Bildirim
1000tl sisteme bu anakart yeter mi !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel sistem...
işlemciyi q8200 yaparsan daha iyi olur... -
tşk ederim işlemci güncellendi. anakartla ilgili yorum alabilirmiyim ep43-ds3l düşünüyodum ama bu hoşuma gitti fiyatına göre güzel gibi geldi -
quote:
Orjinalden alıntı: samet205
tşk ederim işlemci güncellendi. anakartla ilgili yorum alabilirmiyim ep43-ds3l düşünüyodum ama bu hoşuma gitti fiyatına göre güzel gibi geldi
güzel anakart...
ep43 daha iyi tabi daha yeni...
şimdiden hayırlı olsun... -
P35'in PCI Ex 2.0 desteği var mı bu arada?Eğer yoksa kesinlikle P43 al çünkü ileride PCI 2.0 önem kazanacak -
quote:
Orjinalden alıntı: ForeverMetal
P35'in PCI Ex 2.0 desteği var mı bu arada?Eğer yoksa kesinlikle P43 al çünkü ileride PCI 2.0 önem kazanacak
PCI 2.0 var mı bilmiyorum baktım ama anlamadım :D bilen arkadaşlar belirtirse sevinirim.bide performans bakımından ne kadar fark olur -
BEnce almışken ep43 s3l al -
ds3l serisi öneririm diğerleri oalbilir.
Tabi bence;) -
quote:
Orjinalden alıntı: ali277
güzel sistem...
işlemciyi q8200 yaparsan daha iyi olur...
-
işlemciyi güncelledim ama anakart konusunda kararsızım hala. -
güzel sistem daha pek değişikliğe gerek yok pcı 2.0 olduktan sonra.. -
işte anakarta PCI 2.0. var mı onu bilmiyorum soruyorum ama cevap alamadım hala -
P35 çipsetlerde PCI 2.0 desteği yok P43 çipsete yönelmeni tavsiye ederim.
Gigabyte P43 S3L --- 160 lira -
quote:
Orjinalden alıntı: LEON-X
P35 çipsetlerde PCI 2.0 desteği yok P43 çipsete yönelmeni tavsiye ederim.
Gigabyte P43 S3L --- 160 lira
leon-x biyerde bu anakartı tavsiye ettiğini görmüştüm ep43le çok fark olmaz demiştin bende orda gördükten sonra seçtim 70 tl fark vermeye değermi sence bide pcı 2.0 bu kadar önemli mi -
Kardeş P43 S3L işini görür her türlü.
Bu PCI 2.0 meselesi C.F ya da SLI gibi uygulamalarda yani Nvidia için 750 ve 790i yongalı anakartlarda, Ati içinde X38-48-58 yongalı anakartlarda önem taşır yani kafanı karıştıracak bir durum yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 13 Nisan 2009; 0:52:51 > -
leon-x tekrar teşekkür ederim tavsiyen için .sectiğim biostar p35-d2a7 daha ucuz işlemci ve ram desteği arkadaşımın işini görmeye yeter 8 gb 1066 mhz ram desteği var. 70 tl fark vermeye değer mi tavsiye isteyenlerin çoğunun bütçe sıkıntısı vardır bilirsin -
Biostar'ı da alabilirsin 90 lira gayette güzel bir kart
Uyumlu İşlemciler:
- Intel® Core™2 Extreme
- Intel® Core™2 Quad
- Intel® Core™2 Duo
- Intel® Pentium® Dual-Core
- Intel® Pentium® D
- Intel® Pentium® 4
- Intel® Celeron® D
FSB: 533/800/1333MHz
Bellek:
- DDR2 533/667/800/1066 MHz
- 4 x DDR2 DIMM Ram Slotu
- Max. 8GB Bellek
Daha ne olsun bu fiyata -
daha ne olsun demi bende öyle düşündüm işlemci ve ram desteği yetecek düzeyde 70tl fazladan vermeye değecek bi özelliğini göremedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X