taşra bilgisayar mühendislikleri geliyor (karabük,tekirdağ) taşra ya da bi üstü eem geliyor ( uludağ ikinci öğretim belki ya da akdeniz) ortalama altı universitelerde malzeme mühendisliği (marmara) mezunları da çok kötü konuştu, uludağ eem ve akdeniz için özellikle. bir de ikinci öğretim bunlar. bunların hiçbirinin vasfı yok, kocaeli elektrik mühendisliği falan var onlar da çok düşük maaşlarla başlıyorlar. akdenizden 2 kişi ile konuştum, aldıkları maaş asgari ve biri de 3 gno ile bitirmiş, 6 bin alıyordu. o derece düşük maaşlar, aradık konuştuk linkedinden. taşrada ya da vasıfsız okullar yerine 2 senelik sağlam yerlerde elektrik, bilgisayar programcılığı okunur mu? teknisyenler, mühendislerden çok alıyor gebzede. meslek öğrenmek daha mantıklı değil mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 28 Temmuz 2022; 20:46:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
90 BİN SAYISAL 2 SENELİK YAZILIR MI
-
-
up tercih dönem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılmaz kardeşim yazılmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 senelik sağlam mı varmış
en azından meslek öğrenirim, hem birkaç universite çok yüksekten yazınca çok hafif burs veriyormuş özellerden de burda özel yok. medipol bilgisayar programcılığı nasıl acaba
up
hemşirelik yaz valla 12-13 güzel maaşın olur
-
Olum eli yuzu duzgun bolumler var orada arastir o kadar les degil ne karamsarsin
1000 dolar bile değil pü
90k gayet iyi sıralama mezuna oranla yenı iş acılmadıgı ıcın herkes 4-5 unı hayalı kuruyor aslında insanların mezun oldugu okullarda sıkıntı yok suankı ekonomık modelde sıkıntı var
-
Zonguldak ee var tanidigim gayet iyi maas aliyor yani odtu itu iste top olmadiktan sonra digerlerinde cok fark yok birde istanbul cevresinden cok cikmayacaksin
hocam valla bu banttaki hatta 70 bin üstü sayısal bölümlerdeki insalar çok düşük maaş alıyor. tek artısı, ofiste çalışman. 2 senelik oku, en azından kafa patlamadan mezun olup ara eleman olarak aynı parayı hatta daha çoğunu alırsın. üstelik iş kurma sansın da fazla, 2 senelik konusu cok aklıma yattı. kafam basmıyordu derslere zaten.
Marmara metaluruji var turkcesinden mezun oldu 15 aliyor gebzede calisiyor hatta
İyiler de var kotülerde ha buralardan gidiyorsan biraz gotun sikilcek gibi baska sansin yok bence
hocam valla 4 sene okumak boş gibi geliyor. değmiyor diyor insanlar onlarca insanla konuştum. bi çocuk 3.8 gno yapmıştı, torpille girmiş yani referans dedi o bile 11 bin maaş alıyordu. çok kötü maaşlar.
Kal bir daha o zaman
yıldız teknik gemi makineleri işletme mğh tutuyor mesala bu alanda kaç eleman var olm iş bulmama şansın yok ceng ve ee dısında bölümlere baksan çok güzel bölümler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E56FEBEAA -- 28 Temmuz 2022; 21:1:46 > -
gelmeyebilir yükseliyor o , bundan baska bolum yok. bunun yerine marmarada bilgisauar programcılığı yazacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Olum eli yuzu duzgun bolumler var orada arastir o kadar les degil ne karamsarsin
|
Benzer içerikler
- paragraf çözerken odaklanamıyorum
- yeşil pasaport sigorta girişi
- dusdata dershane fiyatları
- animonik kaçak izle
- ayt matematik için hangi tyt konular bilinmeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X