Şimdi Ara

1000ytl ye her şey dahil pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatanbilgisayar dan 1000-1100 civarına kasa+monitör+işletim sistemi alıcam
    Bilgisayarda pek fazla oyun oynamıcam.Benim için wowu orta çözünürlükte knight online yi yüksek çözünürlükte ve akıcı bir şekilde oynatsa yeterli.Bunların dışında download--müzik--film için kullanıcam.

Benim düşündükleri:
    INTEL E2160 1,8GHZ 1MB CACHE 800FSB----------------------------------------->>>122
    2x KINGSTON 1 GB DDR2 667 MHZ PC2 5300 RAM------------------------------->>>2*30
    SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200RPM NCQ HARDDISK------------------------->>>102
    SAMSUNG SH-S202N 20X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE DVD YAZICI-------->>>53
    SAPPHIRE HD3650 GDDR3 256MB 128BIT------------------------------------------>>>150
    AOPEN ES55-B06 300W SIYAH-GÜMÜS ATX KASA--------------------------------->>>70
    Anakart???

BenQ T71W 17'' Genis Ekran Lcd Monitör-------------------------------------------->>>300
    OEM MS WINDOWS XP HOME TÜRKÇE----------------------------------------------->>>150

anakart hakkında karar veremedim ayrıca diğer parçalar için önerilerinizi yazarsanız benim için iyi olur
    tşkler

• GIGABYTE P31-S3G Bearlake 126,56 ytl (hepsiburada.com)

arkadaş bana bu anakart iyi göründü belki başka yerlerde daha ucuza bulabilirsin anakartla 1100 küsüre geliyor.
    vede işletim sistemini home yerine pro yap bence. şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: casper alfa force

GIGABYTE P31-S3G Bearlake 126,56 ytl (hepsiburada.com)

arkadaş bana bu anakart iyi göründü belki başka yerlerde daha ucuza bulabilirsin anakartla 1100 küsüre geliyor.
    vede işletim sistemini home yerine pro yap bence. şimdiden hayırlı olsun.

saol tavsiyen için
    home ile pro arasında 150ytl fark var proya bu kadar para vermeye değer mi??
  • Hocam yazdığın sistemde
    Hddyi Seagate 250 gb 16 mb yapmanı ramları ise
    Ramları Veritech 1 ddr2 800 MHz yapmanı
    Ekran kartını 20$ daha vererek 9600 gt yapmanızı
    Kasayıda aopenin es55c yapmanızı tavsiye ederim.
    Ayrıca işletim sistemine 150 ytl vermek:)

Sisteminiz şimdiden hayırlı olsun.
  • INTEL E2160 Pentium Dual Core.......................................66 usd
    Gigabyte P35-DS3R .......................................................106 usd
    SEAGATE 250 GB,7200 16 MB NCQ, SATA2...................... .55 usd ( 5 yıl garantili olan 3 yıl garantili olanlar çin malı )
    LG 20X DOUBLE LAYER DVD WRITER SİYAH SATA..............23 usd
    A-OPEN KASA QF50-H02 350W PFC GMS-SIYH...................47 usd
    1 GB, 800 MHz, DDR II.................................................. .16 usd
    POINT OF VIEW POV 8600GT PCI-Ex 256MB DDR3 HDCP/HDMI........94 usd ( HDMI Destekli )
    19 BENQ FP94VW LCD 2 MS SİYAH GENİŞ EKRAN HDMI..................300 usd ( HDMı Destekli )

Toplam : 707 usd + kdv

Monitör alırken HDMI ve 2ms tepki süresi olmasına dikkat et eğer bu destekler yoksa 200usd fazla para verme

ekran sertlğinide kontrol et üzerine parmakla bastır çok büyük dalgalanma varsa o monitör kötü

19 BENQ FP94VW bu monitör test edilmiştir ( büyük ekranlı olanları çok pahalı )

ekran kartınla monitör uyumlu olacak ikisindede HDMI desteği olacak 2 sinden birinin desteği olmazsa monitörü kaliteli almaya gerek yok

Her ikisininde HDMI desteği ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 11 Nisan 2008; 1:17:15 >

• hocam parçaları fena seçmemene rağmen fiyatlar uygun değil. vatanın birde kusuru var.. özellikle ist/topkapı şubesinden yapılan alışverişler çok sorunlu

Emekli mmaşı alıcakmışsın gibi arızalı PC yi götürüyorsun.. demek istyediğim parayı verene kadar kralsın sonra eşşeksin durumu. fiyatı ucuz olsa çekilir ama oda iyi değil. taksit mecburiyetin yoksa başka yerler önerelim sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

hocam parçaları fena seçmemene rağmen fiyatlar uygun değil. vatanın birde kusuru var.. özellikle ist/topkapı şubesinden yapılan alışverişler çok sorunlu

Emekli mmaşı alıcakmışsın gibi arızalı PC yi götürüyorsun.. demek istyediğim parayı verene kadar kralsın sonra eşşeksin durumu. fiyatı ucuz olsa çekilir ama oda iyi değil. taksit mecburiyetin yoksa başka yerler önerelim sana.

evet vatanda fiyatlar pahalı ama napalım bursada pc yaptırabiliceğim nadir yerlerden biri

tavsiyeler için sagolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.