Şimdi Ara

Skoda yetkili bayisi tarafından mağdur edildim!!! Sayın Ahmet YÜCE (24.01.2023 Güncelleme ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
13.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin gibiler yüzünden bayiiler böyle rahat 1 ay öncesinden ortada hiçbir şey yokken kapora mı verilir? Hiç bayiiyi falan suçlama gayet haketmişsin kendin çalıp kendin oynamışsın.

Geçen hafta ben de sıfır araç aldım ama şasi numarası vs her şeyi belliydi çünkü araç nakliyedeydi üç gün sonra gelir dediler paranın %90ını şirket hesabına açıklama yazarak gönderdim sözleşme yaptım aracı üstüme aldığıma dair belgeleri aldım çıktım bayiiden üç gün sonra aradılar aracınız geldi diye gittim aldım geldim. Saçma sapan iş yapıp mağdurum da mağdurum…

Ayrıca yol şöyle zaratım var böyle zararım var diyemezsin faiziyle geri isteyebilirsin anca ama onu da vermezler dava açsan zaten 5 yıl sürer yine alamazsın büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 9 Ocak 2023; 14:25:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bay Robot kullanıcısına yanıt

hocam öncelikle saçmalamışsınız. ağır saçmalamışsınız hemde. nakliyede hatta 3 gün sonra teslim edilien araç tr ye gelmiş satışa hazırlanan ama satılmamış bir araç. ama daha üretimi dahi olmamış bir araç ve özel kombinasyonlar yapılan araç ın durumu farklı. bende vw den araç alırken 3 ay 6 ay gibi opsiyonlar sundular önüme.sizin isteklerinize göre ödenicek dediller. ve sadece 15 bin tl kaparo isyedi yetkili bayi. . daha sonra başka bir bayide istediğim aracın oldugunu görünce direk satın aldım. bana dedilerki 3 gün sonra gelip alabilirsiniz. bak ne diyorum aaraç bayide aşağıdaki otoparkında idi. araçı gittim gördüm. ve tamam alıyorum dememe rağmen 3 gün sonra verdiler. siz diyorsununuzki nakliyede idi. o araç büyük ihtimalle nakliye de filanda degildi.ama böyle bir cevap vermişler size.

bir diğer tutumunuz da konuya yorum yazan adamı bi azarlamadığınız kalmış. adam firmaya bayiye güvenmiş sadece. güvenmek suçmu? hiç bişey bile yokken adam 1 yaşındaki yavrucakla ortada kalmışlar. bu adama o araba lazım. hastanesi var doktoru var ozel aracıyla goturmesi getirmesi var. firmanın böyle yapıcağını nerden bilsin?

edit: bak mesajıda değiştirmiş dalga geçmeler gülmeler filan. senin hoşuna gitti heralde 1 yaşında bir bebekli aile nin mağdur olması söyle bakalım hoşunamı gitti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 9 Ocak 2023; 14:32:30 >

• realitych R kullanıcısına yanıt

15bin 20bin km'li 2.el araba ile Sıfır araba Aynı fiyat olursa. Naparsın? 2.elmi alırsın?

20bin kmden birşey olmaz yea Oda sıfır buda sıfır deyip 2.ele aynı parayı veriyorsan. Yazık kafana.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    O zaman bayi sapladiginda aglamicaksin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geberit kullanıcısına yanıt

Zeka işte...

Bir hayvanın nasıl davrandığını bile anlayamayan, zeka piriltisi al-satcilar açıktan para vererek musteri temsilcisine böyle sizi madara ediyorlar.

Bugün açıktan 30-50binlira, premium arabalarda 100.000-200lira koyun bakalım çantaya bir ucunu gösterin satış temsilcisine ya da bayi müdürüne söyle bir gösterin.

Alamayacağınız araba yok.

Bu vahşi durumu Mercedes'e şikayet ettiler, bayileri kapatıyoruz sadece online satıyoruz dedi Merkez sonra ses kesildi...

Borusan. Online kanalları kurdu, araçların hepsi opsiyonlu.

Sorun toplumun yozlaşmanın zirvesine çıkması, 25 yıldır bal tutan parmağını yalar kafasının artık halka indirilmesi.

Yurt disinda bir mühendis maasla 6 ay içinde 1 sene evi ve arabası oluyor.

