< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Skoda yetkili bayisi tarafından mağdur edildim!!! Sayın Ahmet YÜCE (24.01.2023 Güncelleme ) (5. sayfa)
-
-
Parası olan alır, kime ne?
-
Mümkünse çok memnun olurum. Üyelik açtım ama yeni üyelik olduğundan konu açtırmıyor. Ekşi sözlükte üyeliği olan varsa lütfen açabilirimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buraya gelip satıcılara küfür etmicem tam tersi tüketiciye edicem. Ne zaman adam oluruz? Adaletin ve hukukun canımız yanmadığı zaman, kıçımıza girmediği zamanda , ayağımıza basılmadığı zamanda, önemli olduğunu anladımızda adam oluruz.
Gidin en samimi komuşunuza benim adliye işim var bana şahit olur musun die sorun. Bu milletin kalitesini öğrenin.
-
Sizin gibi insanların olması üzücü.
-
Bayi saplamasi nedir kardeşim? Hak var hukuk var alakam olmadigi halde bu denli orman kanunu tarzi yorumuna sinir oldum.
Ben de ozamam bisey acayim bu ülke de ona buna saplayim dolandiriyim hirsizlik yapayim sen de gel beni savun tamam mi?
edit mesajınızı okudum. bayinin size söylediği şey cok ağır bir iftira. hatta suç. eğer öyle bişey varsa da bize eksik bilgi vererek buraya konu açılmış oluyorsunuz. çünkü bayinin söylediği şey cok ağır bir suç neye dayanarak bu lafı söylüyor kos koca bayi?
-
Aynı duruma sen düşmüş olsan ve bu şekilde biri sana yorum yazsa ne hissederdin acaba...
-
10 kez sordum açıklama yapmıyorlar. Çok zoruma gitti bu durum. Size ispatlıyım ne istiyorsunuz diyorum. Genel karar bu diyor. Dün aracı rezerve ettiğim muhatap olduğum kişiyi aradım sordum. Bilgim yok müdürümle görüştüler dedi. Ben tek sizinle görüştüm sizin bilginiz nasıl yok dedim. Sordum ettim ama telefonu kapamam gerekiyor dedi cevap vermedi sorularıma. Müdürlerine ulaşamıyorum. Bayi çalışanıda sabahtan beri ne telefonuma nede mesajıma cevap veriyor. 10 a yakın mail attım. Her şey telefon görüşmesi ile oluyor. Yazılı cevap vermiyorlar.
-
Siz de ne diye hala telefonla ulaşmaya çalışıyorsunuz? Kalkıp gitsenize bayiye. Mesafe farketmeksizin bayiye gidin çözüm bulmaya çalışın. Telefonla maille olacak şey mi bu?
Gecmis olsun hocam, eski aracinizi erken satmaniz kotu olmus
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farklı bir ilde ikamet ediyorum. Ve altımda aracım yok. Bayi yüce otomotivle görüşün diyor. Yüce otomotivde son kullanıcı değilsiniz diyor. Bu karara nasıl vardıklarını söylemiyorlar. Bayideki temsilcide haberinin olmadığını söylüyor.
Yani anlayacağınız diyecek birşey bulamayınca iftira attılar. Otobüsle kalkıp bayiye gitsem eminimki yine yüce otomotivle görüşün diyecekler.
Yıldırma politikası uyguluyorlar. Birileri o araçtan ekstra kazanç peşine düşmüş.
Yüce otomotive bu konunun linkinide mail olarak attım. Eminim okuyorlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 10 Ocak 2023; 15:6:14 >
Hem aractaki tum aktif guvenlik donanimlarini bosaltmislar hem de triplere bak, baska arac bakin hocam. Ben de skoda dusunuyordum, sizin bu konunuzdan sonra onunden gecmemquote:
Orijinalden alıntı: YawuzSFarklı bir ilde ikamet ediyorum. Ve altımda aracım yok. Bayi yüce otomotivle görüşün diyor. Yüce otomotivde son kullanıcı değilsiniz diyor. Bu karara nasıl vardıklarını söylemiyorlar. Bayideki temsilcide haberinin olmadığını söylüyor.
Yani anlayacağınız diyecek birşey bulamayınca iftira attılar. Otobüsle kalkıp bayiye gitsem eminimki yine yüce otomotivle görüşün diyecekler.
Yıldırma politikası uyguluyorlar. Birileri o araçtan ekstra kazanç peşine düşmüş.
Yüce otomotive bu konunun linkinide mail olarak attım. Eminim okuyorlardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ya hocam ne telefonla filan uğrasıyorsun adamlar cok yakındır telefonu suratınıza kapatmaları. anlıyacağınız illegal işler dönüyor bayide. hatta gelip burda yorum yazıcağınıza iyi bir hukuk bürosuna gidin. ve sikayetci olmak istiyorsanız olun cok ağır bir iftira karalama kararı var ortada.ve bayiyi arıycaksanız mahkemeye başvuracağınızı hatta sosyal medyada bu olayı paylaşacağınızı söyleyin.
-
Terbiyesiz adamlar. Bunların anladığı dilden konuşmak şart aslında.
Kapora verdiğinizde mutlaka resmi belge almaya çalışın. En azından mail ile şu bedelli aracın satışı için şu kadar kapora alınmıştır gibi. Para gönderirken de yine şu model şu araç için kapora diye açıklamaya yazmak lazım. Hukuki olarak birşey çıkar mı emin değilim ama başlarını ağrıtmak için elimden geleni yapardım ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X