Şimdi Ara

en basit tıp hangisi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
9
Favori
5.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Köklü fakülteler var. Atatürk üniversitesi, İnönü gibi çok iyi üniler var. Özellikle inönüyü tavsiye ederim. Çok iyi eğitim olduğunu biliyorum. Çevre iller buraya hitap ediyor keza atatürk de öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inönüde ilk sene rahattır slayt okuyarak rahat geçersiniz ,ben onu da yapmadım gerçi

Dönem 2 ve 3 sıkıntı ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hangileri kolay mkü nasıl bir yazı bekleriz senden
  • Cerrahpasa
    Eşek baglasan gecer diyorlar

Ankara ve hacettepeye sakın bulasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman genel anlamıyla basitliği kişiye göre değişir ama çapa ve cerrahpaşa bir nebze daha kolay.
  • peki 1k sıralamayla ktü veya ordu tıpa gitmek çok mu absürt olur. çünkü cidden basit okullar ve okulu bitirince aynı işi yapacaksın. üniversite isminin havası dışında pek bir faydası yok gibi. ne dersiniz?
  • Dmitritch kullanıcısına yanıt
    Yurtdışına çıkmak istemiyorsan fazla önemi yok gibi varsa top okullar tercih et

• Dmitritch kullanıcısına yanıt
    Tıpta okul adının önemi yok tabii ki istemiyorsan gitme dostum
    Ama cerrahpaşadan aldığın eğitimle ktü'den aldığın eğitim bir olamaz

Son olarak, öğrencilik hayatın bir daha gelmeyecek. Üniversiteyi sadece okula gidilecek yer olarak düşünürsen büyük hata edersin. Üniversitede hayat öğreneceksin.

• bıyıklı genç forvet kullanıcısına yanıt
    Ben ankaradayım hiç de zorluğu yok. Bu yıl yazın sanırım virüstn dolayı evden çıkamayacapım ama okul zamanında en az 6-7 şehiri gezdim türkmsic sayesinde genelde de günlük 1-2 saat okuudm sınavın son 2 haftasında da baya yoğunlaştım ına rağmen ortalama 89larda düştü.

Gerisini sen düşün

• Çapa ile cerrahpaşayı birbirine çok karıştırıyorsunuz

@Kara Komite hocam siz buna açıklık getirin çapaya kolay deniliyor gerçekten çok mu kolay

Hocam yapma gençliğini yaktırma gençlerin

Ankara tıp kazıklığıyla nam salmış bir fakülte. Benim kuzenim bu sene mezun oldu. Şöyle ki "kazık tıp fakültesi" diyince akla ilk ankara tıp gelir. Ardından hacettepe. Gaziyle ise gazi lisesi diye dalga geçerlermiş :) kolay diye

Kolay olduğu iddia edilen cerrahpaşa diye biliyorum. Çapa orta ayarda bence. Dersini düzenli çalışmayan kalıyor ama çalışanlar da geçiyor zorlama yok. Ben ilk geçtiğimde komitelerden 1.5-2.0 alıyordum bayağı zorlanmıştım. Sonra alışınca 3-3.5 almaya başladım ama her gün düzenli çalışan biriyim ben. Sözlülerin zor olduğu söyleniyor yazılılar orta ayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 3 Temmuz 2020; 13:47:56 >
    Değişti maalesef

Ben attık eski mesajlara zaten bu yeni bir şey 2-3 yıl önce çıktı. Ona da sorarsanız o da doğrulayacaktır. Onun zmaanında zordu. Puanlar 100üzerinden değerlendiriliyordu. Ek puanlar yoktu. Şimdi her şey var.

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum tamamen zaten düzenli çalışan bir öğrenci çok rahatlıkla her şeyi başarır.

Buradan bakabilirsiniz türkçe tipin o

en basit tıp hangisi??

Sistem degisti soylentileri dogruymus demek :) valla cok iyi öyleyse
    Bir nesil heba oldu cunku :)
    Artik tusta falan ankara tip tepelere gelir o zaman. Tabi intornlukleri kolaysa

Ege tıp Türkiye'nin en kolay tıbbıdır net, ayrıca dokuz eylülde PDÖ var kardeşim , ben şu an 6.sınıfım emin ol tıp fakültelerinin zorlukları konusunda daha tecrübeliyim. AÜTF o kadar da basit bir tıp fakültesi değil, AÜTF'nin intörnlüğü gerçekten hezimet. Bilmiyorum kaçıncı sınıfsın ama ilk 3 senedeysen kolay gelebilir. Ayrıca Ege Tıp neden en kolay fakülte çünkü adamların blok sistemi var komite yerine ve bu blok sınavları %90 çıkmış sorulardan oluşuyor. Ege Tıpta okuyan arkadaşım ilk 3 sene boyunca yemin ederim oturup ders çalışmadı sadece çıkmış ezberleyerek 4.sınıfa geçti gayet 75-80 gibi notlarla. 4.sınıfları ise Dahiliye hariç tüm stajların hocası rahat, dahiliyede de zeki hoca var onun haricinde rahat. 5.sınıfta kalmak imkansız zaten egede, intörnlükleri de rahat.

Ege Tıp Türkiyedeki en kolay tıptır.

intörnlük zor genelde 6 ay sonra istedikleri yerleri kazanıyorlar

ama şu an dekanlık yavaş yavaş intörnlüğe kolaylıklar getiriyor. Biz intörnlüğe geçene kadar iyi yaparlar
  • JustHF J kullanıcısına yanıt

öyle diyorsanız öyledir
  • Kolay olsun istiyorsan tıp yazma bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.