Bu arada, buradaki yazismalarin da ekran görüntüsünü, itiraf olarak alıyorum. Supersin, aynen böyle devam et. |
Aynen hakaretlere de devam edebilirsin. Is zaten mahkemeye gitti. Sonucu hizlandiriyorsun sadece.
Bu konulara ne kadar uzak olduğun belli. Konuyu silsen bile bende sayfa arşivine ulaşacak kadar tüm bilgiler var. Ekran görüntüleri de tabi ki. Mahkemede anlatırsın derdini. Biraz uzun sürecek ama sonucu buradan herkesle paylasacagim arkadaslar, merak etmeyin. |
Bu adam cok eski ve yıllardır kullanılmayan hesapları çalıp oradan insanları dolandiriyordu. Şimdi ortamı yumuşatmaya çalışan, teşekkürcü tayfasına bakıyorum, 8 yıldır tek mesaj atmamış adam gelmiş methiyeler diziyor :)
|
Herkese selamlar
Duruşma tarihi belli oldu. 14 nisan tarihinde ağır ceza mahkemesinde ilk dava görülmeye başlanıyor. Benim elimde kendimle ilgili ve nette bulduğum kanıt dokümanlar var ama ilave ne varsa toparlamak istiyorum. Bu olay ile ilgili yazışma, dava da kullanabileceğim ne var ise göndermenizi rica ediyorum. Özelden yazarsanız size mail adresi ileteceğim. |
Arkadaslar. Güncel bilgi vereceğim demiştim. Bugun bir güncelleme oldu.
Konu mahkemeye taşındığı için detayları vermek istemiyorum ama beklediğimden çok çok daha hızlı ilerliyor. Sonuclaninca buradan tüm detayları paylasacagim :) |
Bu Mehmet TANRISEVEN isimli arkadaş Playstation dijital oyun satışı konusunda onlarca arkadaşı dolandırdı, bir sürü parasını çarptı. Sağolsun bir kaç arkadaş işi mahkemeye taşıyınca aklınca kendini aklayacak. Mesajı değiştirmiş, ilk önce hastanede yatalak hasta tedavisi görüyordu, şimdi telefon kaybolmuş 😄
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 3 Ekim 2023; 0:28:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Blue -- 3 Ekim 2023; 9:52:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacemonkey -- 2 Ekim 2023; 18:38:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |