Şimdi Ara

TURBO'nun ihbarıyla Cumhurbaşkanı, Efe Aydal'a dava açmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
13.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit2: Pek ciddiye almadınız konuyu ama bir gün hepimizin başına gelebilir. Ülkede düşünce özgürlüğünün kalmadığını gösteren olaylardan sadece birisi bu paylaştığım olay. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesi bitirdi bu ülkeyi zaten...

Evet saygıdeğer forum üyeleri. Başta çok şaşırdım sonra sinirlendim. Özet geçecek olursak:
    Efe Aydal'a takipçileri bizim Turbo'nun herkese dava açıp insanları mağdur ettiğini söylemiş. Bunun üzerine Efe Aydal bu konu hakkında mini podcast hazırlamış. Bizim Turbo da nasıl içerlediyse artık tek tek Efe Aydal'ın videolarını kurcalayıp bir açık bulacağını söylemiş. Ve kendi çapında bir açık bulmuş. Cumhurbaşkanı'na hakaret adı altında ihbarda bulunmuş ve Cumhurbaşkanı, Efe Aydal'a dava açmış. Ama ortada bir hakaret yok, bunu belirtmekte fayda var. Ayrıca Efe Aydal da Turbo'ya "suç uydurma ve iftiradan" karşı dava açacakmış.

Konuyla ilgili videoyu aşağı bırakıyorum.

Düzenleme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 27 Şubat 2020; 20:12:37 >

• Eminim ateist diye açıp videolarını bile izlememişsinizdir. Adamın hazırladığı Kırmızı Hap videosunda alkol, uyuşturucu ve türevlerinin zararlarını, uzak durmak gerektiğini anlatıyor. Ve gerçek manada etkili bir video hazırlamış gençleri bilinçlendirme adına. Dinleri reddetmesi haricinde kötü bir şeyini bulamazsınız ki dinleri reddetmesi de birini kötü bir insan yapmaz.
    Bilmiyorum emin değilim hocam ama o meşhur turboyu forumda herkes bilir. Turbolineam veya Syrialin(eski adıyla Turbolinea) olabilir. İnsanları kızdırıp kendine hakaret ettirir önce sonra da dava açar. Ben önceden beri troll sanıyordum. Meğerse gerçekten dava açıyormuş.
    Efe Aydal ise kendi çapında film, belgesel çekmeye çalışan aynı zamanda ateizm ile alakalı çektiği videolarla(Ör Kırmızı Hap serisi) bilinen bir YouTuber diyebilirim.
    Garip bir zihin cidden. Bence temel sebebi sevgi görmemiş olması ve kadınsızlığın ruhunu buhrana sokması.
    Kendisi bu olaylardan yakınıyordu...
    Ama takdir etmek gerekir muazzam istikrarlı hiç vazgeçmiyor. Başka sektörlerde böyle olsa ya zengin olurdu yada fazla popüler gerçi popülaritesi var herif videolara konu oluyor...
  • Videoda Efe Aydal'ın bahsettiği bir diğer konuya da değinmek istiyorum.
    Bundan belki 50-100 yıl sonra hiçbirimiz hayatta olmayacak ve hepimiz yaptıklarımız üzere anılacağız. Nasıl bir insan olmayı seçmek bize bağlı. Bizi insanlar yaptıklarımızla, insanlığa kattıklarımızla hatırlayacak. Örneğin çekilen bir film, yazılan bir kitap bizi fiziki anlamda olmasa da manevi olarak ölümsüzleştirecek. Bunu beceremeyen geçici küçük zaferlerle mutlu olanları ise kimse hatırlamayacak.
    Turbo sen ikinci kısıma giriyorsun işte. Sana sadece acıyorum...
  • Turbo dediğin, turbolinea mı ?

Efe ayfal kim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerimizi alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    dikkat et bir şey bulup seni de dava eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Turbo dediğin, turbolinea mı ?

Efe ayfal kim
    Bilmiyorum emin değilim hocam ama o meşhur turboyu forumda herkes bilir. Turbolineam veya Syrialin(eski adıyla Turbolinea) olabilir. İnsanları kızdırıp kendine hakaret ettirir önce sonra da dava açar. Ben önceden beri troll sanıyordum. Meğerse gerçekten dava açıyormuş.
    Efe Aydal ise kendi çapında film, belgesel çekmeye çalışan aynı zamanda ateizm ile alakalı çektiği videolarla(Ör Kırmızı Hap serisi) bilinen bir YouTuber diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 27 Şubat 2020; 1:31:37 >
  • Orda da sordum cevap veren çıkmadı, o turbo buradaki saf roleplayi yapan turbolinea mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

dikkat et bir şey bulup seni de dava eder
    Sanmam hocam ben sadece olayı aktarıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Orda da sordum cevap veren çıkmadı, o turbo buradaki saf roleplayi yapan turbolinea mı?
    Kendisine soralım hocam:
    Hocam bahsi geçen Turbo siz misiniz?
  • of olaya bak. turbo kendini astı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekir YENİKARAMURAT

of olaya bak. turbo kendini astı
    Ben hep troll sanıyordum gerçekten dava açıyormuş çok ilginç geldi. Kim niye uğraşır ki böyle yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Ben hep troll sanıyordum gerçekten dava açıyormuş çok ilginç geldi. Kim niye uğraşır ki böyle yahu?

Alıntıları Göster
    ne trollu kardesim sayısız dosyası var adamın

BURASI DH BURADA HER SEY GERCEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 27 Şubat 2020; 0:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir YENİKARAMURAT

ne trollu kardesim sayısız dosyası var adamın

BURASI DH BURADA HER SEY GERCEK

Alıntıları Göster
    İlk cümle tamam da ikincisi güldürdü
  • turbo cidden ******************
    aştı kendisini.

• eczacı turbo en sonunda kendi basını mı yedi

• turboyla özelden konuşmuştum efe aydal'a açtığım dava sürüyor demişti

adam uğraşıyor :d
  • oha
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Peki bu adam her açtığı mahkeme için masraf ödemiyor mu? Havadan geliri var demek ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

turboyla özelden konuşmuştum efe aydal'a açtığım dava sürüyor demişti

adam uğraşıyor :d
    Hocam gerçek turbo hangisi?
    Syrialin <<<<<<< 2008 üyesi ve eski adı turbolinea(not düşmüştüm)
    Turbolinea <<<< eski hesap ad değiştikten sonra nick boşa düşünce açılıp banlanan hesap
    Turbolineam <<<<< turbonun(syrialin) en güncel yan hesabı(büyük ihtimalle)
    ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 27 Şubat 2020; 2:6:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Hocam gerçek turbo hangisi?
    Syrialin <<<<<<< 2008 üyesi ve eski adı turbolinea(not düşmüştüm)
    Turbolinea <<<< eski hesap ad değiştikten sonra nick boşa düşünce açılıp banlanan hesap
    Turbolineam <<<<< turbonun(syrialin) en güncel yan hesabı(büyük ihtimalle)
    ??

Alıntıları Göster
    Asıl hesabı turbolinea

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.