Şimdi Ara

100k say ile yazılabilecek bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hemşirelik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • endüstri bilgisayar müh.

• Lisans hemşirelik önlisans eczane teknikerliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemşirelik öneririm son sınıfa geçmiş biri olarak yardımcı olabilirim soruların olursa

• nkys6 N kullanıcısına yanıt
    maaşlar nasıl

özelde iyi maaşlar alanlar var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicbiseyapmiyorum -- 28 Temmuz 2024; 19:6:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maaş işini ilk etapta anlamak biraz zor olabildiğince anlatmaya çalışayım son zamlardan sonra ana ödeme( bu hemen hemen tüm memurlara aynı yatar)+teşvik ödemesi hastane yoğunluğuna göre değişir bu ama çok sapma yapmaz+ek ödeme son zamlardan sonra 52 55 k oldu diye biliyorum üstüne bi de fazla mesai yaparsan onun ücretini alırsın bu arada herkesten farklı rakam duyacağını düşünüyorum ortalama 50 55k diyelim çalıştığın birime ve fazla mesai saatine göre artış gösterebilir

hemşirenin tabii ki iyisi kötüsü var ama bunu hangi açıdan cevaplayabileceğimi pek anlayamadım

özelde kurumsallaşmış hastaneler dışında devlet kadar maaş alınabileceğini düşünmüyorum bu konuda benim de net bi bilgim yok ne yazik ki düşünmediğim için pek soruşturmadım pek de önerilmiyor zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkys6 -- 28 Temmuz 2024; 19:9:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.