Şimdi Ara

ODTU/İTÜ İnşaat mi Hacettepe bilgisayar mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar seç hocam. İnşaat sektörü sıkıntı. Bilgisayar ise yükselişte olan bir bölüm. Odtü/itü de okumak cezbedici geliyor olabilir ama inşaat için gidilmez buralara. Bilgisayarın önü açık. Hacettepe pc bitirip çok sağlam yerlere gelebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepe PC yeni açıldı galiba ilk defa duyuyorum. Kişisel bilgisayarımızın okulunu yapmışlar.
  • Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği Türkiye 'nin en köklü bilgisayar mühendisliklerinden. Hacettepe PC' yi bilemiyorum tabi onu ben de ilk kez duyuyorum.
    Edit: Büyük bir yanlışlık olmuş üstteki adama cevap atacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavukdoner_651 -- 17 Haziran 2019; 22:0:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle istiyorum hocam aslında konusunca hacettepe netlestide puan yeterse tabi

• odtü / itü inşaat derim
  • Babası amcası müteahhit falansa ben de İTÜ inşaat derim

• Neden hocam aciklarmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tavukdoner_651

Babası amcası müteahhit falansa ben de İTÜ inşaat derim
    Hocam odtü itü gibi üniversitelerden mezun olmuş olacak neden müteahit amca arasın ki ?

Eklememişim ekleme yapayım , hangisine ilgin varsa onu oku , iki bölüme de eşit yaklaşma durumuna göre cevap verdim.
  • Hocam inşaat sektörü kötü durumda ve maalesef ki işler bu şekilde yürüyebiliyor.Eğer ilgisi varsa bilgisayar mühendisliğinin çok daha hayırlı olacağını düşünüyorum ben.
  • Hangi mesleği daha çok seviyorsan kesinlikle onu seç. Ancak şu aralar inşaat sektörü biraz sıkıntıda. İleride ne olur bilemem ama herhangi birine karşı özel ilgin yoksa bilgisayar yazmanı öneririm.
  • Tabi ki bilgisayar. Hatta Hacettepe olmuyorsa daha düşük ünileri bile yaz. Üniversitede 4-5 yıl okuyacaksın, mesleği ömür boyu yapacaksın.
  • Hocam sırf odtü veya itü diye inşaat mühendisliği seçmeyi düşünüyorsan onu aklından çıkar bir kere.
    Ama inşaat okuyabilirim ve ömrüm boyunca yapabilirim diyorsan bir şey diyemeceğim.
    Tavsiyem günümüz şartlarını, gelişen teknolojiyi, iş bulma ve yurt dışı imkanlarını göz önünde bulundurarak bilgisayar mühendisliği seçmen. Hacettepe Üniversitesi de oldukça kaliteli ve sana çok kapılar açacak bir okuldur. Ayriyeten ingilizce eğitimiyle ytü'den bir adım önce olduğunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tcx21 -- 17 Haziran 2019; 22:20:8 >
  • quote:

Hocam inşaat sektörü kötü durumda ve maalesef ki işler bu şekilde yürüyebiliyor.Eğer ilgisi varsa bilgisayar mühendisliğinin çok daha hayırlı olacağını düşünüyorum ben.
    Evet şu dönemde sektör çok kötü durumda , ben de bölüm değiştirmeyi düşünüyorum hatta, ama işte gelecekte durumların nasıl olacağı aşırı belirsiz ve sınava hazırlanmak aşırı korkutuyor , ama bu mesleğe ilgisim varsa odtü-itü mezunu olacağım için çok çok endişelenmezdım.
  • Maalesef hocam insanı okul değil kendisi kurtarıyor okul iyi bir etiket olsa da
  • quote:

Maalesef hocam insanı okul değil kendisi kurtarıyor okul iyi bir etiket olsa da
    Katılıyorum
  • Tesla_Reyiz kullanıcısına yanıt
    4.sınıf bi inşaat mühendisliği öğrenci olarak bizim kazandığımız seneler herkesın ölmüyecek meslek diye övdüğü bir bölümdü fakat şuanki bu iş imkanları,doların durumu,kriz sebebiyle seçilmez fakat ortam eski halinde olsa ölmüyecek meslek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manifaturacı1121

Hocam türkçe ama yanılıyormuyum?
    Hocam %30 İngilizce bölüm. Tabii dersleri İngilizce seçerek bu oranı arttırmak senin elinde. Bence YTÜ, Hacettepe'nin önünde İstanbul'da olması (hem okurken hem mezun olduktan sonra) hem de teknik üniversite olması seçilebilir kılıyor. Şu an hangi ildesin bilmiyorum ama Ankara'da değilsen benim tercihim tercihim YTÜ'den yana olurdu.
  • İstanbuldayim hocam arastiricagim cok sagolun

• odtü inşaatta okuyorum. varsa sorun yardımcı olayım
  • Hacettepe Bilgisayar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.