Okurken hangisi daha zordur? Bana top üni de sağlam mühendislik okumak tıp okumaktan daha çok saç döker gibi geliyor. Forumda tıp bırakıp mühendisliğe geçen de tam tersi olan da var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 30 Haziran 2023; 20:58:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Top mühendislik vs. Tıp , hangisi daha zor?
-
-
Tıp ezberlemeli zorluk - öğrenecek çok bilgi var, nicelik olarak zor
Mühendislik öğrenmeli zorluk - nitelik olarak zor, konular zor
İkisini de dene, tarafını seç
-
top müh kazanmak zor, top tıp okuması zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence ikisinin de kendine has zorlukları var, senin aklından ne geçiyorsa hangisine yeteneğin varsa ne olursan ol yaparsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
top EE > makine > tıp > ceng > ybs/ctis/software eng > endüstri
-
Tutku varsa en zor müfredatı önüne getirseler ne yazar
Tıptan daha zor hiçbir şey yok şu dünyada henüz. Akrabam dahiliye sözlüsü çalışırken kafayı yediği için psikiyatriye gitti
Uplayalım.
Allahim artık üni(tıp) dersleri icin ağlayayım amin
top mühendislikteyim, cerrahpaşa tıptaki arkadaşlarım baya rahat bana göre
-
tıpta amelelik yükü fazla mühendislikte beyin yükü fazla
pek tavsiye etmem
eğer cerrahpaşa'da okumayacaksanız tıp zor. kaynak : abim. ctf'de tıp okuyacak zorlanacak diye bekleye bekleye 6 sene geçti kolay oluyo herhalde sınavları.
Cerrahpaşadaki arkadaşım 1 hafta kala çalışarak geçecek kadar alıyor sınavlardan ileride hekimliği nasıl olur bilemem fakat bu kadar kolay olmamalı
Top EE okuyacağım zorluğu ile nam salmış kafayı yemeyiz inş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE6B755DC -- 4 Temmuz 2023; 14:24:19 >
Mühendisliğin tatlı olaylarından biri sözlü muhabbetinin olmaması düşmanımın başına vermesin o derece sıkıntılı bir sistem geçme-kalma durumunun büyük olasılıkla şansa bağlı olduğu hocasına bağlı olarak girenlerde travma yaratan saçma bir uygulama
Ctf o kadar rahat ki hangisi zor sorusuna 3 tane ctf kolay cevabı gelmiş
İkisi de oldukça zor. 2023te her yer seri üretim gibi mezun bastığı için mühendislik de okusan tıp da okusan çok çalışmak zorundasın. Meslek sonrası olarak bakıldığında da tıpta hiçbir şey yapmayıp sadece literatürden geri kalmamak için azıcık araştırma yapsan bile mesleğini sürdürebilirsin keza mühendis olup kamuda çalışırsan da öyle fakat özel sektörde hayatta tutunamazsın. Kısacası ne okursan oku çok çalışmak zorundasın
işletme daha zor tıptan
(Ankaratıplının yalancısıyım)
top müh kazanmak zor, top tıp okuması zor
|
Tıptan daha zor hiçbir şey yok şu dünyada henüz. Akrabam dahiliye sözlüsü çalışırken kafayı yediği için psikiyatriye gitti
|
Tıptan daha zor bir şey hayal edemiyorum |
Konu siz olunca ironi mi degil mi belli degil hocam. Zira, genelde savundugunuz argumanlar genel hatlariyla irrasyonel oldugu icin bunu bile savunabilirsiniz diye dusunmustum. Siz bir dahakine "(!)" bu isareti kullanin lutfen. |
tıpta amelelik yükü fazla mühendislikte beyin yükü fazla
|
Benzer içerikler
- concerta sicile işler mi
- hocalara geldik dershane yorumları
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- tyt biyoloji kaç günde biter
- akademisyen olmak zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X