Şimdi Ara

1003 AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel fiyatmış. anakart satışını iptal edip bu işlemciyi alasım geldi. konuyu görmeseydim keşke.
  • samsunum55 kullanıcısına yanıt
    gtx 1080'e kadar besler bu işlemci. Elindeki i5 6500'den her türlü iyidir tabi ama elindeki sistemi 2nci el kaça satabileceğin de önemli.
  • Fan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

443 TL(yeni üyelikte 25 TL indirimle) Gigabyte B450M S2H Amd B450 AM4 Soket 3200MHz O.C. DDR4 USB 3.1 DVI&HDMI Anakart+
    https://www.yukko.com/gigabyte-b450m-s2h-amd-b450-am4-soket-3200mhz-oc-ddr4-usb-31-dvihdmi-anakart-v-50132198

Alıntıları Göster
    İşlemciyi sipariş geçtim haber verdiğiniz için teşekkürler. Emektar amd athlon x3 450 'yi değiştirmenin zamanı gelmişti.
    Ram olarak Corsair Vengeance LPX 8GB 3000 Mhz aldım.
    Anakart olarak belirttiğiniz kartı sipariş geçtim, ancak bios güncellemesi gerekiyormuş diye duydum hocam, bir sıkıntı yaşar mıyım ?

Halihazırda Xigmatek 500 W 80 Bronz güç kaynağım var, Samsung Evo 860 250 GB SSD var, bir de Asus R9 270 ekran kartı var.
    Şimdilik ekran kartını güncellemeyi düşünmüyorum.
    Sistemim bu haliyle uyumlu mudur sizce ?

• stanco kullanıcısına yanıt
    Bu anakartta bios güncellemesi gerekmiyor hocam B350 ve A320 çipsetinde gerekiyor. Evet uyumludur hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Bu anakartta bios güncellemesi gerekmiyor hocam B350 ve A320 çipsetinde gerekiyor. Evet uyumludur hayırlı olsun
    teşekkürler hocam, eyv
  • amd anakart alacaklara tavsiyem işlemciyle uyumlu chipseti alın, amd4 soket yanıltmasın, bir önceki nesil işlemcilere bios güncellemesiyle destek veriyor anakart üreticileri ama düzgün çalışmıyor o işlemciler, oyunlarda ani fps düşüşleri görebilirsiniz, ryzen konularnda bahsedilmişti, eski fx işlemcilerden beri bu sorun var amd de bende fx de uğraşmıştım epey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 21 Mayıs 2019; 0:5:33 >
  • samsunum55 kullanıcısına yanıt
    Hocam GTX 1080 var oyunlarda bam bam bam
  • alanların direk biostan 3.85 ghze boostlamasını tavsiye ediyorum. yoksa stock haliyle 3400mhze kadar çalışıyor max. 3.85 ghz oc hızı değil tavan hızı
  • Haber verene teşekkür ederim. İ5 9400f kovalıyordum bu ürün 105 lira bonusla beraber gayet iyi fiyata geldi. Şimdi anakart, psu ve ekran kartı kaldı :)

• i5 9400F mi bu mu arkadaşlar. Oyun için 1050ti 4gb ile

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi aldım hocam 75 lira garantipay ile 996 lira yine?
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Bana 30 TL bonus gelmedi. Nereden görüyoruz bonusları?

Peşin fiyatına taksit yaptım ondan mıdır acaba? İlk alışverişimdi oysa.
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Yanına 10 lira hdmi kablosu eklemiştim. 994'den almışım oh be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Bana 30 TL bonus gelmedi. Nereden görüyoruz bonusları?

Peşin fiyatına taksit yaptım ondan mıdır acaba? İlk alışverişimdi oysa.
    Hocam bonusflaş uygulamasında kampanya takipte gösteriyor. Kamp. koşullarda nakit veya taksitli diyor. Katılmamış olabilir misiniz?
    1003 AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Ben de orada 75 TL diyor. Neyse 75 lira da kafi. Ölücülük için sonra düşünürüz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.