Şimdi Ara

DİKKAT DOLANDIRICI BİLDİRİMİ ÖNEMLİ KONU (CİMERE İLETTİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR DOLANDIRICI VAR ONU BELİRTMEK İSTEDİM.

1. KULLANDIĞI İSİM "MUSA SOLMAZ"
    2. KULLANDIĞI İSİM VE ÜCRETİ GÖNDERDİĞİM HESAP SAHİBİ. " MUHAMMET BARAN KARAKOÇ"

Bu kişi oyun,psn plus kod gibi gibi ürünler sattığını söyleyebilir ve piyasanın çok altında fiyat vererek sizi kendisine çekmeye çalışacaktır.

Ödemeyi İninal kart üzerinden alıyor bu nedenle IBAN yok ama barkod numarası ve alıcı ismi elimde.

Önemli diğer bir nokta whatsapp veya telefon numarası istediğimde bana telefon bozuk dedi arkadaşıma whatsapp gelemem kız arkadaşım uyuyor sanıyor kızar gibi saçma sapan bahaneler uyduruyor. BENİ 29TL DOLANDIRDI SİZİ 290 2900 TL DOLANDIRABİLİR DİKKAT !!

KONU CİMER VE KOLLUK KUVVETLERİNE ŞİKAYET İLE İLETİLDİ VE HESAP SAHİBİ ŞAHIS HAKKINDA ADLİ SİCİL KAYDI OLUŞTURULDU ARKADAŞLAR.

İleride en ufak bir işe başvurduğunda nitelikli dolandırıcılık karşısına çıkacak.

ININAL KART BİLGİLERİ :

BARKOD NUMARASI : 0000020999698
    HESAP NUMARASI : 5157557014066038
    ALICI İSMİ : MUHAMMET BARAN KARAKOÇ

BU HESABA KESİNLİKLE PARA GÖNDERMEYİN.DİKKAT DOLANDIRICI BİLDİRİMİ ÖNEMLİ KONU (CİMERE İLETTİM)DİKKAT DOLANDIRICI BİLDİRİMİ ÖNEMLİ KONU (CİMERE İLETTİM)DİKKAT DOLANDIRICI BİLDİRİMİ ÖNEMLİ KONU (CİMERE İLETTİM)DİKKAT DOLANDIRICI BİLDİRİMİ ÖNEMLİ KONU (CİMERE İLETTİM)

• Yapay Zekanın Yanıtı

DİKKAT DOLANDIRICI BİLDİRİMİ: ÖNEMLİ UYARI (CİMER'E BİLDİRİLDİ)

Son zamanlarda, Ininal kart kullanıcılarının dolandırıcılarla ilgili artan şikayetler aldığına dair haberler gelmektedir. Bu nedenle, kart bilgilerinin çalınması ve hesapların boşaltılması riskiyle karşı karşıya kalmamak için aşağıdaki önlemleri almanız önemle tavsiye edilir:

• Kimlik bilgilerini paylaşma: Kart numaranız, şifreniz veya diğer kişisel bilgilerinizi asla yabancılara veya şüpheli web sitelerine vermeyin.
    • Phishing saldırılarına dikkat et: Sahte e-postalar veya SMS mesajları yoluyla kart bilgilerinizi ele geçirmeye çalışan phishing saldırılarına karşı dikkatli olun.
    • Güvenli web sitelerini kullan: Sadece güvenilir ve bilinen web sitelerinden alışveriş yapın ve ödeme işlemlerini gerçekleştirin.
    • Şüpheli işlemleri bildir: Hesabınızda şüpheli işlemler fark ederseniz, derhal Ininal müşteri hizmetlerine bildirin.
    • İki faktörlü kimlik doğrulama kullan: Dolandırıcılara karşı ek bir güvenlik katmanı sağlamak için iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirin.
    • Düzenli olarak hesap geçmişini kontrol et: Hesap geçmişini düzenli aralıklarla kontrol ederek yetkisiz işlemleri tespit edebilirsiniz.
    • Kartını kaydetme: Alışveriş sırasında kart bilgilerini kaydetmeyin. Her işlem için manuel olarak girin.

