Şimdi Ara

101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CharName=qwardoXSp

BUİLD=Nuker-Lingihit-Heuksal-Fire

LVL=101 Level

SKİLL=Fire-Lingihigt-Heuksal 101 Level Mastery

FİYAT=Hiçbir Fikrim Yok Tekliflere Açığım

İTEM BİLGİSİ=Full Legend İtemlidir-2 Dress Vardır-15 Günlük Pet Vardır-Kasada Sun İtemler Mevcuttur.

SATIŞ SEBEBİ=Evlendiğim İçin Artık Bırakıyorum Gerçek Hayatla Karşılaşıyorsunuz.

İLETİŞİM= pazarlamaguven@gmail.com

Dediğim Gibi Ayrıntılar Aşağıdaki Resimdedir Gelen Tüm Teklifleri Değerlendirip En Çok Fiyat Verene Satıcağım.

DİPNOT= DOSTA GİDER

101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS) 101 LVL NUKER FULL LEGEND-2 RESS-PET (THEMİS)

• Lingihit. Lingihigt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Lingihit. Lingihigt.

usta ne demek istedin :D
  • Adam "lightning" hariç her şey yazmış.
  • quote:

Adam "lightning" hariç her şey yazmış.

hızlı yazarken farketmemiştir. bende hızlı okuyunca farketmemiştim. şimdi farkettim :DD
  • Kendimi durduramadı bir an güncel teklifler geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 dan beri oynamıyorum oyunu bıraktığımda 110 leveldım sen nası hala 101 sin yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    76 lv+10 SoS BLade
    17 yıl önce açıldı
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    110 cap 2010'un ilk aylarında geldi. Videoyu da atıyorum, upload tarihine bakabilirsin. En erken 110 olanlar, 2010'un son çeyreğinde oldular.

• quote:

110 cap 2010'un ilk aylarında geldi. Videoyu da atıyorum, upload tarihine bakabilirsin. En erken 110 olanlar, 2010'un son çeyreğinde oldular.

tamam 2010 da bırakmışım demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapid Step -- 17 Şubat 2016; 15:26:55 >

• Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle, 2010'un sonlarındaki meslek sistemi ve unutulmuş dünya update'inden dolayı bırakan tayfadansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellll++++++++++++++++++
  • Char Satışına Yardım Ediceklere Komisyon Verilecektir Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.