< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Skoda yetkili bayisi tarafından mağdur edildim!!! Sayın Ahmet YÜCE (24.01.2023 Güncelleme ) (3. sayfa)
-
-
-
Merhaba hocam
Malesef çözümü yanlış şekilde arıyorsunuz size şimdiden söyleyeyim türkiyede bu şekilde sonuç alan 1000 kişide 1’dir.
Daha aracı sattıklarını düşünüyorum sizin tepkinize göre iş yapacaklardır.
ilk önce sipariş ettiğiniz aracın elinizde şase numarası var mı ? Umarım vardır.
Gidin danışmana özellikle yoğun bir saatte çıngar çıkartın.
üstü kapalı bir şekilde tehdit edin elinizde şase numarası varsa bu araç başkası üstüne satılırsa sistemden göreceğinizi suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin.
Memursunuz galiba savcı ile görüştüğünüzü falan söyleyin birçok maddeden şikayetçi olacağınızı falan uydurun birşeyler (örneğin güveni kötüye kullanma var galiba)
yanınıza dedi dolu birinide alın bence
ayrıca biraz sıkışırsa müdürünü çağır diyebilirsiniz.
Mesela bayinin google üzerindeki puanına onlarca hatta yüzlerce 1 yıldız girerim sinek avlarsınız diyebilirsiniz (bunu yapanlar var)
Yani hakkınızı almak için bütün tuşlara basmanız lazım twitter üzerinden de deneyin ama olumlu sonuç alabileceğiniz tek yer bu şekil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrush -- 9 Ocak 2023; 7:57:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok can sıkıcı bir durum. Benzer bir pozisyonda olduğum için sizi gayet iyi anlayabiliyorum.
8 Kasımda Citroen'e C5 için kapora gönderdim. O tarihte Aralık 2. hafta araç geleceği söylenmişti.
Çok acele bir şekilde mevcut aracımı sattım.
Şu an halen aracı beklemekteyim.
Her bilgi almak istediğimde saçma sapan açıklamalar yaptılar. Sizin gibi benimde elimde kapora dekontundan başka bir şey yoktu. Ne bir sözleşme ne de bir sipariş formu.
Geçtiğimiz hafta vekalet için aradılar, yakın zamanda teslimatı bekliyorum.
Facebook grubunda benim bulunduğum pozisyonda olan çok fazla insan olduğu için için biraz rahat.
-
Bunu yapan kedileri hiç tanımamış ,benim bildiğim kediler bu posterlerin üstünde uyur ..
-
Imzali bir kagit aldiniz mi size ait aracin rezerve edildiğine dair . Rengi ve sasi numarasi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç rezerve edilirken ne bir imzalı kağıt nede şasi numarası vermediler.
Rezervem edildiğine dair şu mesajı attılar. (420184 -bayi ismi- 2022 Octavia Elite 1.0 TSI E-TEC 110 PS v2 9WT 8E8E/Gümüş in Production -ismim- )
Baştaki 420184 benim sipariş numaram. Bu numaradan aracımın durumunu takip ediyordum. Şuan benim adım değilde başka bir isim çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 9 Ocak 2023; 10:54:42 > -
Alacaktiniz iste. En azindan mahkemelik durumda ise yarardi. Ben bu durumda asiri titiz sekilde hareket ederdim.
Hatta bu araba on siparislerinde bile avukat ile hareket ederdim belki hele ki araci satiyorsam.
Imzali kagit , kendi adima sistem gozuken siparisin gunu gunune ekran goruntusu , kapora talep edildigine dair whatsapp konusma kaydi. Siparisin benim adima olduguna dair whatsapp konusma kaydi vs vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle durumlarda neyin alınıp alınmaması gerektiğini herkes bilmez. Söze güvenip ikna olursun. Bilmek zorunda da değilsin normalde. Şase numarası istense ona da bir kılıf bulup yine o parayı alıp bekletirlerdi. Genel bir ahlaki erezyon var ülkede. Devlet baş soyguncu olduğu için altındaki ufak hırsızlara sus payı veriyor. Yoksa bu işlerin önlenmesi çok kolay...
-
konuyu açan arkadaş burda sizin araba almanızdan ziyade dolandırıcılık var ! 100 kişiden böyle yüksek meblalı kaparo parası toplasalar deli para yapar.millet işcisinin çalışanın masrafını cıkartıyor insanların parasıyla.ben sizin yerinizde olsam çok sağlam bir avukatlık bürosu ile anlaşırım. bu durumu ve verdiğiniz paranın faiziyle hesaplanarak tarafınıza aktarılmasını isterim. ayrıca bütün sosyal medyalarda sabah aksam bu durumu her yerde paylaşırım.yaptıklarını yanlarına kar bırakmayın. bizimde yapacağımız mail atacağımız bir yer varsa yaparız eğer durum böyleyse.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X