knighti baştan yükleyince olmuyo bilgisayarı geridöndürecem bakayım olur belki
BEYLER BU KONUYLA İLGİLİ TOPİC İLK BEN AÇTIM İSTEYEN BAKABLİR VE KONUYA SON NOKTAYI TEKRAR BEN KOYUYORUM SP2 SP1 LERLE URAŞP DURMAYIN BEN HİÇ BŞİYÜKLEMEDİM VE AZ ÖNCE KENDİLİİNDEN GİRDİ O YÜZDEN RAHAT OLUN SAYGILAR....
bi ortak kanıya varsakta çözsek...
ne alakası oluğunu anlayamadım ama işe yarıyo mu bare
SP2 IKI ORJİNALIDE OLUR LINASLISIDA OLUR AMA SP2 HER BILGISYARCI YUKLER AYNI BENIM GIBI 5 YTL YE YUKLERNIR LİNK VERMEK ISTERDIM NASIL VERILCEGINI BILMIYORUM
bende sp2 var ama gene 10060 veriyo zaten windows onu otomatik güncelliyo sizde sp2'nin varolduğunu bulmak için : denetim masası \ program ekle\kaldır burdan güncelleştirmeleri gözter seçiyoruz en altlarda windows service pack 2 varsa napcam falan filan düşünmeyin
beyler kötü bi haberim war ama benim sp2 ama yine de 10060 hatası werio..ya benim makinede sorun war ya da olmuo... ama siz yine de bi deneyin
beyler bende de var hata sp2 yükledim oldu sizde yükleyin sp2 oluyor microfost kendi sitesinden indirin kurun
uygulandı ve oldu... gogogooggoog
SP2 var ama haLa aynı ;)
ßen yukledım duzeldi
yardımcı olabıldımsem ne mutlu iyi oyunlar iyi eylenceler arkadaslar
san ki artık 10060 kalmadı gibi (yüklemenize gerek kalmadı gibi) non preye döndü oyun sonra dccccc
duzeldi sp1 var bende sabahtan beri failed veriodu demin p1 e girdim.allahım sukurler olsun
dedim artık bu dünyada paramız oldugu kadar adamız neyseki sp2 gerek olmadıgı kesinlesti oyunun sunucularına olan yıgılmalar sebebiyle ve yeni patch gelmesi nedeniyle böyle hiç kimse korkmasın.Hürmetler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme