Şimdi Ara

Two handed sword mu? Dagger mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikiside 40 lvl olsa pvpde kim yener veya hangisi daha güclü soru degisti

bide axe var o nasil daggere göre axe vs dagger?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 27 Eylül 2007; 11:48:42 >

• crossbow çok uzaktan vurabiliyo warrior gelene kadar şansı var..ama 10 metre kala warriorun ışınlanma gibi bi skilli var...dediğim gibi cross bow gelene kadar indirdi indirdi yoksa iner bence
  • soru mu bu şimdi

şakkaaaa.tabii ki two handed.dagger sıkıcı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: aetasli95

soru mu bu şimdi

asıl two handed sıkıcı yau daggerın (hareketleri havalı) hızlı koşma görünmezlik yüksek crit ve seri skilleri var dagger alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 27 Eylül 2007; 13:33:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FoRDeaTH

quote:

Orjinalden alıntı: aetasli95

soru mu bu şimdi

asıl two handed sıkıcı yau daggerın (hareketleri havalı) hızlı koşma görünmezlik yüksek crit ve seri skilleri var dagger alır

Katılıyorum.Ayrıca mask işi var.Örneğin silk alamıyosun ve deve kuşuna ihtiyacın var.Git semekanddaki peritonlardan bi mask yap al sana deve kuşu:D

• simdi two handed sword 32 lvl charim var dagger ile pvp yaptim benden bir lvl yüksek beni deldi gecti simdi hangisi daha güclü
  • pardon ama full str miydin int miydin???ayrıca two handed yere düşürünce 100de yüz galibiyet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya buna bi aciklik getirmek alzim simdi axe mi dagger mi two mu daha güclü
  • ben kullandığımdan biliorum.full str dagger kikloplara veya fiziksel vuranlara çabucak yatıo.ama two hand gelio oyy anam bi koyuyo o ne öle.süper bişi.aslında tanıdğım bi arkadaşın arkadaşı şöyle demişti baltaları görünce:ya al işte baltaları git dağıt hepsini!!

e haliyle benim arkadaş eski knightçı.en basit armoru görünce ağzı açık kaldı
  • her kafadan bi ses cikiyo neyse ilerde görürüz pvplerde
  • ben görüyorum, uyguluyorum, Rogue canını ve defini düşürmedikçe kimseye yüksek bir vuruş yapamaz. Kaldıki onu bile yapsa warriorun def skilleri açık olduğu sürece kimse bişey yapamıyor (+9sunlular dahil) warrior yanına gelip rogueyi biçer deyim ben sana
  • dagger gorumez olup o warrıora bi crit koyarak dalmaya başlasa warrıor hic bişi yapamaz. zaten two handedlar cok agır vuruyor.rogue dagger hem hızlı vuruo hemde crit koyuyo. hem rogue un canı bitse bi hizlanıp tüyer
  • Su görünmezlik skilli haksizlik gibi geldi bizde neden yok sacma
  • dagger
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroCan

dagger gorumez olup o warrıora bi crit koyarak dalmaya başlasa warrıor hic bişi yapamaz. zaten two handedlar cok agır vuruyor.rogue dagger hem hızlı vuruo hemde crit koyuyo. hem rogue un canı bitse bi hizlanıp tüyer

gel kes ozaman beni rogueyle nolursun ^^ crit vur bana 25k kadar 1 kerette al beni
  • 2 hand yavaş vuruyo ama kodummu oturtuyo tarzı bi silah
  • peki arkadaslar rogue acmayi düsünüyorum siz olsaniz xbowmu daggermi acarsiniz?
  • of course dagger 30k-40k cakiyimda sekil olsun diyosan dagger yada crossbow...
  • glaiveden sonra dagger 4everrrrr

• akıllı bir rogue yatmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.