Şimdi Ara

1020 ekran kırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

tekrardan merhaba arkadaşlar, bütün mesajlara ayrı ayrı cevap veremeyeceğim, kusura bakmayın,
    520 deki sorun siyah ekranda nokta nokta pikseller görünüyordu,
    Nokia care de garanti kapsamında 3 gün içinde onarım gördü,
    1020 ekranı ize tamamen tuz buz olmuş durumda, anladığım kadarıyla ekran ve dokunmatik birleşik,
    bir sorum daha var, teknik servis ücretlerinde taksit yapılıyor mu, bizzat yaptıran veya sorup öğrenen var mı?

hala bakmadınmı gidip sorsana bu kadar bekletilirmi o telefon
  • blackdiamond16 kullanıcısına yanıt
    bir başka konuda lumia değildi S3 konusu olabilir, tam hatırlamıyorum servisin taksit yaptıklarını söylemişlerdi. sormanız lazım.
    ama ondan öncesinde ben taksit yapılmıyor diye biliyordum. şaşırmıştım taksit yaptıklarını duyunca.
  • amoled ekrandan soğuyorum bu yüzden. benim note 2 ekranını kırmıştım 560 tl ödedim acı acı geçen sene
  • alperen abi, nakit sıkıntım var bu ara en az 15-20 gün bekleyecek telefon,

egemen hocam bugün servisi aradım taksit yokmuş, Nokia care - tele city serviste 1020 için yedek parçalar mevcut olup 450 lira fiyat verdiler,

tamirden sonra telefonu elime bile almayacam cepte çalsın çalsın dursun anasını satayım bi tane bluetooth kulaklık edieyim en kısa zamanda
    arkadaş tamire versen ayrı dert, o şekilde bi köşeye atsan ayrı dert,
    taksit olmaması kötü. ama sanırım kredi kartı ile ödeme vardır. değil mi?
    450 lira olsa çekersin bankayı arayıp taksitlendirirsin. 9 taksit hiç yoktan iyidir.
    ben sana dedim benim gibi cep kılıf al kullanmayınca onda sağlam duracak
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    taksitli nakit avans çekicem hocam
  • geçmiş olsun hocam
  • teşekkürler
  • geçmiş olsun,
    Daha öncede mesaj yazmıştım fakat silinmiş neyse o konuya girmeyeyim bugün tahtakale'ye gitmiştim senin için birkaç yere 1020 ekranını sordum bir yerde buldum komple ekran eleman bire bir orjinal diyor fiyatta 120 dolarmış değiştiren yer varmı buralarda dedim 30-40 TL'ye değiştirirler dedi,bilgin olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

geçmiş olsun,
    Daha öncede mesaj yazmıştım fakat silinmiş neyse o konuya girmeyeyim bugün tahtakale'ye gitmiştim senin için birkaç yere 1020 ekranını sordum bir yerde buldum komple ekran eleman bire bir orjinal diyor fiyatta 120 dolarmış değiştiren yer varmı buralarda dedim 30-40 TL'ye değiştirirler dedi,bilgin olsun..

hocam 120 dolara orjinal sanmam, belki 1.sınıf yan sanayi olabilir, ebayde bile 150 dolardan aşağı bulamadım, şöyle bir hesap yaptımda,
    dolar 2.22 tl, 120 dolar=266 tl + 50 lira işçilik desek, eder 316 lira, servis 450 lira istedi, 134 lira kar edelim derken garantiden olucaz,
    yarın öbür gün bi arıza daha yarapsa birkaç yüz lira da oradan kitlerler, arada kaldım valla, ama ben tercihimi servise vermekten yana yapıcam, yarın götürmeyi düşünüyorum, belki pazartesiye teslim alırım,

ilgilenip emek verdiğin için çok teşekkür ederim, aklıma gelmişken yazayım, sipariş verdiğin kılıfın kapaklı olanını almıştım, kalitesi bir numara diyeblilirim, ama şanssızlık işte telefonu düşürdüğümde silikon kılıf takılıydı, gittigidiyorda eskontes nickli satıcıdan 39.90a satın almıştım, birde ebayden aynısını açık artırmada 3.75 dolara yakaladım

aynen abicim git o para bişey değil serviste yaptır garantiden çıkmasın
    Valla orjinalliği konusunda birşey diyemem eleman bire bir orjinal diyor ama bu işlerden anlamayan birisi için 1.sınıf yan sanayi ile orjinalini ayırmak zor gerçekten 130-140 TL için riske girmemek bencede daha iyi olur neyse hayırlısı olsun diyelim..
    Kılıfıda hem fiyatı uygun hemde arka kamera kısmınıda komple kapatıp koruyor diye aldım yalnız gelmesi biraz uzun sürecek bekliyoruz bakalım,
    senin durumunda kılıf olsada olmasada olacağı varmış diye düşünüyorum telefon en kötü düşeceği şekilde düşmüş başka türlü yere vursaydı belki bu kadar hasar almazdı..
  • servisden yaptırırsan ekran tekrar bozulursa yine garantiden değişiyor benim 920 yi kırmıştım 300 tl ye yaptırdım sonra piksel hatası verdi boydan boya hemen değiştirdiler yalnız teleservice e elden vermeyeceksen sıkıca paketle ve paketli gelmesini iste benim telefonu taa kayseriye kutunun içinde bişeye sarmadan gndermişler 2.kez yolladığımda a4 e yarım sayfa not yazarak koymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-side

servisden yaptırırsan ekran tekrar bozulursa yine garantiden değişiyor benim 920 yi kırmıştım 300 tl ye yaptırdım sonra piksel hatası verdi boydan boya hemen değiştirdiler yalnız teleservice e elden vermeyeceksen sıkıca paketle ve paketli gelmesini iste benim telefonu taa kayseriye kutunun içinde bişeye sarmadan gndermişler 2.kez yolladığımda a4 e yarım sayfa not yazarak koymuştum

hocam bursada nokia care servis var, ellerinde parça varmış, yerinde onarım olacak yani bir de kargo macerasına girmeyecez, bahsettiğin olay zaten yasal olarak garanti kapsamında olmak zorunda, kırmadığın sürece tabiki...
  • Lumia 1020 cam degisimi ni yapiyorum bilgi icin pm den ulasabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.