Turkiyede araba almak icin 10 yıl para biriktirmesi gerekir. O da biriken paranın başına bir zeval gelmezse

Bir arabanın 2 misli vergi mi olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 9 Ocak 2023; 19:0:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni Güncelleme: Skoda Yüceoto tarafından arandım. Aracımın iptal edilme sebebi: Benim son kullanıcı olmamammış. (Al satcıymışım)

2011 yılından beridir toplamda 3 aracım oldu. Son aldığım aracım olan leona 2 buçuk yıl bindim. Bebeğimizden dolayı büyük araç ile değiştirmek için octavia araç bulup sattım. Bana al satçı diyerek iftira atıldı. Evraklarla al satçı olmadığımı size ispatlıyım, Eşimin benim adıma kayıtlı araba olmadığını, hangi tarihlerde araç alıp satıldığının belgesini alıp tarafınıza bildiriyim dedim. Ama hiç bir belge istemiyorlar. Bu şekilde ortada bırakıldım.

• Karoq almayı düşünüyordum onu da eledim. Hyundai, honda markalarını elediğim gibi. Başka markalara bakacağız artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Bırak ya araç buldun da fabrikadan özel opsiyonlusunu alıcan hiçbir fabrika almıyor lüks markalar dışında onlar da gününü veriyor zaten 5 ay sonra 6 ay sonra diye, fabrikadan özel sipariş araç her türlü geç gelecekti zAten???

Araçları tırdan inerken gördüm “0 kilometre” olarak gördüm yani nakliyedeydi araç.

Hayali, olmayan bir şeye kapora vermiş kendini uyanık sananlar böyle önden para vereyim aracı alayım sonra nasılsa yüksekten satarım kafasında, bir gün bayiide oturdum aramaları dinledim zaten öyle şeyler teklif ediyorlar ki bayii araç yok diyor teldeki kapora vereyim şunu yapayım bunu yapayım diyor çok değişik rüşvet dahi teklif edenler vardı

Sen bu kafayla devam et sonra böyle mağdurum da mağdurum diye sosyal medyada ağlaşırsınız anca. Ayrıca maden o kadar araba lazımdı bunu düşünmesi lazımdı elinde olanı satmayıp bekleyecekti yada araç gelince takasa verecekti kendi hatasını çocuğu da çekmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 9 Ocak 2023; 19:56:7 >

• YawuzS Y kullanıcısına yanıt

Hocam ortada bir yanlışlık var. Durumu izah edin, bayiye gidin bence. Yeni mi anlamışlar al satçı olduğunuzu. Kaydınız oluşturulurken otomatik çıkıyor zaten sistemde ne olduğu. Bence isim benzerliği var.

hayatında hiç donanımlı araba almadığın belli. sana değil kendime kızdım suan. seviyene indim cünkü. donanım özelliklerini belirliyerek opsiyonlu araç almadğın cok belli. hatta bu terimlere bile uzaksındır. bu ne diyor diye ekrana bakıyorsundur. opsiyonlu kişiye özel araç siparişi deyince kafanda kim bilir neler uyanıyorda burda mahalle ağzıyla cümle kuruyorsun.yazık. hadi sen bin allah ne verdiyse bayilerin getirdiği araçlara :)

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Opsiyonlu araç siparişini en son 2015te verdim, son 3-5 yıldır da yok zaten opsiyonlu sipariş alan bir yer bulursan yaz bilelim ama büyük ihtimal o koydurduğun opsiyon da olmayacak arabada çünkü ortada araba yok

Full paket qashqai aldım bu arada bundanönce de full paket sunrooflu sportage vardı ondan önce de jetta highline aynen hiç donanımlı araba almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 9 Ocak 2023; 20:1:51 >

Sakıncası yoksa aracın marka ve modelini paylaşır mısınız hocam?

• YawuzS Y kullanıcısına yanıt

Evrak sözleşme filan vermediler mi? Ya nasıl iş, nasıl bir ahlaksızlık bu böyle? İnsan kafayı yer. Bu kadar pervasızca adam kazıklamak nedir? Başıma gelse

gider o bayiyi dağıtır, yakar yıkarım. Bir Allahın kulu da tek bir şey kanıtlayamaz. İnsanların siniriyle, gururuyla oynuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 9 Ocak 2023; 20:43:50 >
  • Ne çektiğimi neler yaşadığımı ben bilirim.

Rezerve edilirken evrak vermiyorlar.

Tüketici hakem heyeti ile görüştüm mahkemeye gidin diyorlar.

E-devlet üzerinden ticaret bankanlığına suç duyurusunda bulundum.

• Ekşi sözlükte üyeliği olan birisi bu başlığı oraya aktarsa iyi olur. Daha çok insan görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 9 Ocak 2023; 21:10:23 >
  • Benim anlamadığım bayi ismi neden verilmiyor? Doğuş mu diğerleri mi? Diğer insanlar da mağdur olmasın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.