Şimdi Ara

ODTU/İTÜ İnşaat mi Hacettepe bilgisayar mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer tercihlerinizi üniversiteye göre değil de bölüme göre yaparsanız mutlu olma ihtimaliniz yükselir. Önce hangi bölümü istediğinize karar verin. Geçen sene ben de çok ikileme düşmüştüm, iyi üniversitelerin farklı bölümleri sürekli aklımı çeliyordu fakat en başından beri bilgisayar mühendisliği istediğim için Hacettepe Bilgisayar Müh. yazdım. Mutluyum. Sıralamam 9.3k iken 20k dan alan bölüme gidiyorum diye düşünmedim yazdım.
    Bölümle alakalı sorunuz varsa sorabilirsiniz.
  • Hacettepe pc

• Hocam üni farkı önemli değilmiş?

• İnşaat sıkıntılı bir alan, hem çok sevmen gerekiyor hem de iş imkanı artık zor. Bilgisayar müh daha rahat ve daha çok iş imkanı var. Yurtdışına çıkmak istersen inşaatta rusya, afganistan, libya, ırak'a gidersin bilgisayarda avrupa, amerika gidersin. İnşaat alanına ilgin varsa inşaat tabii ama diğer türlü bence bilgisayar. Hacettepe bu sene 15k civarı kapatacak muhtemelen yükselen bir ivmeyle artıyor taban puanı.

• Hocam aslına bakarsanız bilgisayara ilgim daha fazla ama odtu de okuma isteğimde var Hacettepe olmasa bile onu altındaki bilgisayarları mi yazmalıyım sizce Ytu veya Marmara tarzı düşünceniz nedir iş imkanı yuksekmidir ilk 20k daki bilgisayarlarin

• .

• Hacettepe bilgisayar derim kesinlikle. İnşaat seçeceksen de İTÜ seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavukdoner_651 -- 17 Haziran 2019; 18:45:45 >
  • Eğer tercihlerinizi üniversiteye göre değil de bölüme göre yaparsanız mutlu olma ihtimaliniz yükselir. Önce hangi bölümü istediğinize karar verin. Geçen sene ben de çok ikileme düşmüştüm, iyi üniversitelerin farklı bölümleri sürekli aklımı çeliyordu fakat en başından beri bilgisayar mühendisliği istediğim için Hacettepe Bilgisayar Müh. yazdım. Mutluyum. Sıralamam 9.3k iken 20k dan alan bölüme gidiyorum diye düşünmedim yazdım.
    Bölümle alakalı sorunuz varsa sorabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşaat kesat, odtüde hele hiç okunmaz odtü öğrencisi olarak söylüyorum inşaatı için. İtü inşaat veya hacettepe bilgisayar arasında seçim yap. Okula göre seçim yapmanı önermem itü güzeldir ama bilgisayar müh>inşaat

• Kesinlikle Hacettepe bilgisayar inşaat okunmaz bu saatten sonra bilgisayar varken bitir kendini yeterince geliştir evrensel bir mesleğin var artık

• YTÜ Bilgisayar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sagolun hocam fikriniz için sonuçlar açıklanınca daha iyi olur duruma göre sorularımı sorarım

• Hocam türkçe ama yanılıyormuyum?

• .

• Şehir seç.Istanbulluysan direkt yaz Ituyu Ankaraya hic gelme.

• İkisinde de yurtdışında çok rahat iş bulursunuz.

İngilizce bilen iyi bir yazılımcı olursanız: Hollanda, Almanya, İngiltere, ABD, İskandinav Ülkeleri

İngilizce bilen iyi bir inşaat mühendisi olursanız: Azarbaycan, Kazakistan, Afrikanın ücra ülkerleri, orta doğu

İkisini de düşün tarafını seç

• Hocam 1 ay sonra hortlaticam konuyu sonuçlar aciklaninca sagolun fikirleriniz için üstteki ülkeler alttakiler tokatlar gibi :)

• Uncharitable U kullanıcısına yanıt
    Hocam mesaj attım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manifaturacı1121

Hocam 1 ay sonra hortlaticam konuyu sonuçlar aciklaninca sagolun fikirleriniz için üstteki ülkeler alttakiler tokatlar gibi :)
    Üstteki ülkelerde iyi kazanır, parayı harcar rahat yaşarsın

Alttaki ülkeler de iyi kazanır, kötü yaşar ama para harcayacak yer bulamazsın, iyi birikim olur.

CENG yaz hocam. İnşallah Hacettepe gelir, Hacettepe'de hakkını vererek okursan çok çok iyi paralar kazanılır.

• Bölüm seç üniversite değil hedefin bilgse hacettepe inşaatsa itü
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.