kafamda g300 var ama başka önerisi olan varmı internette araştırınca her kafadan ses çıkıyor kimisi çok iyi kimisi çok küçük çok kötü diyor ne almalıyım sizce ? teşekkürler
Logitech g300/s gayet güzel ürün. Kullandım yandaki tuşlara elim hiç gitmedi. Yaklaşık 4 saat elimde tuttum sadece serçe parmağım boşta kaldı o biraz rahatsız etti.
Kuzenim düşük dpi ile kullandığı için elime ilk aldığımda zorlandım dpida. Ben orta dpi oynuyorum. Baya zorlandım dpida ama alışınca CS:GO da ilk oynayasıma göre harikalar yarattım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
birmilyoncuya gidip 5 tl bir fare alup geri kalan paranı sakla bi kenarda lazım olur
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
Logitech g300/s gayet güzel ürün. Kullandım yandaki tuşlara elim hiç gitmedi. Yaklaşık 4 saat elimde tuttum sadece serçe parmağım boşta kaldı o biraz rahatsız etti.
Kuzenim düşük dpi ile kullandığı için elime ilk aldığımda zorlandım dpida. Ben orta dpi oynuyorum. Baya zorlandım dpida ama alışınca CS:GO da ilk oynayasıma göre harikalar yarattım
hocam palm-grip olanlar için g300s kullanılır mı ? biraz ufak tombul geldi bana deneme şansımda olmadı mesela bir a4tech x7 veya bloody a9 gibi rahatlığı var mı ?
yuppie06
kullanıcısına yanıt
palmgrip için küçük mouse claw yada fingertrip kullanbilirsin. Palm için g100 al bence yada steelseries kinzu filan.
zaten 5 tlik maousumv ar ve bıktım en küçük şeyde bozuluyolar