Şimdi Ara

TURBO'nun ihbarıyla Cumhurbaşkanı, Efe Aydal'a dava açmış. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
13.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turbolineam fake, turbolinea çizilmişti sanırım. Syrialin'i bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakaret ettiyse cezasini cekmeli. Internette yazip ciziyorsunuz diye farkli bir dunyada degilsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Hakaret ettiyse cezasini cekmeli. Internette yazip ciziyorsunuz diye farkli bir dunyada degilsiniz.
    Konuda da belirttiğim üzere ortada hakaret yok.
  • Turbo iyi yapıyor. Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Hakaret ediyorsan sonra neden dava açıldı demeyeceksin. Sanaldan önüne gelene sallayan dombililerin de aklı başına gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Good_Library

Turbo iyi yapıyor. Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Hakaret ediyorsan sonra neden dava açıldı demeyeceksin. Sanaldan önüne gelene sallayan dombililerin de aklı başına gelir
    Hocam forumdakilere açtığı davaların içeriğini bilmem ama Efe Aydal'a açılan davada turbo haksız. Ortada hakaret yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Asıl hesabı turbolinea

Alıntıları Göster
    Değil hocam asıl ve ana hesabı syrialin(katılım zamanı 2008). Bu bahsettiğim hesabının adı önceden tubolinea idi sonradan syrialin olarak değiştirdi ben zamanında not düşmüştüm.(Ona özel değil isim değiştirenlerin hepsini denk düşersem not alıyorum, bir nevi takıntı gibi bir şey. Mesela sizin eski ad da Fiat S.p.A :D)
    https://forum.donanimhaber.com/profil/638050

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 27 Şubat 2020; 1:42:38 >

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Hocam cumhurbaşkanına hakaretten ceza davası açılmış anladığım kadarıyla. Bu özel hukuk davası gibi davacının tamamen asılsız olsa bile açabileceği bir dava değil. Bu davayı savcılık açıyor ve ciddi olmayan nşr başvuru olsaydı davayı açmazdı savcılık. Ha gerçekten hakaret yoksa o halde mahkeme cezaya yer olmadığına hükmeder

• quote:

Orijinalden alıntı: Good_Library

Hocam cumhurbaşkanına hakaretten ceza davası açılmış anladığım kadarıyla. Bu özel hukuk davası gibi davacının tamamen asılsız olsa bile açabileceği bir dava değil. Bu davayı savcılık açıyor ve ciddi olmayan nşr başvuru olsaydı davayı açmazdı savcılık. Ha gerçekten hakaret yoksa o halde mahkeme cezaya yer olmadığına hükmeder
    Hocam söz konusu kişi sayın Cumhurbaşkanı olunca hakaret etmeseniz bile dava konusu olabilirsiniz. Sırf sizi sindirmek, sesinizi kısmak için dava açılabilir. Ülke şartlarında böyle yani bunu forumda herkes bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roby

Turbolineam fake, turbolinea çizilmişti sanırım. Syrialin'i bilmiyorum.
    turbolinea çizili evet ama syrialin en eski ve asıl hesabı. syrialin adlı hesabının adı önceden turbolinea idi sonradan değiştirdi. Ve o hesabın adı değişince yeni bir hesapla turbolinea açılmış ve banlanmış zaten. Ayrıca turbolinea diye arattığınızda üyelerde baya bir hesap çıkıyor ve çoğu banlanmış. Yani asıl hesabını riske atmamak için yan hesaplarla giriyor. Asıl hesabı syrialin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Değil hocam asıl ve ana hesabı syrialin(katılım zamanı 2008). Bu bahsettiğim hesabının adı önceden tubolinea idi sonradan syrialin olarak değiştirdi ben zamanında not düşmüştüm.(Ona özel değil isim değiştirenlerin hepsini denk düşersem not alıyorum, bir nevi takıntı gibi bir şey. Mesela sizin eski ad da Fiat S.p.A :D)
    https://forum.donanimhaber.com/profil/638050

Alıntıları Göster
    Bilmediğin birşey var, Fiat S.p.A. ile syrialin ve turbolinea, yı kullanan aynı kişi

Fiat S.p.A. diye biri yok benim yan hesap bu.

Bunu yeni öğrendiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bilmediğin birşey var, Fiat S.p.A. ile syrialin ve turbolinea, yı kullanan aynı kişi

Fiat S.p.A. diye biri yok benim yan hesap bu.

Bunu yeni öğrendiniz

Alıntıları Göster
    Bu büyük bir iddia kanıtlayın hocam

• quote:

Bu büyük bir iddia kanıtlayın hocam

Alıntıları Göster
    Turbolinea, Fiat S.p.A.

Aracım renault Clio , nick Renault S.A.

Bunlar sana neyi ifade ediyor?

Ben o yum.

Eczacı turbo

• Memleketteki işsizlik ciddi durumlara yol açıyor durum vahim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkurt02 -- 27 Şubat 2020; 1:56:6 >
  • quote:

Turbolinea, Fiat S.p.A.

Aracım renault Clio , nick Renault S.A.

Bunlar sana neyi ifade ediyor?

Ben o yum.

Eczacı turbo

Alıntıları Göster
    Syrialin hesabından giriş yapıp ben Renault S.A. yım yazarsanız inanırım hocam. Öbür türlü trollüyorsunuz bence :)
  • quote:

Syrialin hesabından giriş yapıp ben Renault S.A. yım yazarsanız inanırım hocam. Öbür türlü trollüyorsunuz bence :)

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Özelden de yazabilirsiniz
  • quote:

Özelden de yazabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Yok be hocam o ben değilim boşver kapa konuyu

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Turbolineam şuan aktif kullandığı
  • quote:

Yok be hocam o ben değilim boşver kapa konuyu

Alıntıları Göster
    Öyle diyelim o zaman
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.