Şimdi Ara

72 lvl warrior two handed sword karakterim var cursed heart

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sp farm yapmadim simdi yapmaya karar verdim 72 den 63 lvl düsürcem mastery lvli ve bu arada lvl up yaptigim attackeleride bayagi heart lazim olcak galiba sizce kac tane toplamaliyim? vede mastery lvl haricinde up yaptigim attackkelerde indirince sp farmdan sonra tekrar up yapinca charda bi bozukluk vuruslarda bir sorun falan oluyomu? ve kac sp toplasam yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 10 Nisan 2009; 15:43:28 >

• her skill için sanırım 10 tane gerekiyodu hesapla ordan 72den 63e kadar kaç skill kaçar lwl diye düşündüğünde kolayca bulursun =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: uqurrrrr

quote:

Orjinalden alıntı: lGaryl

her skill için sanırım 10 tane gerekiyodu hesapla ordan 72den 63e kadar kaç skill kaçar lwl diye düşündüğünde kolayca bulursun =)

Egemen +1 -- ~~ 72 lwlden 63'e indirmek için 90 qurst heart ve belirli miktar gold lazım .
    Bu arada 63ten 72 ' ye kadar skilleri upladıysan once onları down yapman lazım

72 den 63 e inmek icin 90 heart lazim tamam orasi peki skillerimi attackleri indirmek icin kac lazim onu nasil hesaplicam simdi uplamistim cünkü ben en iyisi 250 toplayim sonr abakalim nolcak dedigim gibi skilleri attackleri falan down yaptiktan spfarmdan sonra tekrar herseyi up yapinca hersey eskisi gibi oluyomu? biras sacma olabilir ama öyle geldi aklima birden

• 250 Curst Heart toplayın..

Vuruş skillerinin yanında buff skillerini indirmeyecek misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Donald_Duck

250 Curst Heart toplayın..

Vuruş skillerinin yanında buff skillerini indirmeyecek misiniz?

evet bufflarda inecekte zaten hepsi tam up degil ama cogu skillleri upladim ben 250 toplayimda isallah yeter
  • SİLK ALINAN CURSE HEARTLERDE VAR BIRAZ ONLARDANDA AL
  • su heartleri daha cok ve seri toplamak icin biraz low moblara gitsem olurmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

su heartleri daha cok ve seri toplamak icin biraz low moblara gitsem olurmu ?

Evet düşük lvllarda kas çok düşsün.
  • quote:

su heartleri daha cok ve seri toplamak icin biraz low moblara gitsem olurmu ?

Serverda arkadaş grubun varsa item paylaşımlı party yapın.. Daha seri ve çabuk toplarsın..
  • TESEKKÜRLER vede son sorum cleric mastery lvlimde 63 te suan warriorda 63 yapcam bir sorun olmaz degilmi cleric 63 tam yerinde
  • quote:

TESEKKÜRLER vede son sorum cleric mastery lvlimde 63 te suan warriorda 63 yapcam bir sorun olmaz degilmi cleric 63 tam yerinde

Hayır, olmaz.. Zaten doğrusu budur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.