Şimdi Ara

TURBO'nun ihbarıyla Cumhurbaşkanı, Efe Aydal'a dava açmış. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
13.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Turbo haklı 👍
    Efa Aydal yıllardır Ataizm üzerinden prim yapıyor. Adamın hiçbir vasfı yok sırf Ataist
    Efe aydal halis bir mümindir,yüce odinin önünde şahitlik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

forumda allah yok dediğim için 2 gece nezarette kalmış 3. günün sabahında savcıya ifade vermiş adamım ben. bişey çıkmaz diyenlere duyurulur
    Eee varmıymış

• Et dürüm yiceksin tavuk döner diye birşey yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • best anime crossovers
    1-)Efe aydal Vs Turbolinea

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairtune

Bu mesaj silindi.
    Budistmisin kardeşim

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Eminim ateist diye açıp videolarını bile izlememişsinizdir. Adamın hazırladığı Kırmızı Hap videosunda alkol, uyuşturucu ve türevlerinin zararlarını, uzak durmak gerektiğini anlatıyor. Ve gerçek manada etkili bir video hazırlamış gençleri bilinçlendirme adına. Dinleri reddetmesi haricinde kötü bir şeyini bulamazsınız ki dinleri reddetmesi de birini kötü bir insan yapmaz.

• ifadeyi dinledim hiç birşey anlamadım
  • Bu adamın bu forumda çift hesabı var. Şikayet ettim ve hiçbir şey olmadı.
    Forum yönetimi de korkuyor bu adamdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 29 Şubat 2020; 10:7:36 >
  • fairtune kullanıcısına yanıt
    Yazık sana. Adam bir kere bile hakaret etmemiş; konuşma tarzı, fikirleri yüzünden ceza alsın istiyorsun.
    Sizin gibiler herhangi bir kitapta dininiz hakkında en ufak imalı bir söz görsün, kitap yasaklansın dersiniz.

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Örneğin bende deistim ama çevremde ataist tanıdıklarım da var, müslüman tanıdıklarım da var. Bazen bunların çok uç noktalara ulaştıklarını görüyorum üzülüyorum. İki tarafta aşırı yobazlaşabiliyor. Hala daha baş örtüsüne dayanamayan, bunları yakmalı yıkmalı diye ateist kesimde var. Elinde olsa ülke çıplaklar kampı gibi olsun istiyor(abartmıyorum, şort göndermesi değil, ciddi anadan üryan takılmalı diyor, kimse karışmasın diyor) Diğer taraf onun küpesine, dövmesine karışıyor, yakmalı yıkmalı diyor. Daha dış görünüşte anında saldırganlaşıp, karakter analizi yapıyoruz. Halbuki başı örtülü insan da gayet zeki olabilir, bilim adamı olabilir, iyi bir insan olabilir. Kulağı küpeli, dövmeli birisi de aynı şekilde. Ben inanana da inanmayana da saygı duyuyorum. Ama her iki tarafında aşırıcısına denk geldiğimde bende kavga ediyorum. Ben kavga edince beni de öbür taraftan diye anında damgalıyorlar (eskiden sağ sol davasına millet birbirini öldürürken de tarafsızım diyemezmişsin, illa bir taraf seçmen gerekirmiş o hesap) Ama özellikle münafıklara dayanamıyorum. Onlar çünkü müslüman kisvesi altında takılıp, müslümanlığında adını kirleterek işlerini görüyorlar. Ve bence Türkiye'de aşırı farkla en büyük yüzdeye sahip kesin asıl bunlar.

• Bu iki kişinin isminin bile aynı yerde geçmesi saçmalık.

• Efe aydalın vantilatör parodisi çok iyiydi bere [sm=evillol.gif

İzmir'deki rüzgar tribünlerine vantilatör diyip bu soğukta boşa masraf demesi

• fairtune kullanıcısına yanıt
    Hayırdır ne bu nefret dili bu çekememezlik?
    Efe Aydalı 2007 den beri takip ederim, İst. geldiği zaman giderim yanına sohbet ederiz bi namussuzluğunu, hırsızlığını, yalancılığını görmedim iyi bi abidir. Kediciler, fetöcüler ve akçılar sevmez kendisini ve hapse birşekilde atmak için sürekli yalan dolan dava açarlar adamı hasta ederler.
    Tanıdığım bütün dinsizler kendi halinde namuslu ve iyi insanlar, tanıdığım bütün kötü, başıma bela açan insanlarda müslüman. Ben hiçbir zaman demedim ki müslümanlar şöyledir dinsizler böyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Hayırdır ne bu nefret dili bu çekememezlik?
    Efe Aydalı 2007 den beri takip ederim, İst. geldiği zaman giderim yanına sohbet ederiz bi namussuzluğunu, hırsızlığını, yalancılığını görmedim iyi bi abidir. Kediciler, fetöcüler ve akçılar sevmez kendisini ve hapse birşekilde atmak için sürekli yalan dolan dava açarlar adamı hasta ederler.
    Tanıdığım bütün dinsizler kendi halinde namuslu ve iyi insanlar, tanıdığım bütün kötü, başıma bela açan insanlarda müslüman. Ben hiçbir zaman demedim ki müslümanlar şöyledir dinsizler böyledir.
    Demi ya ah bu müslümanlar olmasa dünya ne güzel bir yer olurdu..

Gevşek insan sevmiyorum ağzı bir o yana bir bu yana kayan sapık insanları sevmiyorum dinsiz insanları sevmiyorum.
    Pis zihniyetli insanları sevmiyorum.

• quote:

Demi ya ah bu müslümanlar olmasa dünya ne güzel bir yer olurdu..

Gevşek insan sevmiyorum ağzı bir o yana bir bu yana kayan sapık insanları sevmiyorum dinsiz insanları sevmiyorum.
    Pis zihniyetli insanları sevmiyorum.

Alıntıları Göster
    Ben müslümanlar olmasa dünya ne güzel olurdu demedim demem de, yazdıklarımda böyle bir anlam da yok!
    Ağzı bir o yana bir bu yana gevşek ağızlı olanlar, pis zihniyetli olanlar bu ülkede 20 senedir görüyoruz siyasal islamcılardır.
    O Efe yıllardır aynı değişmedi, kedicileri ayrı(sürekli dava açıyorlar oyüzden direk yazmıyorum ama biliyorsunuz onları), fetullahçıları ayrı, akçıları ayrı sürekli bu Efeye dava açıyorlar dediklerinden dönsün diye sussun diye, bir kere bile doğru bildiği yoldan dönmedi. Bak bu omurgadır ve siyasal islamcılarda olmayan bir şeydir.

Kendin söylemişsin zaten "dinsiz insanları sevmiyorum" bunun üzerine konuşulmaz artık.

• eski dhlıyım. kaç yıldır bilirim turboyu. dava açma işini iyice genişletmiş demek.
  • Şu adam herkesin başına dert oluyor, böyle böyle hem para kazanıp hem de psikolojik tatminini sağlıyor. Keşke bir savcı çıksa da durdursa, hesap sorsa. Zaten trol bol bu şekilde davranan, o da eksik olmuyor. Asla sağlam ayakkabı değil de gazı almış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    onun hakkında da açılmış bir sürü dava vardı ,kendisi göstermişti
    bunu iş edinmiş ilginç birisi :)

ki eczaneye yasalara aykırı işçi aradığı için dahi şikayet etseler bir sürü ceza gelir (belki edilmiştir )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.