< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
100k-50k sralama aralıgındaki pc/makina/endüstri mühendisligine gidilir mi
-
-
ben olsam gitmezdim
50k - 100k aralığındaki okulların kalitesi belli
ea dan girip düzgün bir ünide iibf okumak çok daha mantıklı bence
-
Bu tarz sorularda sıkıntı şu
Öğrenci girmeyip ne yapacak? Alternatif seçenek nedir?
Önce bunu belirleyelim.
-
mezuna kalıp 1 senesini hiç edecek hocam. 12yim bu sene böyle 70 80k bandında sıralama gelirse mezuna bırakırım muhtemelen ama kalitesini bildigim bazı üniversiteler aklımı çeliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben konu başlığındaki soruya cevap veremem. Konu hakkında yeterli bilgim/tecrübem yok.
Fakat şunu da eklemek isterim
2023 yılına girdik ve en azından ben önümüzdeki süreçte ne olur hiç bilmiyorum.
Yani 1 sene mezuna kalma seçeneğinden önce 2023 YKS nasıl olacak, sonuçlar nasıl olacak, üniler ne olacak... Bunlar belirsiz.
Şimdilik bunu pek düşünmemek gerek. Önce bir YKS sıralama belli olsun.
-
Hocam en çok da seneye sistemin tamamen değişebileceği korkutuyor. Düşünmeden durulmuyor bu sene olmazsa seneye diyemiyorum çok kritik bi seneye girdik
KOÜ ELOHAB gel FF lere hazır ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu bölümler birbirine çok benzer değil. Oraya girilir mi buradan mezun olunur mu hesabı yapılmadan önce bence bir hedef belirlenmeli. 50-100k dan gireceğin pc mühendisliğinin diplomasından bir hayır beklememeni tavsiye edebilirim sadece. Kararlar senin.
Mezuna kalınca düzgün bi çalışmayla sıralamadan bi sıfır atmak çok zor değil. 65 yaptın diyelim 6.5k ya çektin mühendisliklerin de ilerlemesin hesaba katarak tatmin edecek bi şey geliyor mu buna bak. Mesela itü kom, uzay, mat, uçak gibi bölümlerin gelme ihtimali varsa bence mezuna kalmaya değer. Ama gtü endüstri yerine ytü endüstri ya da marmara endüstri gelecekse bence çokta mezuna kalmaya değmez. Tabi şehir seçimi, kampüs gibi şeyler de önemli.
Edit: grü endüstri 33k olmuş. Baktım da +50k sıralamaya ya apartman üniversitesi geliyor ya da iç anadolu şehirleri geliyor. Bence 50-100 arası bi şey yaparsan mezuna kalmak daha iyi olur. He tabi babanın bilişim şirketi vardır 300 binden de okusan babanın şirketinde çalışacağın için işler değişir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 2 Ocak 2023; 18:4:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
memur çocuğuyum hocam şirketi yok varlığı yeter diyelim
Hocam nickiniz aklımı karıştırıyor
Hocam aslında soruyu mühendislik yazılır mı yapacaktım ama çok geniş kapsamlı olacaktı. Liseye başladığım günden beri en büyük hayalim makina mühendisi olmak. ama farklı seçenekleri değerlendirmek de lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lâna Rhoades -- 2 Ocak 2023; 18:9:45 >
Aman hocam iradeye sahip çıkalım
Hocam bence teknik bi üniye gitmeye çalışın. Yıldızın makine sıralaması çok yüksek değil eğitimi de iyidir 25 tane prof var. Mis gibi beşiktaştaki yıldız kampüsünde okursunuz. Yıldız 34 ile kapatmış kendinizi kassanız girersiniz mezuna da kalmamış olursunuz.
Hocam baktınız mı hiç bilmiyorum ama veteriner hekimlik uygun bir bölüm bence bu sıralama aralığına ama bu bölümü sevmesi çok önemli bence.Sevmeden yapmak çok zor olur.
hocam gram hayvan sevmiyorum hepsinin uyutulmasını veya bir şekilde yok edilmesini istiyorum nefret edeceğim bir işi de yapamam. sizi 2 3 aydır forumda görüyorum bence sizde veteriner hekimlikten daha iyi şeyler yapabilirsiniz.
Güncel durumum ve çalışma durumuma bakarak ayrıyetten hayvanları çok sevdiğimden en mantıklı yani “en olası” seçenek gözüküyor benim için vet hocam.Bu aralar çalışma anlamında kendimi aşıyorum 2-3 ay sonra her şey daha da belli olacak bakalım hayırlısı.
Veterinersin diye illa köpek bakmayacaksın vicdansız adam. Hayvancılığın geliştiği bir yerde ineklere, koyunlara iğne yaparak doktordan fazla bile kazanırsın.
Vicdansızlıkla ne alakası var hocam yarın bir gün anneni kardeşini ısırınca gelip ağlama buraya. Köpek inek koyun fark etmez hiçbirini sevmiyorum ama sevmiyorum diye gidip zarar vermiyorum. Sen veteriner ol da inek boku içinde yersin paranı
Sonucta bu isi birileri yapmali.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- bilkent yatay geçiş
- yineleme nedir
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- türkiye geneli denemelere nasıl girebilirim
- goodnotes fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X