Bu önlemlere uyarak Ininal kart dolandırıcılığından korunabilir ve finansal kayıpların önüne geçebilirsiniz. Şüpheli bir durumla karşılaşırsanız, CİMER'e (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) bildirmekten çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam geçmiş olsun ama burada her dolandırıcılık iletisinin altına aynı şeyleri yazmaktan başka çaremiz yok.Yüzyüze alışveriş harici çoğu ticaret miktarından bağımsız 'uğraşmaya değmeyecek' kıvamda olduğu aşikar.Burada bile yeni hesap açıp dolandırıcılık yapanlar var.Facebook gibi daha leş bir ortamda 10 kişiden 11 i dolandırıcı tipli oluyor zaten.O arkadaş bugün musa solmaz ismini taşır yarın ironik şekilde sizin adınızı bile kullanır.Ticaretin her zaman hayırlısı yüz yüze olanıdır.Ödeme yaptığınız hesap ininal kart olarak gözüküyor yaş sınırı bile olmayan bir kartın kullanıcılarından hayırlı ve temiz bir ticaret beklemek vallahi zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21guns -- 11 Nisan 2019; 21:10:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21guns

Hocam geçmiş olsun ama burada her dolandırıcılık iletisinin altına aynı şeyleri yazmaktan başka çaremiz yok.Yüzyüze alışveriş harici çoğu ticaret miktarından bağımsız 'uğraşmaya değmeyecek' kıvamda olduğu aşikar.Burada bile yeni hesap açıp dolandırıcılık yapanlar var.Facebook gibi daha leş bir ortamda 10 kişiden 11 i dolandırıcı tipli oluyor zaten.O arkadaş bugün musa solmaz ismini taşır yarın ironik şekilde sizin adınızı bile kullanır.Ticaretin her zaman hayırlısı yüz yüze olanıdır.Ödeme yaptığınız hesap ininal kart olarak gözüküyor yaş sınırı bile olmayan bir kartın kullanıcılarından hayırlı ve temiz bir ticaret beklemek vallahi zor
    Doğru diyorsun. Gün içerisinde 3 ilana 30TL satabilirim yazdığınıda gördüm şüphelendim şüphem gerçek çıktı. ininal ile görüştüm kişinin telefon bilgisini iletecekler tarafıma. Ayrıca Cimer üzerinden de şahıs hakkında şikayet oluşturdum dolandırıcılık ihbarı ileterek. Başımın gözümün sadakası olsun ne diyim 29tl önemli değil çok daha fazlasını kazanıyorum ders çıkartmak lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KonsolBüfesi

Doğru diyorsun. Gün içerisinde 3 ilana 30TL satabilirim yazdığınıda gördüm şüphelendim şüphem gerçek çıktı. ininal ile görüştüm kişinin telefon bilgisini iletecekler tarafıma. Ayrıca Cimer üzerinden de şahıs hakkında şikayet oluşturdum dolandırıcılık ihbarı ileterek. Başımın gözümün sadakası olsun ne diyim 29tl önemli değil çok daha fazlasını kazanıyorum ders çıkartmak lazım :)

Alıntıları Göster
    Burada elbette tutar mühim değil.30 lira için bunu göze alan insanların ucuzluğunu bastıra bastıra kendilerine hissettirmek gayet hoş.Böyle şeylerin üzerine gidilmesi gerekiyor ama sonuç almak için bu işlerin halledildiği yerlerle yakın bağlantıların olması gerekiyor diye düşünüyorum.Umarım cimer ile konunun üzerine gidip dönüş alabilirsiniz.

• Geçmiş olsun hocam ALLAH yanına kar bırakmaz üzüldüm :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.