Kendisi ile görüştük bana satıp daha sonra geri alınan oyunların toplam ücreti olan 2000 TL'yi eksiksiz geri gönderdi. Umarım artık aynı şekilde devam etmez , kalan mağduriyetleri giderir ve forumda ismi ve sahte hesapları gezmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satısfaction -- 3 Ekim 2023; 19:21:44 > |
MEHMET TANRISEVEN Mağdurları derhal buraya (3. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
150 TL iade aldım tskler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anında 130TL iade etti. Teşekkür ediyorum kendisine
Yazanlarda kendi çaldığı hesaplar arkadaşlar
İnanmayın hırsıza
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forumun tosuncuğu :) mağdur olanlara parasını veriyor bari😁 çarptığı paralarla kesin yüklü bir iddia tutturdu bence:D
Hesap 2006'lı olunca önemsemedim. Bakalım bana da iade yapacak mı?
-
https://forum.donanimhaber.com/profil/184045 hesaptan fc24 için anlaştık paramı çaldı. Tutara bakmaksızın adliyeye taşıcam olayı ya iade edip başkasına bunu yapmaksızın pes et yada olay başka yere gidecek
-
Dolandırılmış arkadaş varsa şayet hakkında suç duyurusu bulunsun, ben öyle yaptım kayıt açın Mehmet Tanrısever hakkında numarası mesajlar her şey bulunmaktadır. 1 Tl de olsa bunu yapın aklı başına gelsin arkadaşın. Başkasının canı yanmasın diye
-
600 tl de haziran ayinda beni dolandirdi. Şikayetçi oldum. Süreci takip ediyorum.
Mehmet devlet bugün insanları 650 tl dolandıran bir adama 46 yıl ceza verdi. Sen bu işi organize yapıyorsun. Kaç yüz kişiyi dolandirdin acaba?
Şahıs yalan söylüyor. Milleti birebir kendisi dolandiriyor. İade edildiğini iddia ettiği hesaplar da muhtemelen hackledigi hesaplar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 23 Ekim 2023; 19:28:27 >
bana 3 gün sonra iade yaptı. fakat suç duyurusunda bulunmuştum. yaptığı davranış nitelikli dolandırıcılık kapsamına girer. umarım savcılık bir çok şikayet olduğunu fark eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimle de iletişime geçti bakalım iade olacak mı buradan yazacağım arkadaşlar.
Arkadaşlar ilk başta ben de yazılanlara inanmadım ancak biraz önce benim de 600 tl’mi iade etti. Bilgi vermek adına sizlere de haber vermek istedim
Kendisi ile görüştük 370 TL'yi eksiksiz geri gönderdi, umarım bir daha böyle bişey yaşanmaz .
-
Benide dolandirci cidden magduriyetimi karsilayacakmisiniz?
Cok fazla sikayet var. Biz bir kaç kişi bir araya gelip sikayetleri birleştirdik arkadaslar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X