Şimdi Ara

100mbps internet var ama 20mbps'ını kullanabiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Önceden 24mbps internetim vardı ve wifi ile laptopumdan 20'ye kadar hız alabiliyordum. Şimdi internet hızımı 100mbps yaptım lakin wifi ile aldığım hız hâlâ aynı. İnternet hızı diğer cihazlardan -telefon gibi- 100'ü rahat şekilde buluyor. Forumda daha önce açılan başlıklardaki tavsiyelerin hepsini denedim fakat hala aynı.

• laptopunuzun desteklediği maximum hızı öğrenin,sorun laptopunuzun wifi alıcısı gibi gözüküyor,birde diğer cihazlarla laptopunuzun bağlandığı mesafe aynı mı,aynı ise sorun yukarıda dediğim gibi......

iki yol var,

1-en garanti yöntem cat 6 ile modemden kablolu ethernet bağlantısı yapmak.

2-fazla lükse kaçmadan bir wi-fi adaptör alıp laptopa bağlamak.

saygılar..........................

• laptopunuzun desteklediği maximum hızı öğrenin,sorun laptopunuzun wifi alıcısı gibi gözüküyor,birde diğer cihazlarla laptopunuzun bağlandığı mesafe aynı mı,aynı ise sorun yukarıda dediğim gibi......

iki yol var,

1-en garanti yöntem cat 6 ile modemden kablolu ethernet bağlantısı yapmak.

2-fazla lükse kaçmadan bir wi-fi adaptör alıp laptopa bağlamak.

saygılar..........................

• multisongohan M kullanıcısına yanıt

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Ethernet ile bağlanmayı denedim onda da tanımlanıyor diyor ve tanımlamıyor. Muhtemelen dediğiniz gibi wifi adaptörü lazım; iyi günler dilerim cevabınız için de teşekkürler.

• bigOninetwomlboa B kullanıcısına yanıt

etherneti tanımıyorsa umarım anakart arızası yoktur,umarım wifi adaptör sorunu çözer.ben teşekkür ederim.

saygılar............................

• bigOninetwomlboa B kullanıcısına yanıt

elle ip atadınmı hiç? elle ip ayarla...

• Merhaba, şimdi atadım ve sonuç aynı. Bu wifi durumundaki hız bazen 30 ve 50'li sayıları görüyor ama sanırım bu bir şey ifade etmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.