiniz.

Alıntı. Pugetsysytems.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 27 Ekim 2022; 0:43:13 >

• Metin abi, yüksekliği ayarlanabilir aynı özelliklerle bir monitör öneriniz var mı? Bir de bahsi geçen ürünlerdeki rgb ler inaktif edilebilir mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    4000TL Sistem tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 13700K gözüküyor linkte, kf olanını mı önerirsiniz?

İyi akşamlar

Tabi ki KF olanı, daha ucuz.Onu al. İkisi aynı işlemci. K olanında dahili grafik kartı var sadece.

• Hocam, toplamaya başladım teşekkür ederim şimdiden çok güzel gözüküyor. Ekran kartı ve işlemci kaldı şuan almadığım tek. İşlemci kutusuz olması problem yaratır mı?(teknobiyotik diye bir sitede makul gözüküyor ne kadar güvenilir bilmiyorum.) Gainward 3070ti 15000 civarı teknosada. Bilinmeyen bir yerden almak yerine önerir misiniz?

• Teknobiyotik tanınmış bi site. Kutusuz ,tray alabilirsin.

E.kartı için, rahat edecekse, 1000 tl fazla verip,teknosadan alabilirsin.O diğer site hakkında benimde bi bilgim yok çünkü.

Zaten e.kartı yeterince, hatta gerekenden bile güçlü oldu.

Hepsiburada, direkt kendisi ,12000 tl ye RTX 3070 de satıyor.Sorun olmaz. Renderi işlemci üzerinden alırsan e.kartının pek bi esprisi kalmaz. Ancak kullandığın programlar için e.kartı önem teşkil eder. Hangi programları kullanacaksın .Bi bakalım olmazsa. Eğer e.kartı çok farkettirmeyecekse 3000 tl ucuza RTX 3070 de düşünebiliriz.

Sistem tavsiyesi (50000TL)akakce.com
    Gigabyte RTX 3070 EAGLE 8G GV-N3070EAGLE-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rtx-3070-eagle-8g-gv-n3070eagle-8gd-256-bit-gddr6-8-gb-fiyati,815375898.html

• Program olarak autocad, Ansys, Siemens nx vray sketch up, SolidWorks kullanacağız. Dediğim gibi ayrıca oyun da oynayacağım için seçtiğiniz ekran kartını çok beğendim ama önerdiğiniz gibi rtx3070 te alabilirim. Program ve oyunlarda çok bariz bi düşüş olmayacaksa. 3070 ti serisinde gainward seçmenizin özel bir sebebi var mı bu arada?

• O zaman Ti olarak kalsın. AMAZON.COM.Tr de hesaplı bi MSI buldum. Bunu alabilirsin Satıcı zaten amazon. .Gainwardı ucuz diye seçmiştim.

Sistem tavsiyesi (50000TL)akakce.com
    MSI RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-3070-ti-ventus-3x-8g-oc-256-bit-gddr6x-8-gb-fiyati,1247088041.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 9 Kasım 2022; 16:12:10 >
  • Hocam merhabalar,

Ekran kartını teknosadan aldım, monitor için sizin önerinize kıyasla şu ürün hakkında yorumlarınız nedir?

Asus TUF Gaming VG279Q1R 27″ 1ms 144Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör 5300TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rule2k -- 12 Kasım 2022; 11:52:5 >

Yazdığım monitör 2K idi. Sizinki 1080P.

• Anladım hocam, yarın montaja başlıyorum.

Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Rice ederim .Sistem tavsiyesi (50000TL) Sonucu ,bi yazarsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.