1000-5000 arası sınıf geçme olarak en basit tıp fakültesi hangisi? /devlet üniversitesi daha iyi olur. |
Bildirim
1000-5000 arası sınıf geçme olarak en basit tıp fakültesi hangisi? /devlet üniversitesi daha iyi olur. |
Knk sen ankaraya kayıt ettirdiğin öğrenci başına para falan mı alıyorsun?
|
10 K 20 K Arası tıp fakültelerini anlatan yazı yazar mısın doğuda tıp okunur mu falan muğla nasıl erzurum nasıl
|
Yoo
Eskiden ben yerleşeceğim zaman kimse bana bu bilgileri vermedi. Okuyana soruyorum öğrencinin çok umrunda falan olmuyordu. Kimse tüm gerçekleriyle bana anlatması. Şimdi bunu tersine çevirmek istiyorum. Hatta YouTube kanalı falan açırsam şaşırma |
Komiteleri çok zor olabilir ama geçmesi en kolay olan tıp ankara tıp
Nasıl yani diyeceksin Ankaranın komite sınavları çok zor. Ama komitelerinin toplam nota etkisi %28-25 tir Ama sınıfı geçmek diyince en kolay ankara tıpgeliyor yeni sistemle. Nasıl yani diyecekseniz muhtemelen de 1.) İlk olarak tüm okullar sene sonu 100üzerinden değerlenirken ankara tıp 110 üzerinden değerleniyor(ankara üninim tüm bölümlerinde geçerli) 2.) yılın sonunda tüm tuş sorularından oluşan gelişim sınavı da 110dan bağımsız 5 puan üzerinden değerlendirilen sınav 115 oldu(mesela geçen sene 1 puan vermişti bu sene üzerine çok düştü 4 puan aldım) ama tek dezavantajı 2. Sınıftaysanız 1 ile 2 den sorumlusunun keza 3. Sınıfta da 1-2-3 ama tuşa faydası var 3.) okulun tanıtım günlerinde okula gelip okulu tanıtıyorsunuz +2 puan (117 oldu tam) 4.) okulda yeni başlayan öğrenciler için rehber öğrenci oluyorsunuz +2puan(119 puan tam) 5.) okulun desteklediği sosyal projelere katılıyorsunuz +2 puan daha (121 puan tam) 6.) topluluk önünde sunum yapıyorsunuz +2puan (123 puan tam) 7.) akademik araştırma diye dersiniz var makale falan yazıyorsunus ulusal da yayımlanırsa+2 uluslararsı belli dergilerde yayımlanırsa her makale başına +3 puan( 125+ diye gidiyor) 8.) okuldaki sadece komite sınavın etksis 110ğzerinden %40etkisi falan var peki 110 nasıl oluşuyor komite+nyus+Nyks+mesleksel+iletişim+araştırma gibi faktörler oynuyor komite sınavın etkisi çok az mesela nyus da %30 gibi Yani sınavların zorluğu yukarıdaki faktörler baskılıyor ve sizin için tıp hayatınızın sadece sınavdan ibaret olmadığını birçok faktörün bunu düzenlediği anlatmaya çalışıyor *) hatta normalde okul dersleri 8de başlar 17de biter ama ankarada ya sabah ders vardır ya da öğleden sonra Diğer fakülteler günlük 9-10saat ders görürüken ankarada 2-3 saat ama diğer becerilerin gelişmesine sosyal açıdan hobi kazanmak fala baya öne çıkıyor |
Kolay olsun istiyorsan tıp yazma bence
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Temmuz 2020; 11:33:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Temmuz 2020; 11:31:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Temmuz 2020; 11:40:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Temmuz 2020; 11:55:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Temmuz 2020; 12:2:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|