Şimdi Ara

Skoda yetkili bayisi tarafından mağdur edildim!!! Sayın Ahmet YÜCE (24.01.2023 Güncelleme ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
13.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha gözünüzle görmediğiniz araç için elinizdekini nasıl satabiliyorsunuz bir de bebek varken ?

Mahkeme de şimdi yıllarca sürer. Bence paranızın alım gücü günden güne erimeden başka markaya gidip araç bakmaya başlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khanstern kullanıcısına yanıt

Bayi şu tarihte kesin size gelecek dedi. Galeri değilki, Yetkili bayi bu lafına sözüne güvendim. Patronları 25 maaş ikramiye dağıtmış yamuk olmaz dedim.

Kendi aracım leondu. Bebek arabasını koyunca bagaj doluyodu. Sırf bu yüzden octavia alayım bagajı olsun dedim. Uzaktayım şark görevimi yapıyorum memelkete gidip gelmeye bagaj lazım oluyordu.

Ağlayanın malı gülene hayır getirmezmiş. Benim aracım kim bilir hangi yağlı müşteriye verildi. O araçtan hayır göremezler inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 8 Ocak 2023; 12:21:42 >
  • YawuzS Y kullanıcısına yanıt

hocam sözle ticaret olmaz,acı bir ders almışsınız dert etmeyin.piyasada araba çok cepte para da varmış gidin temiz garantisi devam eden 2. el bir araç alın geçin

• Başka bir arkadaşımız dikkatli olsun diye soruyorum.
    Ocak başına kadar araç benim adıma rezerveli görünüyordu.
    Bu bilgiyi size bayimi yoksa genel merkezmi verdi.
    Şayet bayi ise, bu durumda kapora ödemesi ve sipariş no alır almaz. Genel merkezden sorgulama yapılmalı.

Bayi ile yaptığınız sonraki görüşmede, aracın kendilerine gelmeyeceğini söylemişler.

Tekrar aynı sonuç çıkıyor, merkez bayiye bayi kapora dahi alsa araç göndermeyecekmiş.

Mağdur olmamak adına.
    1. Kapora ödemesi sonrası, sipariş no
    2. Araç bilgileri şase
    3. Aynı gün genel merkez teyit
    4. Genel merkez, bizde bu şase ve sipariş gözükmüyor. Söz konusu tarihte bayiye araç teslimatı yok derse. Daha uzatmaya ve beklemeye gerek yok.

• baranel B kullanıcısına yanıt

Yetkili bayi verdi bilgiyi. Kapora yolladığımda sipariş numaramı verdiler.

Skodanın 4447780 nolu müşteri hizmetleri numarasından sipariş numaram ile 3 günde bir sorgulatıyordum. Araç üretimden çıktı ama limana transfer halindeydi. İsmimi söylediğimde evet sizin adınıza rezerve görünüyor diyorlardı. Ta ki 3 ocakta genel merkezi aramama kadar. Bu sefer ismimi söylediğimde biz göremiyoruz yetkimiz yok bayinizle görüşün dediler. (Benim adım kaldırılıp başkası adına rezerve edildiğini düşünüyorum. Bu yüzden daha önce olan yetki birden yetkimiz yok olayına döndü.) ilk kapora yollarken çok ilgili olan bayi aracın ocak ayına ertelendi dedikten sonra telefonlarıma bakmıyor ve ilgisiz konuşmaya başlamıştı.

04.01.2023 tarihinde Yüce otomotive konuyu ilettim bakalım ne yapacaklar halen bekliyorum. Eğer bir gelişme olursa buradan yazacağım.

Hocam 50 bin extra hava parasını veren birisi şu an o arabayı ilana girmekle uğraşıyor. Yazıklar olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam octavia hangi motor ve paketti? kaça anlaşmıştınız?

• Meticulous kullanıcısına yanıt

1.0 elite 825 e anlaşmıştık. (fiyat sabit değildi zamdan etkilenecektim) Opsiyon olarak sadece car play özelliği açıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 8 Ocak 2023; 13:59:44 >

Gelişmiş ülkelerde orman kanunları yerine devlet kanunları var. Devlet vatandaşına sahip çıkıyor, her türlü it uğursuz devletin vereceği cezalardan korkuyor.

Bizim gibi ülkelerde ise "devletin malı deniz yemeyen domuz" zihniyeti yaygın, kimse verilecek (verilmeyecek) cezalardan korkmuyor, devletin hiçbir caydırıcılığı yok.

Sadi-i Şirazi der ki: "Hükümdar göz yummazsa eşkıya kervan basamaz"

• Eskiden galericilere güvenilmediği için distribütörü tercih ederdi şimdi onlarda güvenilmez oluyorlar. Fabrikadan satışlar başlasın

• Normalde sözlesme ve şaşi nosu olan evrak veriliyor diye biliyorum sizi kandirmislar gecmis olsun

• Çakıltaşı__1 kullanıcısına yanıt

Desteğiniz için teşekkürler.

• Öncelikle geçmiş olsun.

Bu tip meselelerde nedendir bilinmez, yazıma Vs yapılmaz.

Telefona bakilmaz.

Ulaşmak imkansız hale gelir.

Hadi 40.000 TL ni geri aldın çünkü dekont var elinde.

Sattığın araç ve arabasız kalmanin bedelini kim ödeyecek.

Kanun karşında kapora alındı ve iade edildiden ibaret bir konu gibi duruyor.

• Togg geliyor bekleyin, çözülecek bu işler.

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Aslında taahhütün bozulduğunu tespit edip ceza verilecek bir düzenleme olmalı.

Arkadaşa verilen şasi sorgulanacak mesela başkasına satılmış ise arabanın 4te 1 bedeli cezayı verecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kusura bakmayın da araçtaparlığın sonucunda bayiiler de böyle umursamaz ve haysiyet yoksunu oldu mağlesef. Daha gelmeyen bir araç için elindeki aracı satacak kadar neyin hırsını yaptınız acaba. Mal benim para benim ama araç almak için bayiinin kapısında kul köle oluyorum ne güzel.

• Çok üzücü geçmiş olsun
    Yasal yollara başvurun ama sosyal medya daha etkili olur gibi düşünüyorum bence kendilerini affittirecekler ama bu lekeyi biz unutmayacağız siz de bu konuyu silmeyin olur mu ?
    Eksi sözlük ve Twitter önemli ordan bastırın...

• Twitter da etiket yaparak paylaşımlar yaptım. Ekşi sözlük üyeliğim yoktu ordanda üyelik açtım. Hafta içi ne tepki verecek genel merkez onu bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.