Şimdi Ara

Say 6.8k ya yazılabilecek en mantıklı tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evime yakın olduğu için bezmialem daha cazip geliyodu ama bugün gidip baktığımda pek beklentilerimi karşılamadı. Marmara hakkında da pek bi bilgim yok ama evime çok çok uzak. bu sıralamaya nereyi yazmam en mantıklı karar olur çok kararsızım.

• dünyanin en ünlü kalp doktoru de bakey'in arabasi bozulmus, arabasini tamire götürmüs. tamirci arabasinin kaputunu açmis ve de bakey'e dönerek:

- size birsey soracagim neredeyse ben ve siz ayni isleri yapiyoruz. mesela ben simdi itina ile kaputu açacagim bir bakista problemin nerde oldugunu anlayacagim, kapakçiklari temizleyecegim, gerekirse kablolari, motor yagini degistirecegim, hatta çok gerekli ise motoru çikarip yerine yenisini takacagim... söylesenize nasil oluyorda siz milyon dolarlar kazaniyorsunuz ama ben metelige kursun atiyorum?

bunun üzerine de bakey tamircinin kulagina egilmis ve söyle demis:

- bunlarin hepsini motor çalisiyorken yapmayi denesene!!!

• İtü makina

• GunsNRoses46 kullanıcısına yanıt

Tıp dusunen adama makina mi onerilir?

• dünyanin en ünlü kalp doktoru de bakey'in arabasi bozulmus, arabasini tamire götürmüs. tamirci arabasinin kaputunu açmis ve de bakey'e dönerek:

- size birsey soracagim neredeyse ben ve siz ayni isleri yapiyoruz. mesela ben simdi itina ile kaputu açacagim bir bakista problemin nerde oldugunu anlayacagim, kapakçiklari temizleyecegim, gerekirse kablolari, motor yagini degistirecegim, hatta çok gerekli ise motoru çikarip yerine yenisini takacagim... söylesenize nasil oluyorda siz milyon dolarlar kazaniyorsunuz ama ben metelige kursun atiyorum?

bunun üzerine de bakey tamircinin kulagina egilmis ve söyle demis:

- bunlarin hepsini motor çalisiyorken yapmayi denesene!!!

• Trde yaşasa debakey malının ankaratıplı gibi öğrenciler arasında max sağlık ocağı doktoru olabilecek olması  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

tr'de olsa ulan ben sabah akşam ameliyata giriyorum, sanayi ustası benim 3 katım kazanıyor, tıp okumayın tarzı konuşurdu 

• Debakeyin turgut özalın doktoru olduğu anektodunu da geçeyim

• ugudibugudi U kullanıcısına yanıt
    Burslu pilotay yaz tıpa Ilgin yoksa 6.8 kya yazik etme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

pilotaj kadar mükemmel bir meslek yok gerçekten   

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    Aynen 4 yıl eğitimin ardından kebap gibi direk 100 150 k maaş +mükemmel statü + nerdeyse bütün ülkeleri gezme

çok havalı bir meslek gerçekten 4 yıl olması ve hiç bitmeyecek prestiji 10/10

• marmara ne kadar uzak hocam

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam

100 150kyi sen degil esin ailen çocuğun yiyor pilota da resmi tatiller kalır artık

• Usa de cerrahlar cok iyi paralar kazaniyor hocam

• ratsastaja kullanıcısına yanıt
    100 150 k başlangıç git hostesle evlen hem çocuklarinin genleri iyi olur onla beraber 200 250 k okuyarak zengin olmanın tek yolu pilotaj

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

bugün oraya da gittim kampüsü gerçekten muazzamdı hayran kaldım ama yolu 2 saat 15 dk falan muhtemelen yurda çıkmam gerekecek oraya gidersem.

hocam o sıralamaya gelen pilotaj yok maalesef hepsi ileri çekiyor zaten

bir iki yıl yurtta kalıp sonra eve fln çıkamaz mısın hocam arkadaşlarla gerçi istanbul pahalıdır

marmara yazardım ben

Anladim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.