Şimdi Ara

10060 hatası alanlara (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • knighti baştan yükleyince olmuyo bilgisayarı geridöndürecem bakayım olur belki
  • BEYLER BU KONUYLA İLGİLİ TOPİC İLK BEN AÇTIM İSTEYEN BAKABLİR VE KONUYA SON NOKTAYI TEKRAR BEN KOYUYORUM SP2 SP1 LERLE URAŞP DURMAYIN BEN HİÇ BŞİYÜKLEMEDİM VE AZ ÖNCE KENDİLİİNDEN GİRDİ O YÜZDEN RAHAT OLUN SAYGILAR....
  • bi ortak kanıya varsakta çözsek...
  • ne alakası oluğunu anlayamadım ama işe yarıyo mu bare
  • SP2 IKI ORJİNALIDE OLUR LINASLISIDA OLUR AMA SP2 HER BILGISYARCI YUKLER AYNI BENIM GIBI 5 YTL YE YUKLERNIR LİNK VERMEK ISTERDIM NASIL VERILCEGINI BILMIYORUM
  • bende sp2 var ama gene 10060 veriyo zaten windows onu otomatik güncelliyo
    sizde sp2'nin varolduğunu bulmak için :
    denetim masası \ program ekle\kaldır burdan güncelleştirmeleri gözter seçiyoruz en altlarda windows service pack 2 varsa napcam falan filan düşünmeyin
  • beyler kötü bi haberim war ama benim sp2 ama yine de 10060 hatası werio..ya benim makinede sorun war ya da olmuo... ama siz yine de bi deneyin
  • beyler bende de var hata sp2 yükledim oldu sizde yükleyin sp2 oluyor microfost kendi sitesinden indirin kurun
  • uygulandı ve oldu... gogogooggoog
  • SP2 var ama haLa aynı ;)
  • ßen yukledım duzeldi
  • yardımcı olabıldımsem ne mutlu iyi oyunlar iyi eylenceler arkadaslar
  • san ki artık 10060 kalmadı gibi (yüklemenize gerek kalmadı gibi) non preye döndü oyun sonra dccccc
  • duzeldi sp1 var bende sabahtan beri failed veriodu demin p1 e girdim.allahım sukurler olsun
  • dedim artık bu dünyada paramız oldugu kadar adamız neyseki sp2 gerek olmadıgı kesinlesti oyunun sunucularına olan yıgılmalar sebebiyle ve yeni patch gelmesi nedeniyle böyle hiç kimse korkmasın.Hürmetler...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.