Şimdi Ara

100k-50k sralama aralıgındaki pc/makina/endüstri mühendisligine gidilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayvanların yok edilmesini istiyorum demek vicdansızlık gibi geldi bana ama. Neyse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CowardlyCobra kullanıcısına yanıt
    Vicdansızlik değil elinde sonunda olacak olan şeyi en az hasarla atlatmak.10 yıl sonra köpeklerin nüfusu 3e katlandıgında mecburen toplu şekilde katledilecekler.uyutma işini erkene almak hem hayvanlar için hem insanlar için en mantıklısı.bunun farklı bir çozümü olsaydı,emin olun tüm haklara saygı gösteren avrupa bunu uygulardı.ülke hindistana dönmüş halen köpekler zararsızdır diyenler var.

• somyx kullanıcısına yanıt
    Adam hayvanlar diyor hayvanlar.

• CowardlyCobra kullanıcısına yanıt
    Kanka hayvanları sevmiyorum ister inek ister yılan isterse kedi olsun. Ama uyutsunlar derken sokaktakileri kast ettiğimi anlayamıyorsan senide uyutsunlar oksijen israfısın

• Lâna Rhoades kullanıcısına yanıt
    Ulan bildiğin gram hayvan sevmiyorum ve hayvanların hepsinin uyutulmasını veya yok edilmesini istiyorum yazmışsın. Bir de veterinerlik gibi sadece köpeğe değil bir sürü hayvana bakan bir mesleğe yorum olarak. Kusura bakma brom yüce Türkçene yetmiyor beynim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.