ArkadaşLAr benim arkadaşta Vista yüklü ondada aynı hata var. onunda bi çözümü varmı sizlerde??
sp2 nin garanti cozum oldugunu bilmiorz ki onada bulalim ben bitince haber wericem olp olmadigini
şuan indiriyormusun ne yapıyorsun ?. ..
vistada aynı sorunu olanlar varmı ??
sp2 yi yapiorm guncellenior iste vista icin bilemicem
quote:
Orjinalden alıntı: zafer82
yaw ole bişe olsa resmı sıtesınde sadece orjınal wındovs kulanın die bi uyarı yazarlardı muhakkak...
kaldı ki ben winme kulanıom nolucak ben sp+? yuklıcem
yok bole bişe mileetin kafasını bulandırmayın serwerlar down bi kere
sen yüklemeyi dene baqam windowsun korsansa yüklücekmi ayrıca ben 12 saatir oyundayımm
quote:
Orjinalden alıntı: selkar
olmuyo dıyen arkadasım eksık yuklemıssındır kesınlıkle oluyor yanı 10060 a cozum sp2
kanka benim pc leptop daha önce bi kere format atıldı acaba orgin midir??
sp 2 yukluyorum insallah duzelir
evet beyler sp2 yi yaptim guncelledim sonuc :: ayni :) failed 10060
bende yuklu olmasina ragmen hata veriyor..bo$una ugra$mayin
Bu sabahtan beri giremiorum oyuna (SP1 kurulu pcde)... Şimdi SP2 cd sini yüklüorum.. Girerse buraya yazıcam arkadaşlar..
girmiyor yuklemenize gerek yok serwerlara gelcek resi patchi bekleyn :)
service packle alakası yoq o hatanın hata k2 network veya ttnetten kaynaklanıyo
bu oyun ıyıce oynanmaz hal aldı her seferınde bır sorun cıkaryo oyun premıum war ve bu seferde 10060 hatası alıyorum pcde su an service pack2 yuklu deıl ..bunu wındows ta nasıl tomatık guncellme yapacak onu bı yazarsanız sevınırım .Pc bılgım cok ıyı olmadıgından dolayı yardımlarınızı beklıyorum..acıl yardım lutfen
çok saol sp2 yükledim düzeldi
sp 2 yukledm we sonuc ayni alakasiz
ama simdi denedm girdi alla alla ne is yaww nese salla p2 girdim :)
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Bende sp2 var ama halen o hata ..
+1907 ama okdar cok deil mesela bugun arkadsım hic oyuna giremesken ben oyundaydım =) ayrıca sp1 de %99 da da takılıormus die duydum
beyler ben indiriodum %40 daydı ama suanda giriliyo bende girdi
Arkadaşlar ben girdim 6 saattir girmiodu sp2 yükledim girdi sorun bunda bence...
ya beyler nereden indirecem nasıl yüklücem cvp verin ya gitti hafta sonu
KO girmiyoya şaşirdiniz galibasacma sapan topicler acip sacma sapan bilgiler veriyosunuz hic bi alakasi yok sp2 sp1 filan...
of nasıl düzelecek peki
ben yükledim şu an knight ı yüklüyorum bakalım düzelcek mi? inş. düzelir...