Şimdi Ara

Mehmet TANRISEVEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Alınık #Satılık Kondisyon #Sıfır Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Mehmet TANRISEVEN
    Burada Mehmet TANRISEVEN ile yaptığı ticaretlerde bir mağduriyet yaşadığını düşünen varsa bana ulaşsın hemen
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 100 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu nasıl konu konuyu açan kişi mehmet tanrıseven konu içeriği mehmet tanrıseven

• Helalleşecek sanırsam :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazdık bakalım ne olacak gelişmeleri bildiririm  

• 300 TL lik alışverişim olmuştu, tabii ki oyunu alamadık zamanında. An itibarıyla ücret iade edildi. Sorun yaşayan arkadaşlar mağduriyetlerini bildirebilirler

• Kendisiyle görüştük benden geri almadığı oyunlar olmuştu onların ücretini talep etmedim. Geri aldığı oyunlarında ücretini olan 2000 TL'yi eksiksiz geri gönderdi.

Yalnız kendisine de belirttim almış olduğum oyunlar giderse konuyu güncellerim diye umarım gerek kalmaz.

Mağduriyet yaşayan arkadaşların bilgisine.

• https://forum.donanimhaber.com/profil/184045 hesaptan dolandırdı beni 05376702078 numaralı telefonla görüştük kendisiyle parayı gönderdiğim an engelledi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mehmet TANRISEVEN
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dolandırılmış arkadaş varsa şayet hakkında suç duyurusu bulunsun, ben öyle yaptım kayıt açın Mehmet Tanrısever hakkında numarası mesajlar her şey bulunmaktadır. 1 Tl de olsa bunu yapın aklı başına gelsin arkadaşın. Başkasının canı yanmasın diye

• Ben de dolandırıldım aynı kisi tarafından. suc duyurusunun yanı sıra tüketici hakem heyetine başvurun. suc duyurusu parayı iade etmez

https://forum.donanimhaber.com/satilik-diablo-4-deluxe-hesabi-60-lw-barbarian--156191802?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogayhan -- 23 Ekim 2023; 9:1:48 >
  • Mehmet Tanriseven adlı şahıs bugun bana "MehmeTTanriseven" nickli kullanıcıdan ulaşarak 4 ay önce ayıbına istinaden para iademi yaptı.

Mağdur arkadaşlar için paylaşmak istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.