Şimdi Ara

MEHMET TANRISEVEN Mağdurları derhal buraya (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
5
Favori
4.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • spacemonkey isimli şahıs ile gereken bütün iletişimi kurmuş mağduriyeti var ise karşılamayı teklif etmiş bulunmaktayım.

onun dışında gereken tek şey adliyedir buyrun yapacak bir şeyim yok kendisi bana ulaşsa idi herşeyi karşılamaya razı idim bu mesajda burada dursun hadi birisi bana ulaştığı halde mağduriyetim giderilmedi desin bakalım...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ahmetkayaalp1990 A kullanıcısına yanıt

Özel mesaj yolu ile iban bilgisini ileten arkadaşında mağduriyeti giderildi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ben de mesaj attım ama ödeme yapılmadı. İban bilgilerim istendi öyle kaldı.

• MehmeTTanriseven M kullanıcısına yanıt

Merak ettiğim bir konu var o da neden yapıyorsun ''hırsızlık'' neden? Sen git insanları dolandır aylar sonra TL değeri düşünce geri dön sütten çıkmış ak kaşık paralarını geri ver sonra da ''ÇİRKİNLİK YIKIM YABMAYIN'' diye duyar kas. Komiksiniz ya bir hırsızım de kabul et ulan suçunu özür dile önce.

Aynısı başıma geldi dolandırılan arkadaşlar mesaj yoluyla uğraşmayın bilginiz olsun kesinlikle hemen savcılığa gidin öttürüyolar bunları sonra da ''EŞŞEK GİBİ'' paranızı geri veriyorlar bilginiz olsun.

• Arkadaslar. Güncel bilgi vereceğim demiştim. Bugun bir güncelleme oldu.

Konu mahkemeye taşındığı için detayları vermek istemiyorum ama beklediğimden çok çok daha hızlı ilerliyor.

Sonuclaninca buradan tüm detayları paylasacagim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar

Duruşma tarihi belli oldu. 14 nisan tarihinde ağır ceza mahkemesinde ilk dava görülmeye başlanıyor.

Benim elimde kendimle ilgili ve nette bulduğum kanıt dokümanlar var ama ilave ne varsa toparlamak istiyorum.

Bu olay ile ilgili yazışma, dava da kullanabileceğim ne var ise göndermenizi rica ediyorum.

Özelden yazarsanız size mail adresi ileteceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel mesaj yolladım, maduriyetimin giderilmesini bekliyorum

• Bu adam hâlen dışarıda mi ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yerdavader kullanıcısına yanıt

Dün 100TL de ben kaptırdım :D Çocuk halen utanmadan devam ediyor. Ben de kanıt gerekiyorsa yardımcı olmak isterim hocam.

• Nasıl dolandırıyor acaba? Sizden hesap bilgilerini alıp ödemesini mi yapmıyor? Yada hesap satarken parayı alıp hesabı mı vermiyor?

• 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    Satılık ilan açıyo ve genelde piyasanın epey altında fiyat yazıyo. O sırada ban yiyene kadar milletten paraları toplayıp hesap bilgisini vermiyor ya da hesap bilgisini verip kısa süre sonra değiştiriyor.

Edit: kullandığı hesaplar da hiç yeni üye olmuş hesaplar olmuyor. Hep foruma çok eskiden üye olmuş hesaplar oluyo. O kadar hesabı nasıl çalıyo o da muamma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Blue -- 22 Mart 2024; 0:24:13 >
  • 200 TL kaptırmış bulunmaktayım an itibariyle :D @delijapon olarak iletişim kurdu benimle eski üye olmasına nazaran güvenmiştim

• Bu işe, donanımhaber kurumsal kimliği ile dahil olmalı. Avukatları vardır illaki, gereğini yapıp dahil olmalılar.

Bu denli büyük bir platformda, insanları kendi kaderine terk edemezsiniz sayın forum yönetimi, tek seferlik bir durum değil belli ki, bir şekilde çözümü bulun. Onlarca hesaba nasıl sahip oluyor bu, hesapları mı çalıyor, zamanında açtığı hesaplar mı, onunda kaydı sizde vardır. İp adresleri vs hepsi sizde var, mağdurlarda yok.

Lütfen bu konu ve bu tarz konulara müdahil olun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LaGarba kullanıcısına yanıt

Savcılığa eldeki kayıtlar zaten veriliyor. Bizimde yapabileceklerimiz sınırlı. Kolluk kuvvetlerinin ve adli mercilerin yapacaklarına biz karışamayız.

Daha öncede yazdım. Ucuz ilanlara itibar göstermeyin diye. Burada üyelerin dikkatli olması gerekli. Biz kimseye referans olamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerstorm kullanıcısına yanıt
    Açılmış davalara katkı sağlanabilir. Her birine tek tek kefil olmalısınız demiyorum, ama bir çok kişinin mağdur olduğu durumlarda, sorumluluk alınması lazım. Aynı şahıs, farklı farklı hesaplarla bu dolandırıcılığı yapıyorsa, orada herkes sorumluluğa ortak olmalıdır.

3 bin liralık ürünü 300e satıyorum diyene kimsenin itibar edeceğini sanmıyorum burada, yani en azından burada. Ama 3000 liralık ürünü 2500 e hatta değerinde satış gösterip dolandırıyor bu şahıs, gördüğüm bu.

Mutlaka bir hukuk ofisi ile çalışılıyordur, en azından bu hukuk ofisinin işlevselliği bile caydırıcı olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu cocuk beni de dolandirdi bugun.
    @MehmeTTanriseven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.