Bildirim
100ytl ye kadar kulaklık tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende 200 tlye kadar kulaklik ariyorum.Hard rock,metal ve rap disinda neredeyse tum muzikleri dinlerim.Bu muzik turlerindende bazilarini dinlerim,o yuzden bana tum muzik turlerinde kullanabilecegim guzel bir kulaklik soylerseniz cok tessekur ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitemre -- 27 Mayıs 2009; 19:52:09 > -
quote:
Orjinalden alıntı: yigitemre
Bende 200 tlye kadar kulaklik ariyorum.Hard rock,metal ve rap disinda neredeyse tum muzikleri dinlerim.Bu muzik turlerindende bazilarini dinlerim,o yuzden bana tum muzik turlerinde kullanabilecegim guzel bir kulaklik soylerseniz cok tessekur ederim.
akg k324p öerebilirim sana. -
Ilgilendigin icin tessekur ederim.Baska arkadaslarda kendi goruslerini yazarlarsa sevinirim. -
200 tl bir kulaklık için çok değilmi arkadaşlar.. ben 15 tl sony kulaklık kullanıyorum ve 3-4 ayda bir tekrar alıyorum. bu kadar pahalı olanlar size ne kadar süre dayanıyor?
not: geceleri kulağımda unutuyorum çoğu zaman, bu yüzden çok yıpranıyor. -
Ben bu arada mesajima headset istedigimi yazmamisim,kulakici olmayacak yani.Arkadasin onerisinede ders calistigimdan bakamamistim. =) -
quote:
Orjinalden alıntı: es@T
200 tl bir kulaklık için çok değilmi arkadaşlar.. ben 15 tl sony kulaklık kullanıyorum ve 3-4 ayda bir tekrar alıyorum. bu kadar pahalı olanlar size ne kadar süre dayanıyor?
not: geceleri kulağımda unutuyorum çoğu zaman, bu yüzden çok yıpranıyor.
Dinleyipte farkı anlayınca anlayınca 3-4 ayda bir verdiğin 15 liraya yazık olacağını anlayacaksın . Ben cx300 ü 80 liraya aldım bir buçuk yıldır maaşallah gidiyor o birazda kullanıma bağlı -
quote:
Orjinalden alıntı: yigitemre
Ben bu arada mesajima headset istedigimi yazmamisim,kulakici olmayacak yani.Arkadasin onerisinede ders calistigimdan bakamamistim. =)
px100 (izolasyon için px200) yada portapro ya bakabilirsin yada sennheiserin hd serisi -
akg 324p kesinlikle -
Akg 324P mi?
Kafaüstü ortalama bir model alınabilir o fiyata pcde rahat rahat kulağınızın içinde birşey olmadan kullanırsınız.
Ne yazıkki Türkiyede seçenekler biraz kısıtlı olan seçeneklerde hakketiklerinden pahallı, philips shp805 yeni adıyla shp8500 olacaktı bulabiliyorsanız bundan alın. 50-60YTL civarı olacak.
Senn HD 555 ses kalitesi olarak çokda iyi şeyler vaadetmesede (bu arada netten güncel fiyatına bakıyorum ve yazdıklarımı durduruyorum bu kulaklık hakkında 300ytl'nin hakkını vermez)
Bazı yerlerde Philips SHP8500 var alın memnun olun sonra teşekkür edersiniz. -
O fiyata Sony'nin veya Philips'ib kablosuz kulaklarını da alabilirsiniz. Mediamarkt varsa yakınınızda iki kulaklık da bulunuyor, deneyip alabilirsiniz.
Laptopınız varsa pek tavsiye etmem fakat masaüstünüz varsa çok güzel bir rahatlık sağlayabilir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklık tamiri
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- kulaklığın sesi azaldı
- jbl kulaklık bataryası
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- sennheiser orpheus
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi kablolu kulaklık
- en iyi bluetooth kulaklık
- airpods orjinallik sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X