Şimdi Ara

100mbps download & Tellcom #2 [VIDEO]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğerinin miladı geçti. Şuan yurtiçi yurtdışı iyice düzeldi. Yalnız benim laptop kaldıramıyor bu hızı :)
    Sizin için yeni video kaydettim. Video yapmaya devam edeceğim..

• o kadar zamanda biz 1 mp3 indiremiyoz 426 mb 2 dakkadan daha kısa bir sürede helal olsun tellcom a bir an önce telekomun başına bela olması dileğiyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZeratuL_

o kadar zamanda biz 1 mp3 indiremiyoz 426 mb 2 dakkadan daha kısa bir sürede helal olsun tellcom a bir an önce telekomun başına bela olması dileğiyle

Amiiiiiinnn

Ayrica torrent performansini da gosteren bir vidyo cekebilirsen cok aydinlatici olur, max. upload & download ayni anda gorebilmek icin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugurlu84

quote:

Orjinalden alıntı: _ZeratuL_

o kadar zamanda biz 1 mp3 indiremiyoz 426 mb 2 dakkadan daha kısa bir sürede helal olsun tellcom a bir an önce telekomun başına bela olması dileğiyle

Amiiiiiinnn

Ayrica torrent performansini da gosteren bir vidyo cekebilirsen cok aydinlatici olur, max. upload & download ayni anda gorebilmek icin.

Torrent hiç kullanmadım.. Bilgilendirirseniz çekerim sorıun değil
  • çok güzel bir video idm ile ilk defa tellcomun performansını gördüm... ölse ttnet bu hızın 10 da 1 ini veremez.....

bu arada başlık dikkatimi çekti filim ismi gibi olmuş.rambo2 gibi..
    100mbps download & Tellcom #2 [VIDEO]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 5 Mart 2008; 16:29:32 >
  • oh maşallah ne güzel gözüm kaldı haberin olsun
    keşke bende görebilsem bu hızı
  • İnşallah bizde bu hızları görebiliriz.

@dumani video için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ehh fena bir hız değil.

• çok yavaşmış canım
  • iste olması gereken almamız gereken hizmet bu ama nerde
  • Bende istiyorum desem bir faydası olur mu acep
  • vallahi çok iyi, of of ne zaman görübileceğiz bu hızı
  • yha gardaş bi daha koyma yha ne ilkini dayandık buna içim kan agladı dierini kaldıramam
    ttnet
  • bu telcom un çalışanları hızlı hareket etse de haftaya bizim burayada bu hizmet gelse iyi olurdu
  • Tam göremiyorum maksimum kaç hız görüyorsun
  • Hatırlıyorum da 256k'dan 1024'e geçtiğimde nasıl sevinmiştim Böyle bi hızım olsa bayılırım heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.