İyi günler. Önceden 24mbps internetim vardı ve wifi ile laptopumdan 20'ye kadar hız alabiliyordum. Şimdi internet hızımı 100mbps yaptım lakin wifi ile aldığım hız hâlâ aynı. İnternet hızı diğer cihazlardan -telefon gibi- 100'ü rahat şekilde buluyor. Forumda daha önce açılan başlıklardaki tavsiyelerin hepsini denedim fakat hala aynı. |
100mbps internet var ama 20mbps'ını kullanabiliyorum
-
-
laptopunuzun desteklediği maximum hızı öğrenin,sorun laptopunuzun wifi alıcısı gibi gözüküyor,birde diğer cihazlarla laptopunuzun bağlandığı mesafe aynı mı,aynı ise sorun yukarıda dediğim gibi......
iki yol var,
1-en garanti yöntem cat 6 ile modemden kablolu ethernet bağlantısı yapmak.
2-fazla lükse kaçmadan bir wi-fi adaptör alıp laptopa bağlamak.
saygılar..........................
-
laptopunuzun desteklediği maximum hızı öğrenin,sorun laptopunuzun wifi alıcısı gibi gözüküyor,birde diğer cihazlarla laptopunuzun bağlandığı mesafe aynı mı,aynı ise sorun yukarıda dediğim gibi......
iki yol var,
1-en garanti yöntem cat 6 ile modemden kablolu ethernet bağlantısı yapmak.
2-fazla lükse kaçmadan bir wi-fi adaptör alıp laptopa bağlamak.
saygılar..........................
-
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Ethernet ile bağlanmayı denedim onda da tanımlanıyor diyor ve tanımlamıyor. Muhtemelen dediğiniz gibi wifi adaptörü lazım; iyi günler dilerim cevabınız için de teşekkürler.
-
etherneti tanımıyorsa umarım anakart arızası yoktur,umarım wifi adaptör sorunu çözer.ben teşekkür ederim.
saygılar............................
-
elle ip atadınmı hiç? elle ip ayarla...
-
Merhaba, şimdi atadım ve sonuç aynı. Bu wifi durumundaki hız bazen 30 ve 50'li sayıları görüyor ama sanırım bu bir şey ifade etmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X