Şimdi Ara

MEHMET TANRISEVEN Mağdurları derhal buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
5
Favori
4.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MEHMET TANRISEVEN Mağdurları derhal buraya
    Mehmet TANRISEVEN in bu olaylarla bir ilgisi yoktur.
    Eğer Mehmet tanriseven tarafından mağdur edildiğini düşünen varsa bana ulaşsın mağduriyetini gidereyim.
    Kendisinin telefonu kaybolduğundan kendisine ulaşamamış olmanız muhtemel şimdi ben bir yakını olarak burada mağdurların(eğer varsa) magduriyetlerini karşılamak için hazır beklemekteyim...
    Konu altına benden mesaj beklemeyin çünkü bir daha konuya bakmayacağım istediğinizi yapmakta özgürsünüz burası hukuk devleti
    Fiyat : 1 TL Miktar : 100 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aynen hakaretlere de devam edebilirsin. Is zaten mahkemeye gitti. Sonucu hizlandiriyorsun sadece.

Bu konulara ne kadar uzak olduğun belli. Konuyu silsen bile bende sayfa arşivine ulaşacak kadar tüm bilgiler var. Ekran görüntüleri de tabi ki.

Mahkemede anlatırsın derdini.

Biraz uzun sürecek ama sonucu buradan herkesle paylasacagim arkadaslar, merak etmeyin.
    Herkese selamlar

Duruşma tarihi belli oldu. 14 nisan tarihinde ağır ceza mahkemesinde ilk dava görülmeye başlanıyor.

Benim elimde kendimle ilgili ve nette bulduğum kanıt dokümanlar var ama ilave ne varsa toparlamak istiyorum.

Bu olay ile ilgili yazışma, dava da kullanabileceğim ne var ise göndermenizi rica ediyorum.

Özelden yazarsanız size mail adresi ileteceğim.
    Bu Mehmet TANRISEVEN isimli arkadaş Playstation dijital oyun satışı konusunda onlarca arkadaşı dolandırdı, bir sürü parasını çarptı. Sağolsun bir kaç arkadaş işi mahkemeye taşıyınca aklınca kendini aklayacak. Mesajı değiştirmiş, ilk önce hastanede yatalak hasta tedavisi görüyordu, şimdi telefon kaybolmuş 😄
  • Aylar önce 150 lira gönderip oyunu anlamamıştım. Zararimi karşıladı.

Edit: Ilk mesaj değişmiş, ortalik karışmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 3 Ekim 2023; 0:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart ayından kalan 500 liralık iademi karşıladı. Umarım millete yaşattığı mağduriyetin cezasını çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Blue -- 3 Ekim 2023; 9:52:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mahkemede görüştüğümüzde detaylıca dinlemek daha keyifli olacak. Orada anlatırsın derdini.

Bu arada, buradaki yazismalarin da ekran görüntüsünü, itiraf olarak alıyorum. Supersin, aynen böyle devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacemonkey -- 2 Ekim 2023; 18:38:15 >
  • Aynen hakaretlere de devam edebilirsin. Is zaten mahkemeye gitti. Sonucu hizlandiriyorsun sadece.

Bu konulara ne kadar uzak olduğun belli. Konuyu silsen bile bende sayfa arşivine ulaşacak kadar tüm bilgiler var. Ekran görüntüleri de tabi ki.

Mahkemede anlatırsın derdini.

Biraz uzun sürecek ama sonucu buradan herkesle paylasacagim arkadaslar, merak etmeyin.

• Yavuz hırsız ev sahibini bastırmış
    Hem suçlu hem güçlü
    Osman sınav ile akrabalığınız var. Mı ?
    Güzel seneryo kardeş

• olay ne biri özet geçebilir mi merak ettim🥹

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav hani hastanede tedavi oluyordu, iş ne zaman telefon kaybetmeye döndü. Birazdan da asıl mağdur benim demeye başlarsın 😄

• 1cemoo kullanıcısına yanıt
    Bu Mehmet TANRISEVEN isimli arkadaş Playstation dijital oyun satışı konusunda onlarca arkadaşı dolandırdı, bir sürü parasını çarptı. Sağolsun bir kaç arkadaş işi mahkemeye taşıyınca aklınca kendini aklayacak. Mesajı değiştirmiş, ilk önce hastanede yatalak hasta tedavisi görüyordu, şimdi telefon kaybolmuş 😄

• Benim paramı iade etse de yaşattığı o kadar sıkıntılı süreç ve onun yüzünden forumdaki başka arkadaşlara mağdur olmamdan dolayı yukarıdaki arkadaşları sonuna dek destekliyorum. Sürekli birilerini dolandırıp yalanlar uyduruyor. Yok uyuşturucu bağımlısı akraba yok hastanede tedavi yok telefon kaybetme… bu kaçıncı senaryo oldu sayamadım 🙂 inşallah mahkemede hakettiğini bulur ve buralara bir daha gelemez. Onun yüzünden forumda alışveriş yaparken korkar olduk.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.