Şimdi Ara

1000w üstünde titanyum , kılıflı kablo ve CW'sız PSU önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-1200w 1300w 1500w vb.

-Titanyum sertifikalı

-Kablolar Kılıflı

- ATX3.0 PCIE gen 5 yeni 12 pin nvidia connektörü destekleyen

- ve en önemlisi sessiz ve coilwhine'sız bir PSU arıyorum. Hangisini önerirsiniz ?

En son Msi 1300w aldım fakat cw vardı iade ettim :(

bu tip bir ürün kullanıp memnun kalanların önerilerini bekliyorum

• çift 3.0 çıkışlı titanyum be quiet dark power pro 13 var 18 bin lira onda cw olma iltimali az ama kabloları çok sertmiş çok kötü demiş biri. cougar polar x2 olsa tam aradığın alet ama bizde düz kablolusu var ben aldım 7 binken şimdi 13 diyorlar takmaya üşeniyorum. platin yalnız bu. bir site testinde sürekli ilk 3'e girip durmuş yani titanyum olması değil esprisi. o testte başarılı diğer modeller xpg enermax super flower ülkemizde satılmayan modeller. TT Toughpower'in en pahalı modellerine bak yine kötünün iyisi bu olur ama titanyum diye ısrar etme çünkü yok öyle bir alet. bak buldum o testi. bir de örgü kablo sonradan alınır seti vardır onun eskiden bulunuyordu şimdi zor anca yurt dışı onu da 30 euro yaptılar baya pahalı şeyler örgü kablo yani tam olmayacak bir şey istiyorsun. MSI zaten psu değil fason orta kalite ürettiriyor. bir tane benim attığım testteki gibi düzgün modellere karşı başarı gösterdiğini gösteremezsin.

Best PSU Picks 2024 - Page 6 of 9 - Hardware Busters

TT dediğim de bu

amazon
    Thermaltake Toughpower PF3 1200W (80+ Platinum) -%100 Modüler ATX 3.0 PC Güç Kaynağı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BS9QYZ6V/?psc=1

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

benimde şu an kullandığım thermaltake GF3 1000w coil yok kablolar kılıflı değil birde tabi gold sertifikalı.

1200w gf3 almıştım onda da cw ve fan sesi olunca mecbur 1000w olanı aldım onda yoktu çünkü. Yine thermaltake aklımda bulunsun teşekkür ederim.

Birde FSP SeaSonic vb. için ne düşünüyorsunuz ? Mesela FSP HYDRO PTM PRO (PCIe5.0) AT 1200W 80PLUS PLATINUM nasıl ?

• mob411 kullanıcısına yanıt
    Herşeyi anladımda kabloların örgü kılıfla geldiği fabrikasyon bir psu markası modeli bilmiyorum daha önce hangisinde gördünüz?

Örgülü kablo için sleeved kablo paketi şart bence
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

ASUS ROG THOR P2 1200W 80+ Platinum

MSI MEG AI1300P PCIE5 1300W 80+ Platinum

ASUS TUF GAMING 1200G 1200W 80+ Gold ATX 3.0

bunlarda gördüm, kutu içinde kılıflı kablo ile geliyorlar. Ya da kablo paketi olabilir dediğiniz gibi.

• mob411 kullanıcısına yanıt

Seaonic FSP kendi ürünlerini yapan güzel markalar ama dün titanyum deyince bunları yazmadım. Asus zaten seasonic'e fason yaptırır. kablo pakedi satılır bir araştır ama sanmam 30 euro altında olsun.

rog thor 16 bin lira. seasonic vertex'in üstü gibi düşün o da 10 bin lira ama gold. bence çift çıkışlı 3.0 olsun ola ki 5000 serisinde 5080 5090 ister ya da 6000 serisinde. ikide bir psu değiştirme bu aletler 10 12 sene garantili bir kere alıp patlatana kadar kullanılır ilk aldığında memnun kalırsan. seasonic yeni çift çıkışlı psular yapıyor 2200w yapmış o gereksiz ama 1300 1600 olanlarını da çıkarabilir bu ara. onun da var titanyum serisi ama buralarda yok TX serisi.

şu bak dediğim 2 çıkışlı platin. 2200w'ta titanyum olmuyor belki 1300w modelinde olur ama getirmeyebilir teknobiyotik ve eskisi gibi yurt dışından da alamıyoruz artık. ben 2019'da focus gx 750w getirtmiştim amazon.de'den daha burada satılmıyorken. ah eski günler.

techpowerup
    Seasonic Launches the New PRIME PX-2200 Power Supply
    https://www.techpowerup.com/326869/seasonic-launches-the-new-prime-px-2200-power-supply

• Şu Asus MSI v.s.v.s.v.s gibi fasoncu markaların Kolpa dandik Psu'larını niye insanlar bir halt sanıyor valla deliricem..

Arkadaşlar Psu'lar bir ekmekse bunun Fırını FSP'dir, Seasonic'dir, Enermax'dır, High Power'dır.. Saçma sapan Asus MSI gibi markaların Psu'larına para vermeyin, illa kaliteli ömürlük olsun, bu işi bilenden olsun diyorsanız Şahsen hem psu hem ups her türlü FPS markasını öneririm, fiyat performans ürünleridir ve sağlamdır ve kendisi zaten bilindik bir çok markaya üretir, o markalarda kendi markalarını basar millete satar.. Bütçe uygunsa ve UPS veya Psu alacaksınız saçma sapan fason markaların şişirme ürünlerine para vermeyin.. Yok ben daha kaliteli bir şey istiyorum en iyilerinden olsun derseniz de Fsp'nin PTM veya Seasonic'in ürünlerine bakacaksınız.
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Birde SuperFlower var kiii ah ahh asya ve Tayvan pazarının tam dışına çıkabilseler
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

++999999

Bundan bir kaç ay önce bende psu almak için araştırma yaparken yabancı bir forumda superflower'in globalde de ürünlerini satacaği falan konuşuluyordu ama bir gelişme olmadı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.