Yapma,etme,eyleme. |
100k sistem önerisi (6. sayfa)
-
-
İtopya diye mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok pahalı.
-
Ben 78 bine 4080li sistem kurdum hem de gereksiz sayılabilecek pahalı anakartla. Anakart farkından 10bin düşsen aynı paraya 4080li sistem kurman lazım 7900xt düşük kalmıyor mu?
-
-
Hocam Anakart ucuz kalmıs.bir Extreme,Hero falan giderdi :)
Gule gule kullanın.
-
-
Kaç kuruşa çıktı bu makina.
-
Tahminleri alayım....😁
Herşeyi pahalı olarak alıyorsun. Tahmin falan yapmıcam.
Neyse ,şakayı geçtim ama,ramlerde ,AMD nin ryzenler için istediği EXPO özelliği yok sanırım Öyleyse ,ramler pek olmamış gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 6 Nisan 2023; 22:9:41 > -
Expo yoktu alırken o yüzden bunları aldım mecburen ama şimdilik bir performans sıkıntısı yaşamadım.
90 bin var mı ?
-
6000mhz yi gördü mü ramler.
-
99000 diyorum Hocam :)
hocam tekbirsey soracagım Asus 360 AIO kac para verdiniz?
-
120.000 ₺ ye mal oldu hocam...
Vallahi hocam biosta mı bir yerde bir değer gördüm 4600 mü 4900 mü ne onu 6000 yapabiliyor muyum onu soracaktım aslında...
Hocam sıvı soğutucuya sadece 10.000 TL verdim.
Biosa gir. d.o.c.p vardır. Expo varsa da çalışmaz zaten . Onu 6000 yap. Bakalım yiyecek mi.
-
incehesap sistem kurulumundan memnun kaldın mı. Parçaların kutuları falan içindekileri arta kalan vidasıdır ekipmanıdır vs her şeyi eksiksiz yolladılar mı ?
-
Hocam dört dörtlüktü çok memnun kaldım en küçük vidaya kadar hepsi geldi Kargo kusursuzdu müşteri temsilcisi inanılmaz yardımcı oldu çok memnun kaldım yani...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X