Şimdi Ara

T30-N10 veya 150 YTL civarına bi Mp3 player Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba .. uzun süredir forumunuzun mp3 player bölümünü okuyorum. iriver'ın özellikle ses çıkışı konusunda gerçekten bir düşünce birliği var.. Ben şimdi bu T30 ve N10 arasında kaldım . hafıza 256-512 benim için çok önemli deil. radyoylada pek işim yok. ama bu ikisi arasında ses farkı veya diğer farklılıklar nelerdir..
    Ayrıca iriver'a çok da bağımlı olmak zorunda değilim. Bu creative veya sony veya samsung da olabilir. benim istediğim temiz, efektleri iyi veren bir ses .. iriver'ı asıl tercih nedenimde WOW veya Xtreme-3d özelliğinin bulunması. Bu yönde bana yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 4 Nisan 2006; 22:41:20 >

• Ben T30 ve creative zen nano kullanmış adamım
    şahsen t30'un sesi bariz daha şiddetli o wow ve srs efektleri kulakda bir bass hissi veriyor ve süper oluyor anlıycan creative saman gibi ses veriyor şuan creative kullanıyorum ama en kısa zamanda değiştiricem birkaç arkadaşdada sony mp3 çalar gördüm ama o civardaki fiyata sony zor bulursun zaten sony'ler iriverden kalitesiz ses veriyor

Bu SRS ve WOW' sesde çok fark yaratıyor
  • slm dostum bnde creative zen nano war 512mb sesi gayet güzel weriyo bn satmayı düşünüyorum cihaz temiz eğer istersen bn 170'E aldım 145ytl ciwarı düşünüyorum eğer düşünürsen hberleşiriz
  • teşekkür ederim arkadaşım ama düşünmüyorum şu anda kesin olarak. benim asıl takıldığım konu T30 ne N10 arasındaki ses farkı ?
  • özür dilerim ben N10 u U 10 gormusum. neyse bu da kalsın, vesile olmus olur. ben de diyorum allah allah ne alaka t30 ve U 10 diye

t30:
    Frekans aralıgı
    20Hz ~ 20KHz
    kulaklık cıkış:
    (L)18mW + (R)18mW (16 Ohm) max. Volume

sinyal gürültü aranı
    90dB (MP3);A Weighted

u10:
    Frekans aralıgı
    20Hz ~ 20kHz

kulaklık cıkış:
    15mW(R) + 15mW(L)(16 Ohm) Max. Volume

sinyal gürültü aranı
    90dB : A weighted

ikiside 3D audio (includes SRS WOW™) destekli ama t30 un U10 dan ses cıkışı gucu daha fazla ama ayni kategorinin cihazları degil bunlar. U10 video oynatıp, macromedia destekliyor. t30 a gore dev bir ekranı var. vs vs vs...

ayrıca U10 u 150 ytl ye bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 5 Nisan 2006; 20:14:26 >
  • n10 un ses özellikleri de t30 la ayni gözüküyor. ama t30 un komutlara tepkisi daha hızlı. n10 biraz fashion serisi gibi

pileri farklı tabii t30 AAA pil ile 20 saate ulaşırken n10 polymer ile 10-12 saat arası deniyor.
    ekranı buyuk n10 un tabiiki..
  • Aradığım cevabı aldım sanırım :) teşekkürler ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.