10 Aralık 2022 tarihinde skoda van yetkili bayisi ile görüştüğümde Aralık sonu Octavia araç geleceği bildirildi. Buna istinaden 12 Aralık 2022 tarihinde mevcut aracımı satıp bayiye 40bintl kapora yolladım. (Bayi çalışanı kaporayı yüksek yollayın dedi. Nekadar diye sordum. 40-50 bin tl dedi.) Aralık sonuna yaklaştığımızda aracın bana kesin geleceği ancak Ocak ayına ertelendiği bildirildi. Bende üstüne basa basa sorduğumda, aracın benim için ayrıldığını sabretmem gerektiği söylendi. Ocak başına kadar araç benim adıma rezerveli görünüyordu. 3 ocakta genel merkez hattını aradığımda sipariş numaramı söylediğimde rezerve olarak benim adımı göremediğini söylediler. Bayiniz ile görüşün dendi. Bayiye aracımın durumunu sormak için defalarca aramam sonucu 04.01.2023 tarihinde ulaştığımda bana aracın kendilerine gelmeyeceğini, kaporamı geri yollayabileceklerini, kendilerinin yapabileceği birşey olmadığını yüce otomotiv ile görüşmem gerektiğini söylediler. (Ben aramasam daha bana söylenmeyecekti) Eşim ve 1 yaşında bebeğim ile araçsız kalakaldık. Ailecek çok üzgünüz. Hem sattığım aracımdan, hemde piyasanın yükselmesinden kaynaklı 100bintl den fazla zararım var. Manevi olarak uğradığımız zararı anlatamam. 04.01.2023 tarihinde skoda yüce oto genel merkeze konuyu ilettim ama halen araştırma halindeler. Sesimi heryerden duyurmaya çalışıyorum. Umarım Skoda CEO'su Sayın Ahmet YÜCE bu mesajımı okur. Güncelleme 1: 09.01.2023 tarihinde Skoda Yüceoto tarafından arandım. Aracımın iptal edilme sebebi: Benim son kullanıcı olmamammış. (Al satcıymışım) İlk aracım 2011 yılında, hayatım boyunca ise toplamda 3 aracım oldu. Son aldığım aracım olan leona 2 buçuk yıl bindim. Bebeğimizden dolayı büyük araç ile değiştirmek için octavia araç bulup mevcut aracımı sattım. Bana al satçı diyerek iftira atıldı. Evraklarla al satçı olmadığımı size ispatlıyım, Eşimin ve benim adıma kayıtlı araba olmadığını, hangi tarihlerde araç alıp satıldığının belgesini alıp tarafınıza bildiriyim dedim. Ama hiç bir belge istemiyorlar. Bu şekilde ortada bırakıldım. Güncelleme 2: 11.01.2023 tarihinde Skoda Van bayisi tarafından arandım. Tarafıma Yüce oto tarafından aynı paket farklı renk araç ayarlandı. Araç 20 Ocak 2023 te gibi geleceği bildirildi. Sesim duyuldu. Destekleriniz için sonsuz teşşekkürlerimi sunuyorum. Güncelleme 3: 24.01.2023 tarihinde aracımı teslim aldım. 12 Aralık 2022 günü 820bin tl liste fiyatı olan aracı metalik boya dahil 825bin tlye anlaşmıştık. Araç liste fiyatına 17 Ocak 2023 te gelen zam ile 875 bin + 10bin metalik boya + 10bin jant opsiyonu ile 895bin600 TL ye teslim aldım. İlk aracımı iptal etmeselerdi muhtemelen 825bin TL ye alıp zamdan etkilenmeyeceğimi düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 28 Ocak 2023; 22:33:3 > |
Skoda yetkili bayisi tarafından mağdur edildim!!! Sayın Ahmet YÜCE (24.01.2023 Güncelleme )
-
-
Ben şunu anlamadım. Tüm bu süreçte elinizde yazılı imzalı her hangi bir belge yok mu? proforma, sipariş formu, kaparu alındığına dair yazı vs? Ocak ayında teslim dediği aracın şasi nosuna kadar size vermeleri gerekirdi çoktan.
-
Ulen 100 kişiyi böyle 1 ay avuttularsa aylık tertemiz 140 bin falan faiz geliri elde etmişlerdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece yolladığım paranın dekontu ve sipariş numaram var. Herhangi bir belge vermediler.
-
Geçmiş olsun. Durum üzücü.
Avukat ile görüşün, telefon kayıtları dekont vs. Ne bulabilirseniz maddi manevi dava açın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam bir rezillik bayilerin ahlaksızlıkları artık sınırı aştı. Umarım genel merkez bu duruma göz yummaz
Bende Superb mi alırken banada yapmaya çalıştılar ama hergün bayiye gidip gele gidip gele aracımı showroomdan çekip aldım. Gelmiş çekmişler bana bilgi veren yok ? Hayatları yalan dolan geçmiş olsun
Bu işe el atılması lazım. Online sipariş yükümlülüğü getirilmeli distrübütörlere.
Bayiye 1 araç gönderecekse onun için 1 tanede online den satış açmalı.
Millet online den almaya başladıkça bayiler sinek avlar hale gelir, mecbur yok çekemezler.
45gün bekletip zam geldiği gün arac geldi ama fiyatı şu kadar arttı Pazartesi teslim etmemiz lazım demişlerdi bana da.
