Şimdi Ara

100FF BLADER VİDEOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bi video bence bladerın diğer classlara göre üstünlüğünü kanıtlıyor

char benim değil bu arada ama olmasını isterdim

yorumlarınızı bekliyorum

link:http://www.youtube.com/watch?v=wIathHf_Z6Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay528 -- 4 Ekim 2009; 13:58:16 >

• Adamlar oynamayı bilse o blader her türlü yatar
  • HADİ 1 2Sİ BİLMİO hiç birimi bilmiyor
  • adamlar oynamayıda bilse bladeri kim yatırack bende meark ediyorum .
  • Bladerı yerden kaldırmayan çoğu kişiyi gördüm ki hiç birinde ne sun ne +9 filan falan vardı. Bir tek wizard oynamayı biliyordu kanımca onu da zaten zar zor yatırdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Bladerı yerden kaldırmayan çoğu kişiyi gördüm ki hiç birinde ne sun ne +9 filan falan vardı. Bir tek wizard oynamayı biliyordu kanımca onu da zaten zar zor yatırdı...

zar zormu wizardın her attığı fear tutmasaydı görürdün zoru
  • Video güzel,paylastıgın için teşekkürler..

Blader 'a gerçekten laf denemez,hele karşındaki oynamayı çok iyi biliyosa kurtulma şansın çok az..
    Ben glaiver charımla blader hariç yatıramadığım build kalmamıstı..keza blader beni yatırdı demiyorum ama pot war derler ya..itemlerim çok iyi olmasa da zor dayanıyorum..zehirleri falan dehşet..onları tutturunca kalkan takıp fire wall basmaktan baska bişi yapmıorm,zehirler geçene kadar..

ama ilerde glaiver'lara da güzel skillerin geleceği umuduyla devam ediyorum..vakti zamanında bladerlara bir hiç gözüyle bakıodm.. şu an karşımızda..Bladerları zorlayan en iyi int char sword / shield nuker , en iyi str char da warrior / warlock ya da warrior / cleric olarak görüyorum...
  • wizard akmış resmen güzel video paylaşım için teşekkürler.
  • Öncelikle paylaşımın için teşekkürler. Blader karakterleri pek kimse beğenmesede blader karakter gayet güzeldir. Videoyu çekende karakteri güzel kullanıyor. Yukarıda One-X in dediğine katılıyorum; bende blader karkaterler karşısında zorlandığım kadar diğer buildlerde zorlanmamışımdır.
  • quote:

Bladerı yerden kaldırmayan çoğu kişiyi gördüm ki hiç birinde ne sun ne +9 filan falan vardı. Bir tek wizard oynamayı biliyordu kanımca onu da zaten zar zor yatırdı...

Video bende açılmıyor fakat wizard blader kapışması çok saçma.Wizard görünmezlikle bladerı zar zor alır.Fakat bu alemde bladerı yatırabilecek char yok.Hele bir cold blader olursa.O zaman Wizard gelsin bakalım.Cold Blader Wizard .Düşünürsek Cold Blader %100 üstün çıkar . .
  • Evet Playerlık cok önemli ben kendi serverımda şahit oldum sun bladerın yatırmadığı okcuyu +7 li blader öldüyor itemlerde cok önemli ama kullanmayı bilmedikce bir işe yaramaz die düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

quote:

zar zormu wizardın her attığı fear tutmasaydı görürdün zoru

Bak bakayım kaç kere combo + division koyuyor

@--Kemalist-- Görünmez olmadan wizard bladerı yatırıyor bu videoda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 4 Ekim 2009; 19:47:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Time_Bandit

Öncelikle paylaşımın için teşekkürler. Blader karakterleri pek kimse beğenmesede blader karakter gayet güzeldir. Videoyu çekende karakteri güzel kullanıyor. Yukarıda One-X in dediğine katılıyorum; bende blader karkaterler karşısında zorlandığım kadar diğer buildlerde zorlanmamışımdır.

BLADER E AŞIĞIM AMA ZOR YAW KASMASI ELLE KASILICAK Bİ ÇAR DİİL YANİ AMA YÜKSEL LV DA ALIRSAN KARŞINDA KİMSE DURMAZ FAKAT UNİQLERE GİTME BİLE

BİR KEREDE ŞU VİEDO VS LERİ YOUTUBEDAN BAŞKA Bİ LİNKLE VERİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 4 Ekim 2009; 19:50:53 >
  • konu yanlış yerde amma wizardın sahibi wizardı gercekten ağlatıyo :))))
  • Konuyu karıştırmak gibi olmasın ben de bu iki video'yu beğendim. Hybrid nuker pvp'leri. Aralarında Blader da var pvp yaptıklarının.

• iyiyiymiş
  • 1- Bladerin Glavier i yemesi normal
    2- Wizard çok debuff kullanıyor fear atıp işi bitirebilir. Bence charı kullanamamıs
    3- Sunlu warrior bladeye o kadar kolay yatmaz eline cleric bile takmadı healingi bile kapalıdır
  • aynı item şartlarında dagger bladeri keser, kesebilir değil keser. yeterki daggerı akıllı kullan. bakın yavaş yavaş video toparlıyorum, bitirdiğimde ne demek istediğimi anlayacaksınız.
    sklilleri 92 de olan +3 +4 setli +6 daggerlı 98 lvl dagger/cleric charım var.
    94 blade 98 100 lük warriorlara kafa tutarken benim karşımda çok kısa süre dayanabiliyor. ben pvpde atak buffu nadir kullanırım.
    93 lvl serverimizde bir blade var, elinde sun blade var armor protector karışık 5 parça sun 2 parça som giyiyor. skilleri tam, fire cold mastery açık, abartmıyorum 15 dk vs yaptık, 3 defa recovery division bastığımı biliyorum. potum bitmek üzereyken yeter artık pot bitip yatıcam diyip boşluğunu yakalayıp dagger desperate ile son vuruşu yaptım, kestiğim adam şaşırdı, ne itemde iyiyim nede skillerde. bahsettiğim kişi 100 ff warriorları kesiyor.

daggerı küçümsemeyin, dagger playere bakar ve çok amaçlı bir builddir. bir tek sinir bozucu bir bugu var bazen vurcağınız kişinin dibinde öylece kalıyor ne atak yapıyor nede birşey.

videodaki dagger tam bir acemi yerdeyken öldüremiyorsun dagger desperate kapat bari, hala açık dalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 4 Ekim 2009; 22:32:23 >

• Dagger - Dual Axe

Bu ikisini kullanırsan ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyNeRGeNIX

Dagger - Dual Axe

Bu ikisini kullanırsan ....

daggerla dual axe aynı gözükebilir ama, daggerı dememin sebebi zehirdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.