Şimdi Ara

100FF BLADER VİDEOSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @berkay528 Haklı olduğumu arkadaşların yorumlarıyla anladın sanırım

• haklı olsaydın bladerlar pvp king olarak adlandırılmazdı herkeze göre değişir ama gercek bu rogue kullanan kendi charını över ama sağlam bir bladerı yatıran kac tane video var
  • bence bladera yeri gösterebilecek tek build var oda rogue-cleric buıldi
    videoda gördünüz zaten adam 2xk damage çaktı 100 ff olursa eğer bu bence bladerin tek korkusu bu buılddir
    ancak çoğunlukla yine blade alır diye düşünüyorum
    PvP de Blader 4Ever
  • Blader king mi
    Warrior - Cleric de en az onun kadar king
  • GM deki charlar hariç kimsenin charı kral char olarak adlandırılamaz..server'da herkesi kesen ,hiç yatmayan char yoktur..illa ki biri onu kesecektir..
    Blader'lar sadece dayanıklı değil,yeni skillerindeki zehirler sayesinde tanklığın dışına çıkıyor ve önceden str charlarla yapılan pvp'lerinde pot war olarak adlandırılan savaşlar daha da aza iniyior..Eskiden bir blader ile glaiver sabaha kadar oynasalar birbirlerini yıkamazlardı..şimdi ise herşey değişti..
    Glaive hala yetersiz diyorum ne olurdu bi kaç zehir ya da soul spear serisne bir skill gelmiş olsa....

Eu charlar için de şunu diyorum; kullanmayı bilen herkes başarılı olabilir.Çünkü Chine karakterler gibi değildirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

haklı olsaydın bladerlar pvp king olarak adlandırılmazdı herkeze göre değişir ama gercek bu rogue kullanan kendi charını över ama sağlam bir bladerı yatıran kac tane video var

Ben blader pvpde kötüdür demiyorum zaten. Ama yatırabilecek charlar da vardır diyorum Neyse tatışmaya girmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

haklı olsaydın bladerlar pvp king olarak adlandırılmazdı herkeze göre değişir ama gercek bu rogue kullanan kendi charını över ama sağlam bir bladerı yatıran kac tane video var

Ben blader pvpde kötüdür demiyorum zaten. Ama yatırabilecek charlar da vardır diyorum Neyse tatışmaya girmeyelim

komik olan, atıyorum bow bladeri keser diyorsun ordan bir gazman çıkıyor "bladein eline +9 sun verdinmi bak noluyor hebele hübele" diyor gel ondan sonra yorum yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 6 Ekim 2009; 13:03:52 >

• Ben Bir Blader Olarak Şunu Söyleyebilirimki;

Şuan 100 Lvim ve 9 gaptayım 350k sp bulunmakta az kaldı farmı bitirmeme Yapılandırmam 100Fire 100Bicheon 80Lıght 20Cold Serverde Kesemediğim Sadece Bazı Bladerler ve Bazı Bowlar var Onların Çoğunuda İnş Farm Olunca Kesebileceğim.9 Gap Halimle serverin yarısından fazlasını kesebiliyorum Mesela;100Lv FF +5+6set Sun Sword +8 shield 100 chest legsli bir İntçiyi 3-0 yenebiliyorum.
    Mesela;100Lv FF +5 setli Sun Spearlı Bir İnt Spear charıda 3-0 yenebiliyorum.
    Bu Kişileri Söylememin sebebi Pro Olduğumdandır Çünkü Beni KEsebilecek adamlar normalde bunlardır ve bunlarda bni daha kesemedi.Tabi benim Setimde Fena Sayılmaz 43226hp Bulunmakta 100 Chest Legs +5 set Var.

Tek Bildiğim Şudur Blade En Baba Chardır
  • Videolara bakıpta build yakkında karar vermek zor...Çünkü herkes kazandığı videoları koyar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.