Hocam geçen sene araç arayışımda en ukala, en saygısız, en disiplinsiz ve en küstah yaklaşımda bulunan Skoda oldu. Kendilerine bıraktığım bilgi ve kaydı bile bilmiyorlar. Bu kadar profesyonellikten uzak çalışan firma görmedim. Hukuki yollardan inşallah kaybınız giderilir. Ancak siz ve sizin gibi skoda yı ahlaklı çalışıyor sanan bir sürü insandan toplanan para, çalışanlara ikramiye olarak dağıtıldı.
https://www.gazeteduvar.com.tr/yuce-auto-tum-calisanlarina-25-maas-ikramiye-verdi-haber-1595750
İşte bu yüzden online satış yapan bayileri tercih ediyoruz.
Geçmiş olsun bu arada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artık tüm firmalar online satışa geçmeli, yoksa bu davranış/uçuş bitmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu piyasada yetkili satıcılar galerilerden daha ahlaksız hale geldiler.
O 140 bin onlar için çokta önemli değil bence 2 3 arabadan cikar o para
Bizleri yokluk ile terbiye ediyorlar. Satılan her ürün ve hizmette durum artık böyle 2023 son çeyreğinde umarım düzelir yoksa ne almaya kalkarsan kalk kara borsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yahu personel maaşı çıksa yeter işte.
Hani diyorlar ya personel maaşına zam geldi diye araba fiyatları yükselecek diye onu bahane ediyor bizim bayisi olmayan bile uzman al satçılarımız. Faiz kazancı bile işyerini döndürmeye yeter işte.
Geçmiş olsun. Aracınız büyük ihtimalle x galerisinde sahibindene ilan verilmek üzere
kimse kimseyi bir seyle terbiye etmiyor.kendi elinizle düşüyorsunuz.
bayide araba varsa alırsınız, yoksa rakibine bakarsiniz.
o da yok çekerse sahibinden sitesine girer 1 2 yaşında temizini alırsınız.
sürekli eş dost beni alır araba almaya götürür bu yüzden
-gardasim araba var mı
yok abi.1 ay abi,aysonu abi
tamam gardasim işte sana telefon numarası akşam 5 e kadar bana araba varsa haber et,şimdi rakibine gidiyorum.yoksa yarın sahibinden sitesinden 2. el alıyorum.
hadi selametle.
görüşürüz abi
ben böyle alışveriş yaparım. ağız kokusu çekmek istemeyen herkese de tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 8 Ocak 2023; 11:28:32 >
Millet dusmus sifir araba derdine. Herkes sifir arabalara saldirirsa böyle kazik atarlar iste. Olan arabadanda olursun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Gelişmiş ülkelerde orman kanunları yerine devlet kanunları var. Devlet vatandaşına sahip çıkıyor, her türlü it uğursuz devletin vereceği cezalardan korkuyor. Bizim gibi ülkelerde ise "devletin malı deniz yemeyen domuz" zihniyeti yaygın, kimse verilecek (verilmeyecek) cezalardan korkmuyor, devletin hiçbir caydırıcılığı yok. Sadi-i Şirazi der ki: "Hükümdar göz yummazsa eşkıya kervan basamaz" |
kimse kimseyi bir seyle terbiye etmiyor.kendi elinizle düşüyorsunuz. bayide araba varsa alırsınız, yoksa rakibine bakarsiniz. o da yok çekerse sahibinden sitesine girer 1 2 yaşında temizini alırsınız. sürekli eş dost beni alır araba almaya götürür bu yüzden -gardasim araba var mı yok abi.1 ay abi,aysonu abi tamam gardasim işte sana telefon numarası akşam 5 e kadar bana araba varsa haber et,şimdi rakibine gidiyorum.yoksa yarın sahibinden sitesinden 2. el alıyorum. hadi selametle. görüşürüz abi ben böyle alışveriş yaparım. ağız kokusu çekmek istemeyen herkese de tavsiye ederim |
Bu işe el atılması lazım. Online sipariş yükümlülüğü getirilmeli distrübütörlere.
Bayiye 1 araç gönderecekse onun için 1 tanede online den satış açmalı. Millet online den almaya başladıkça bayiler sinek avlar hale gelir, mecbur yok çekemezler. |
Ben şunu anlamadım. Tüm bu süreçte elinizde yazılı imzalı her hangi bir belge yok mu? proforma, sipariş formu, kaparu alındığına dair yazı vs? Ocak ayında teslim dediği aracın şasi nosuna kadar size vermeleri gerekirdi çoktan. |
Sizin gibi insanların olması üzücü. |
Güncelleme: 11.01.2023 tarihinde Skoda Van bayisi tarafından arandım. Tarafıma Yüce oto tarafından aynı paket farklı renk araç ayarlandı. Araç 20 Ocak gibi geleceği bildirildi. Sesim duyuldu. Destekleriniz için sonsuz teşşekkürlerimi sunuyorum. |
Tam bir rezillik bayilerin ahlaksızlıkları artık sınırı aştı. Umarım genel merkez bu duruma göz yummaz
|
Artık tüm firmalar online satışa geçmeli, yoksa bu davranış/uçuş bitmez.
|
Benzer içerikler
- b segment ile c segment arasındaki fark
- dma corolla
- egea üretimi ne zaman bitecek
- 1.5 bluehdi motor kronik sorunları
- megane 1 2000 motor yorumlar
- mg4 xpower fiyat
- dacia duster 2024 fiyat listesi
- rifter 2024 fiyat listesi
- togg servis
- 2024 model tiguan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X