Şimdi Ara

Eksper yorum ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Accent Blue 1.6 CRDİ 7 ileri 2016 model. 120 bin km'de. 680 lira fiyatı var. Öncelikle aşağıdaki eksper raporuna göre değerlendirecek olursanız alınacak bir araç mıdır ? 2 parça 20 bin TL tramer var. Aracı yakından gördüm, kullandım . çok temiz görünüyor, motor sesi iyi, vites geçişleri sarsıntısız.

Kaput sök tak işlemli boyalı. Ön Cam değişmiş. Tavan, Şase, podye , direk vs orjinal..

Eksper yorum ricası

Eksper yorum ricası

• Aracı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız bence alınır. 1 sene bineyim satarım derseniz satış süreciniz biraz sancılı ve uğraştırıcı olur ama her malın da bir alıcısı vardır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ozbo7 O kullanıcısına yanıt

Yorum için teşekkür ederim. Nasip olursa 2 sene kullanmayı düşünüyorum. Diğer bir alternatif bu paralara Fiat Egea 1.6 E-Torq var . 75.000 km'de temiz bir örneğini buldum. Piyasa ve satış konusunda sanırım bir farkları yok.

• Aracın genel kondisyonu iyiyse alınır rapora, etorq egea da güzel araç ancak dizel otomatik bir korelinin karşısında şansı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt

Eksik olma hocam. Egea'da güzel dediğin gibi . Aisin şanzuman , alt devirde güçlü atmosferik sorunsuz bir motoru var, daha düşük km bulmak mümkün , benim hala aklımı karıştırmayı başarıyor.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Şahsen direk egea alırdım hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.