İngiltere Araplaşıyor !!!
Gösterişli bir Kraliyet töreni ile şeref konuğu olarak karşılanan Katar Emiri Şeyh Tamim’in İngiltere ziyareti şaşkınlık yarattı;
Kral III. Charles Arapça konuştu.
Şeyh Tamim’i Charles bizzat karşıladı.
Ziyarete Kraliyet ailesi ve David Beckham gibi pek çok ünlü isim karıldı.
Şeyh Tamim İngiltere Parlementosunda. konuşma yaptı.
Eksper yorum ricası
Merhabalar. Accent Blue 1.6 CRDİ 7 ileri 2016 model. 120 bin km'de. 680 lira fiyatı var. Öncelikle aşağıdaki eksper raporuna göre değerlendirecek olursanız alınacak bir araç mıdır ? 2 parça 20 bin TL tramer var. Aracı yakından gördüm, kullandım . çok temiz görünüyor, motor sesi iyi, vites geçişleri sarsıntısız.
Kaput sök tak işlemli boyalı. Ön Cam değişmiş. Tavan, Şase, podye , direk vs orjinal..
YUSUF DİKEÇ
Astsubayımız, saf karizma, Global'de herkes Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'i konuşuyor. Konusu açılmamış. Eli cebinde ekipmansız, karizma duruşuyla kendine hayran bırakmış.
Çok gırgır binlerce Caps var :)
Evet . Biraz tuhaf bir kıyaslama olduğunun farkındayım . Ayrı dünyaların araçları fakat gerçek bu :)
Hemen hemen aynı fiyat ikisi de . Yakıt tüketimleri eşdeğer .
Accent Blue 2018 model daha yeni model yılı , 7 ileri DCT daha iyi şanzuman .
500 L daha sevimli ve şık , güvenlik ve düzeyi daha yüksek sanırım, Donanımı daha iyi , Cam tavan vs var. Fakat Dualogic robotize şanzuman soru işareti.
Bayan da kullanacak ama Accent Blue da kullanabilir.
Siz olsanız hangisini alırdınız.
ILL - Dehşet bir Korku - Gerilim Oyunu Geliyor
Forumda konusu yok sanırım. CLOUT games tarafından geliştirilen oyunun tanıtım fragmanını izledim az önce, dehşete düştüm, bu kadar gerçekçi fizik ve animasyon olabilir mi ? Çok korkunç bir durum. Oyun hakkında çok fazla bir bilgi yok, sanırım proje yarıda durmuş ama sonra devam etmişler bu yıl içinde çıkacağı söyleniyor
AMD Ryzen 5 1600 12nm 550TL
|
Metro Exodus GPU & CPU Test Sonuçları
|
|
Sadece Fan arıyorum. ( Cooler Master Hyper 212 Evo )
|
Fiat Panda 0.9 Twinair Dualogic
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.033
İkinci El Bölümü Mesajları: 944
Konularının görüntülenme sayısı: 53.200 (Bu ay: 1.029)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9.847 (Bu hafta: 7)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware