Şimdi Ara

YGS-1 46k geldi YTÜ Bilgisayar Müh. Hayal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ygs kötü geçmedi bu sonuç aslında iyi benim için ama şu 2.5 aylık sürede LYS abanıp YTÜ Bilgisayar Mühendisliği olur mu? Fiziğim ve Geometrim iç açıcı sayılmaz ancak çalışırsam olur gibime geliyor. Sizce LYS de hangi dersten kaç yapmalıyım hedefime ulaşmak için? Okuldan 35-40 arası bir puan gelecek bu handikapım var. Yorumlarınızı esirgemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkreig -- 31 Mart 2014; 10:17:24 >

• up
  • Bence zor dost acı soyler. Yıldız dışı yerler olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği çok mu kötüdür?

• Bende ayni durumdaydim aklinda bulunsun kesinlikle dokuz eylule gelme :) en son tercihin ege olsun (9eylul bilgisayardayim)

• Ben de 36bindeyim ilk 25i hedefliyorum okul puanım kötü benim de ayni kaderi paylaşıyor gibiyiz :D Çalışırsan çekersin ama okul puanı yüzünden 3 soru fazla yapmamız gerek

• arkadaşlar daha fazla yorum bekliyoruz benimle aynı durumda olan arkadaşlar varmış. yorumlarınızı esirgemeyin. istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği hakkında da yorum bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkreig -- 31 Mart 2014; 11:34:40 >
  • Blitzkreig kullanıcısına yanıt
    kardeşim sıkma kafanı istediğin yere girersin millet oradan tıpa çekiyor sen 30 k sıralama yer için tereddüt ediyorsun her şekilde olacak gör bak @Blitzkreig
  • aykut hocam yıldız teknik üniversitesi bilgisayar mühendisliği 20 k falan galiba

• istanbul üniv gitem bence ayrıca bilgisayar müh ne abi müthiş fen yapmıssın zorla daha iyi müh var @Blitzkreig
  • hocam fenim iyi ama lys fizik ve kimya beni çok endişelendiriyor

• Yahu bu gençlerin bilgisayar mühendisi olma hayalleri çok acayip geliyor bana.Siz pcden oyun oynamaya mı benzetiyorsunuz bu işi hiç anlamıyorum.Mühendislik bile tam anlamıyla sayılmayacak bir bölüm.Hababam kod yazacaksın başka bir olayın yok.Naçizane görüşüm Makine-İnşaat-Elektrik-Elektronik ten asla vazgeçmeyin mühendis olacaksanız eğer.

Senin puanına gelince çalışırsan ytü bilgisayara giremesen bile ytü elektrik mühendisliğine girebilirsin, kesinlikle de buraya gir.İstanbul bilgisayar falan geç buraları avcılarda istanbulun en leş kampüslerinden biridir istanbul üni. mühendislik fakültesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Port Valdez -- 31 Mart 2014; 11:49:18 >
  • Blitzkreig kullanıcısına yanıt
    hocam yapma al ben bu fen neti ile endişelenmiyorum @Blitzkreig hahahahahhahaha takma sen yaparsın reis netlerin bayağı iyi ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut Çevik -- 31 Mart 2014; 11:49:41 >
  • Port Valdez P kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında doğru söylüyosunuz benim çocukluk hayalim. Kod yazma işine falan ilgiliyim para artık yazılımda, internette. Ama mühendisliklerden birine gireceğim elbet. İÜ mühendislik fakültesi gerçekten kötüymüş. Sağolun hocam çalışıcaz artık.
  • Hocam mat 37-38
    Geo FKB 23-25 Arası yaparsanız gelebilir diye hesapladım puanza dan

• Sağolun hocam ama puanza geçen yıldan hesapladığı için heralde sıralama oynar diye düşünüyorum.
  • kağıt üzerinde çok rahat olur sana kalmış
  • Olur tabi ya.46 dan 10 bine çeken var.Ya ben ne yapayım?Sıralamam baya düşük geldi ama hedefim İstanbul yada Kocaeli bilgisayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkreig

Arkadaşlar Ygs kötü geçmedi bu sonuç aslında iyi benim için ama şu 2.5 aylık sürede LYS abanıp YTÜ Bilgisayar Mühendisliği olur mu? Fiziğim ve Geometrim iç açıcı sayılmaz ancak çalışırsam olur gibime geliyor. Sizce LYS de hangi dersten kaç yapmalıyım hedefime ulaşmak için? Okuldan 35-40 arası bir puan gelecek bu handikapım var. Yorumlarınızı esirgemeyin.

naptın hocam oluyo mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.